Δύο χρόνια είναι η δέσμευση, διαβάστε την προκήρυξη .
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Γιατι αρχες του 27; Εννοω γνωριζεις κατι απο μεσα;
-
Επισκέπτης
Αν δεις κ προηγούμενες προκυρηξεις όλες μετά από 1 χρόνο ολοκληρώνονται. Μακάρι πιο γρήγορα γτ πολύ κάτσαμε σαν εφ ώρα για άραγμα τώρα.
-
Επισκέπτης
Εχεις ενα δικιο η προηγουμεμη προκυρηξη κρατησε 8μηνες. Απαξ και βγει οριστικος πινακας μεσα σε διαστημα 1.5 μηνα πρεπει να ανακοινωσουν προκαταρκτικες παντως
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα. Έχω περάσει τράπεζα είμαι φρουρός έχω ένα χρόνο και ένα μήνα γνωρίζω την δέσμευση που υπάρχει για τους φρουρούς ή διαδικασία καθυστερεί μέχρι στιγμής από ότι φαίνεται βέβαια όχι για πολύ ακόμα. Φοβάμαι ότι δεν θα προλάβω να ολοκληρώσω την 2ετια. Ρώτησα δικηγόρο κάποιοι μου λένε δεν γίνεται τίποτα και κάποιοι μου λένε να περιμένω πρώτα να περάσω όλη την διαδικασία και μόνο όταν βγουν ή οριστική πίνακες και είναι σίγουρο να κάνω παραίτηση. Αν βγει αρνητικό αποτέλεσμα να προσφύγω δικαστικά αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Εσείς τι λέτε;
-
Kaplamas
Ότι νιώθουμε αδικημένοι εφόσον έχουμε τα πάντα κ μας περνάνε στα μόρια άτομα που έχουν ήδη πιάσει μια θέση κ τώρα μας παίρνουν άλλη!
Δεν στο λέω με καμιά κακία, αν κ φαίνεται έτσι. Την απάντηση την έδωσες μόνος σου, καλή επιτυχία σε ότι κάνεις κ να είσαι υγιής!
Δεν στο λέω με καμιά κακία, αν κ φαίνεται έτσι. Την απάντηση την έδωσες μόνος σου, καλή επιτυχία σε ότι κάνεις κ να είσαι υγιής!
-
Επισκέπτης
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και δεν το πήρα με κακία. Απλά και εγώ δεν μπήκα κάπου “χαριστικά”. Δούλεψα, διάβασα, πέρασα αθλήματα, εξετάσεις και διαδικασίες όπως όλοι. Το ότι κάποιος πέτυχε μια θέση δεν σημαίνει ότι σταματά να κυνηγά το καλύτερο για τη ζωή και το μέλλον του.Και εγώ ρισκάρω πράγματα και έχω δεσμεύσεις αυτή τη στιγμή, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται απ’ έξω. Εύχομαι πραγματικά να πετύχετε όσοι το θέλετε, γιατί ξέρω τι αγώνας είναι για όλους.Καλή επιτυχία και σε εσένα και με υγεία πάνω απ’ όλα.Kaplamas έγραψε: Σάβ Μάιος 09, 2026 9:24 pm Ότι νιώθουμε αδικημένοι εφόσον έχουμε τα πάντα κ μας περνάνε στα μόρια άτομα που έχουν ήδη πιάσει μια θέση κ τώρα μας παίρνουν άλλη!
-
Επισκέπτης
Υπάρχει ρητή δέσμευση κανονικά 3ετίας αλλά μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση στην διετία κατ’εξαίρεση με απόφαση συμβουλίου να κρίνει.
-
Επισκέπτης
Ακριβως αυτο στην ουσια ειναι 2+1 σου λεει στα 2χρονια υπαρχει δεσμευση και στα στα 2+1 υπο καποιες προυποθεσιες
-
Επισκέπτης
Πριν τα 2 χρόνια δεν μπορείς να φύγεις.Έχεις πιάσει μια θέση στο δημόσιο και έχεις υπογράψει στην προκυρήξη ότι συμφωνείς με 2ετη παραμονή ότι και να γίνει.Έσεις νομίζατε ότι με 1 χρόνο και κάτι μήνες που είστε έξω ότι θα πάρετε τα μόρια έτσι..Τέλος πάντων και τον καλύτερο δικηγόρο να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει.Αντε να τελειώνει η διαδικασία γιατί πολύ έχει κουράσει.
-
Επισκέπτης
Ναι αντε γιατί έχεις κουραστεί κιόλας πολύ εσύ κουρασμενε.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 10, 2026 11:07 am Πριν τα 2 χρόνια δεν μπορείς να φύγεις.Έχεις πιάσει μια θέση στο δημόσιο και έχεις υπογράψει στην προκυρήξη ότι συμφωνείς με 2ετη παραμονή ότι και να γίνει.Έσεις νομίζατε ότι με 1 χρόνο και κάτι μήνες που είστε έξω ότι θα πάρετε τα μόρια έτσι..Τέλος πάντων και τον καλύτερο δικηγόρο να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει.Αντε να τελειώνει η διαδικασία γιατί πολύ έχει κουράσει.
-
Επισκέπτης
Έχουν απαντήσει σε κανέναν στην ένσταση ;
-
Επισκέπτης
Κάτι άκουσα ότι θα πάει για μετά τις εκλογές ισχύει; Γιατί αν πάει έτσι θα μπούμε πολύ.
-
Επισκέπτης
Καλημέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση. Διάβασα πιο πάνω άλλη ερώτηση για το πότε θα ανακοινωθούν οι τελικοί πίνακες. Αυτοί που είχαν βγει δεν είναι τελικοί; Μπορεί να αλλάξει η σειρά;
-
Επισκέπτης
Αναλογα με τις ενστασεις. Μπορει να υπαρχουν καποιες ανακαταταξεις αν γινουν δεκτες ενστασεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες