Καλά κάτσε και θα δεις ότι θα γίνει χαμός από αιτήσεις
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
15.5 βαθμος γενικου λυκιου-ειδικες δυναμεις-δυπλομα αυτ/του-αγγλικα λοουερ-και πτυχιο πανε/μιου αν δεν κανω λαθος 3050 μορια για την Α κατηγορια υπαρχουν ελπιδες!
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
μακαρι φιλε μου ειδα της προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν μεχρι 3450 -3550 τωρα βεβαια ειναι και ποσες συμμετοχες θα υπαρχουν !! θα δειξει.... γιατι παντα υπαρχουν εκπληξεις....
-
Επισκέπτης
Η προηγούμενη είχε 3250 αιτήσεις αλλά για 300 θέσεις άλλο πού πήρε 1500 άτομα. Το 21 για 1000 θέσεις έγιναν 7000 αιτήσεις οπότε...
-
Marg98
Καλησπέρα παιδιά. Καλη επιτυχία σε όλους/ες.
να κάνω μια ερώτηση; Τελείως ενημερωτικά. Από τη στιγμή που λήγουν οι αιτήσεις, πόσο χρόνο παίρνει περίπου για να ξεκινήσουν τα Πκε; Κανα δίμηνο;
να κάνω μια ερώτηση; Τελείως ενημερωτικά. Από τη στιγμή που λήγουν οι αιτήσεις, πόσο χρόνο παίρνει περίπου για να ξεκινήσουν τα Πκε; Κανα δίμηνο;
-
Επισκέπτης
Μετά από ενάμιση μήνα βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα και μετά από κάνα δυο τρεις εβδομάδες το πρόγραμμα ΠΚΕ
δηλαδή υπολόγισε Αύγουστο
-
Επισκέπτης
Εδώ φτάσανε να μην συμπληρώνουν τα άτομα απο τις πανελληνιες και ο άλλος επιμένει ότι θα έχει πολύ κόσμο η προκύρηξη, γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτείτε ότι εάν κάποιος δεν γουστάρει τύφλα αυτό το επάγγελμα δεν αξίζει να το κάνει; Και όποιος δεν με πιστεύει ας κάνει μια ερώτηση σε κάποιον που υπηρετεί χρόνια να πάρει την απάντηση του
Εδώ φεύγουν άτομα από το σώμα που έχουν 4 και 5 έτη .. με τις συνθήκες που επικρατούν είναι αρκετή δύσκολη η διαβίωση ειδικά στην Αθήνα. Υπάρχει έλλειψη προσωπικού γενικότερα και έτσι όπως πάμε θα υπάρχει θέμα τα επόμενα χρόνια
-
Επισκέπτης
ξερεις καποιο παιδι να μας πει το βασικο μυσθο
-
Marg98
[quote="Επισκέπτης" post_id=566104 time=1777918777 user_id=undefined]
[quote="Marg98" post_id=566098 time=1777914666 user_id=undefined]
[/quote]
Μετά από ενάμιση μήνα βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα και μετά από κάνα δυο τρεις εβδομάδες το πρόγραμμα ΠΚΕ
[/quote]
Δε νομίζω να γίνονται Αύγουστο. Αύγουστο συνήθως δε γίνονται εξετάσεις. Αλλά μακάρι.
[quote="Marg98" post_id=566098 time=1777914666 user_id=undefined]
[/quote]
[/quote]
Δε νομίζω να γίνονται Αύγουστο. Αύγουστο συνήθως δε γίνονται εξετάσεις. Αλλά μακάρι.
-
Επισκέπτης
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε? Οι επαρχιώτες πουλάνε καί την ψυχή τους στο διάολο για να φύγουν από το κατσικοχωρι τούς και να μπουν δημόσιο. Τα τελευταία 5 χρόνια οι περισσότεροι είναι από επαρχία, τι μας λες ότι είναι οι συνθήκες διαβίωσης δύσκολες στην Αθήνα και ότι πρέπει να το γουστάρεις τρελά το επάγγελμα? Όλα τα βλαχαδερα που ήρθαν από τα γίδια τους το είχαν όνειρο να γίνουν αστυνομικοί? Άσε μας ρε φίλε, ο κόσμος μυρίζεται ότι θα σκάσει πάλι οικονομική κρίση και πουλάει και την μάνα του για να μπει δημόσιο.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 04, 2026 10:38 pm Εδώ φτάσανε να μην συμπληρώνουν τα άτομα απο τις πανελληνιες και ο άλλος επιμένει ότι θα έχει πολύ κόσμο η προκύρηξη, γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτείτε ότι εάν κάποιος δεν γουστάρει τύφλα αυτό το επάγγελμα δεν αξίζει να το κάνει; Και όποιος δεν με πιστεύει ας κάνει μια ερώτηση σε κάποιον που υπηρετεί χρόνια να πάρει την απάντηση του
-
Επισκέπτης
Παίδες καλησπέρα! Εγώ υπηρετώ στην ΕΜΟΔΕ αλλά λόγο του ότι δεν είμαι στον τόπο μου και ότι από πάντα ήθελα να μπω στην αστυνομία σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου. Έχετε κάποια συμβουλή;
-
Επισκέπτης
Ο κολλητός μου είναι Εμοδε κάτσε εκεί που είσαι 6 υπηρεσίες τον μήνα και το καλοκαίρι 2000 συν παίρνει από τα εκτός έδρας. Μην το σκέφτεσαι καν τέτοιο μισθοί στην αστυνομία δεν υπάρχουν
Παίδες αν μπείτε στην αστυνομία και ζείτε Αθήνα χρειάζεται να κάνετε δύο δουλειές για να βγει ο μήνας.. από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες