Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Hank

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Hank »

Από Οκτώβρη παιδιά τελικά ο διαγωνισμός 
σας το έλεγα 
καλή αντιπυρική σε όλους τα λέμε 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Hank έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 10:55 am Από Οκτώβρη παιδιά τελικά ο διαγωνισμός 
σας το έλεγα 
καλή αντιπυρική σε όλους τα λέμε 

Θα μπορούσα να το πιστέψω σα σενάριο , ξεχνάς όμως ότι όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες για εκλογές το Σεπτέμβρη που αν γίνει αυτό ξεχνάμε το διαγωνισμό για Οκτώβρη που λες , η προκήρυξη θα βγει παση θυσία και μέσα στην αντιπυρική, το θέμα είναι ότι κάτι δεν πάει καλά και κάπου έχει κολλήσει δεν ξέρω αν είναι θετικό ή πολύ αρνητικό όλο αυτό , ο καιρός θα δείξει ! 

Επισκέπτης

παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένουν μέχρι των Οκτώβριο να βγει η προκήρυξη όλοι λένε για εκλογές των χειμώνα 
Qop

Δημοσίευση από Qop »

Εγώ λέω θα βγει τον Ιούλιο ρεε πάτε καλά αν δεν και αυτό το μήνα ξεχάστε το μετά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 10:52 am Ρε μάγκες κάπου έχει κολλήσει η προκήρυξη κάνει μπαμ αν δεν βγει ούτε σήμερα κατι, εγώ πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα προκύπτει, δεν γίνεται να κάθεται ΣτΕ τόσο καιρό , δηλαδή ο Κεφαλογιαννης που θα έτρεχε το διαγωνισμό και εντός Απριλίου και θα τους έβγαζε τον Ιούλη στις υπηρεσίες τι θα έκανε μαγικά ; Μας δουλεύουν όλοι ψηλό γαζί και μείς τσιμπάμε ! ΣτΕ ΦΕΚ παπαριες του καθενός 

Πεστα αδερφέ εγώ το έλεγα δεν είναι δυνατόν να το καθυστερούν τόσο πολύ ενώ είναι έτοιμη κιόλας από την προηγούμενη προκήρυξη κάπου έχει κολλήσει δεν εξηγείται να είναι 1 μήνα στο ΣτΕ εάν δεν βγει μέχρι το απόγευμα άποψη μου δεν πρόκειται να βγει μαϊο χορτάσαμε να ακούμε από μέρα σε μέρα το λέμε 1μιση μήνα αυτό το πράγμα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 11:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 10:52 am Ρε μάγκες κάπου έχει κολλήσει η προκήρυξη κάνει μπαμ αν δεν βγει ούτε σήμερα κατι, εγώ πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα προκύπτει, δεν γίνεται να κάθεται ΣτΕ τόσο καιρό , δηλαδή ο Κεφαλογιαννης που θα έτρεχε το διαγωνισμό και εντός Απριλίου και θα τους έβγαζε τον Ιούλη στις υπηρεσίες τι θα έκανε μαγικά ; Μας δουλεύουν όλοι ψηλό γαζί και μείς τσιμπάμε ! ΣτΕ ΦΕΚ παπαριες του καθενός 

Πεστα αδερφέ εγώ το έλεγα δεν είναι δυνατόν να το καθυστερούν τόσο πολύ ενώ είναι έτοιμη κιόλας από την προηγούμενη προκήρυξη κάπου έχει κολλήσει δεν εξηγείται να είναι 1 μήνα στο ΣτΕ εάν δεν βγει μέχρι το απόγευμα άποψη μου δεν πρόκειται να βγει μαϊο χορτάσαμε να ακούμε από μέρα σε μέρα το λέμε 1μιση μήνα αυτό το πράγμα 

για ποιο λόγο λέτε να έχει κολλήσει;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 11:28 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 11:23 am

για ποιο λόγο λέτε να έχει κολλήσει;

Ίσως είναι αχώριστοι ίσως θέλουν να καταφέρουν κάτι άλλο πριν τις εκλογές να την εκδόσουν ποιους τους ξέρει δεν βγάζεις άκρη με αυτούς 

Επισκέπτης

τι να πω ρε παιδιά ελπίζω να βγεί δεν νομίζω να λέει έτσι τυχαία το υπουργείο και ο μπαρδακης ότι θα βγει σύντομα 
Επισκέπτης

Ο Μπαρδάκης έβαλε στορι στη Βουλή για την ΠΕΘ ειναι μαζι με τον Πρόεδρο των εποχικών. Ίσως κατι θέλουν να αλλαξουν γι αυτο αργεί οποιος μιλάει μαζί του ας μας πει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 1:32 pm Ο Μπαρδάκης έβαλε στορι στη Βουλή για την ΠΕΘ ειναι μαζι με τον Πρόεδρο των εποχικών. Ίσως κατι θέλουν να αλλαξουν γι αυτο αργεί οποιος μιλάει μαζί του ας μας πει

πραγματικά αυτό το πράγμα με αυτή την προκήρυξη δεν ξανά έχει γίνει έπρεπε να βγούνε από τα σωματεία να δώσουν μια εξήγηση για το τι συμβαίνει δεν γίνεται να βγαίνουν και να λένε μόνο ετοιμαστείτε βγαίνει σύντομα και περιμένουμε από των Φεβρουάριο πότε θα βγεί όσο για την συνάντηση του μπαρδακη και του Τζελέπη στην Βουλή δεν μπορώ να καταλάβω τι θα συζητήσουν αφού λένε ότι η προκήρυξη έχει πάει στο ΣτΕ άρα έχει γραφτεί 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 1:44 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 1:32 pm Ο Μπαρδάκης έβαλε στορι στη Βουλή για την ΠΕΘ ειναι μαζι με τον Πρόεδρο των εποχικών. Ίσως κατι θέλουν να αλλαξουν γι αυτο αργεί οποιος μιλάει μαζί του ας μας πει

πραγματικά αυτό το πράγμα με αυτή την προκήρυξη δεν ξανά έχει γίνει έπρεπε να βγούνε από τα σωματεία να δώσουν μια εξήγηση για το τι συμβαίνει δεν γίνεται να βγαίνουν και να λένε μόνο ετοιμαστείτε βγαίνει σύντομα και περιμένουμε από των Φεβρουάριο πότε θα βγεί όσο για την συνάντηση του μπαρδακη και του Τζελέπη στην Βουλή δεν μπορώ να καταλάβω τι θα συζητήσουν αφού λένε ότι η προκήρυξη έχει πάει στο ΣτΕ άρα έχει γραφτεί 

Το οτι εχει γραφτεί δε σημαίνει πως δεν αλλάζει ή δεν εχει τεχνικά ζητήματα. Και οχι δεν είναι ίδια είναι σε όλη την Ελλάδα οπότε εχει αλλαγές δεν είναι απλο. Επισης μπορει να υπάρχει μια αδικία που να θέλουν να αλλαξουν ή κατι που θέλουν να προσθέσουν ή το ηλικιακό. Μπορεί τίποτα απο αυτα και η συνάντηση στη Βουλή να ειναι για άλλους λόγους συν αυτό
Επισκέπτης

Αυτό σας έλεγα εδώ και πόσο καιρό για να καθυστερήσει τόσο πολύ η προκήρυξη μάλλον θέλουν να ανεβάσουν το όριο ηλικίας για τους εποχικούς δεν εξηγείται αλλιώς να καθυστερήσει και να πηγαίνουν στην Βουλή κάτι πιέζεται 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 2:12 pm

Αυτό σας έλεγα εδώ και πόσο καιρό για να καθυστερήσει τόσο πολύ η προκήρυξη μάλλον θέλουν να ανεβάσουν το όριο ηλικίας για τους εποχικούς δεν εξηγείται αλλιώς να καθυστερήσει και να πηγαίνουν στην Βουλή κάτι πιέζεται 

ναι ρε φίλε σύμφωνο μπορεί να θέλουν να ανεβάσουν το όριο ηλικίας υπάρχει όμως περίπτωση να ανέβει πάνω από 35 ενώ φωνάζει το αρχηγείο να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας 

Επισκέπτης

Τα λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να ξαναγίνουν.

Το πολύ 32.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 2:31 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 2:12 pm

ναι ρε φίλε σύμφωνο μπορεί να θέλουν να ανεβάσουν το όριο ηλικίας υπάρχει όμως περίπτωση να ανέβει πάνω από 35 ενώ φωνάζει το αρχηγείο να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας 

Βγάζεις άκρη ρε αδερφέ με αυτούς ότι νανε είναι 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες