Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 3:51 pm Μου φαίνεται σας κοροϊδεύει όλους ούτε καν στο ΣτΕ δεν έχει πάει ο προκήρυξη με μια απλή αναζήτηση μπορείτε να δείτε εε ρε γλέντια 

Αυτό που λες αναζήτηση είναι το εθνικό τυπογραφείο 

Το ΣτΕ δεν είναι εθνικό τυπογραφείο, οπότε άλλαξε ταχύτητα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 4:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 3:51 pm Μου φαίνεται σας κοροϊδεύει όλους ούτε καν στο ΣτΕ δεν έχει πάει ο προκήρυξη με μια απλή αναζήτηση μπορείτε να δείτε εε ρε γλέντια 

Εσύ άλλαξε ταχύτητα και στραφαρε λίγο γίνεται και στο ΣτΕ να κάνεις αναζήτηση δεν είπα για εθνικό τυπογραφείο μην λες αερολογιες 
alex30
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Purosbestiki
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από alex30 »

Μάγκες εγώ έχω ενημερώσει από έναν εποχικό το μήνυμα είναι το εξής :Η προκήρυξη των ΠΕΘ θα βγει εν ανάγκη και μεσα στην αντιπυρική. Δεν ξερω τι λέτε για Νοέμβριο. Βρίσκεται στο ΣΤΕ για το οργανόγραμμα των 600 και μολις τελειώσει εκει θα προχωρήσει. Από είπε μόλις ο μπαρδακης!
Loco7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Loco7 »

alex30 έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 4:57 pm Μάγκες εγώ έχω ενημερώσει από έναν εποχικό το μήνυμα είναι το εξής :Η προκήρυξη των ΠΕΘ θα βγει εν ανάγκη και μεσα στην αντιπυρική. Δεν ξερω τι λέτε για Νοέμβριο. Βρίσκεται στο ΣΤΕ για το οργανόγραμμα των 600 και μολις τελειώσει εκει θα προχωρήσει. Από είπε μόλις ο μπαρδακης!

Που το είπε ρε φίλε 
Επισκέπτης

alex30 έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 4:57 pm Μάγκες εγώ έχω ενημερώσει από έναν εποχικό το μήνυμα είναι το εξής :Η προκήρυξη των ΠΕΘ θα βγει εν ανάγκη και μεσα στην αντιπυρική. Δεν ξερω τι λέτε για Νοέμβριο. Βρίσκεται στο ΣΤΕ για το οργανόγραμμα των 600 και μολις τελειώσει εκει θα προχωρήσει. Από είπε μόλις ο μπαρδακης!

οι θέσεις τελικά θα είναι 600 η 640 νταξει το ξέρω ότι ακόμα δεν έχει βγεί απλά αν ξέρει κάποιος κάτι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 4:46 pm

Εσύ άλλαξε ταχύτητα και στραφαρε λίγο γίνεται και στο ΣτΕ να κάνεις αναζήτηση δεν είπα για εθνικό τυπογραφείο μην λες αερολογιες 

Πως το αναζητάς?!Ως τί?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 6:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 4:46 pm

Πως το αναζητάς?!Ως τί?

και πως γίνεται ρε φίλε για πες μας να μάθουμε και εμείς που δεν το ξέρουμε 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 3:22 pm Ρε πάρτε το χαμπάρι μην πιστεύετε ούτε μπρδακηδες ούτε αυτοί που τα γράφουν εδώ και λένε τα δικά τους τελευταία φορά το λέω η 15 με 17 θα βγει η μετά τέλος αντιπυρικης από υψηλόβαθμο στέλεχος μέσα από το σώμα αυτααα 

Ναι ρε δεν θα πιστέψουμε τον Μπαρδάκη που μιλάει με το Υπουργείο απευθείας και συμμετέχει στις επιτροπές εσενα στο ανώνυμο φορουμ θα ακούσουμε.
Επισκέπτης

Δεν υπάρχει τέτοια αναζήτηση ρε αούγκανε τι το πέρασες το Συμβουλίο της Επικρατείας google search? 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 3:08 pm Ο Μπαρδάκης λεει πως στο Υπουργείο δεν θέλουν να τρέξουν διαδικασία κάλυψης κενών εποχικών μεσα στην αντιπυρική καθώς πανω απο τους μισους η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνα με τα στοιχεία τα ηλικιακα και μοριοδοτησης απο εποχικούς θα μπουν ΠΕΘ, οπότε η προκήρυξη θα παει για Νοεμβριο. Είναι πάρα πολλοί οι εποχικοι που θα μπουν καθώς τωρα ειναι για τοποθετήσεις σε όλη την Ελλάδα η προκήρυξη. Και τους εποχικούς τους συμφέρει γιατί θα πάρουν και τα μόρια αυτής της αντιπυρικής.

πλέον πιστεύω έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα σε αυτός που θέλουν να βγει τώρα η προκήρυξη και σε αυτούς πού θέλουν μετά την αντιπυρικη δεν εξηγείται αλλιώς δείτε τώρα ο άλλος τι έχει σκεφτεί και έχει γράψει ότι δεν θέλει να βγει η προκήρυξη τώρα για να μην γίνει κάλυψη κενών το καλοκαίρι επειδή σχεδόν η μισή πεθ και παραπάνω θα είναι εποχικοί διότι είναι για όλοι την Ελλάδα η προκήρυξη λες και πριν στους 150 δεν συμμετείχαν οι εποχικοί και ότι συμφέρει τους εποχικούς να πάρουν την αντιπυρικη πείτε μου τώρα εσείς από αυτά ποιο είναι αλήθεια τι να πω πράγματι και εποχικός να είναι αυτός που το γράφει και να φοβάται ότι δεν θα μπει πάλι ανούσιο είναι 600 θέσεις είναι πάρα πολλές και όπως έχει πει και ένας άλλος οι πολίτες θα είναι πάρα πολύ δεν το αλλάζει κανείς αυτό 
Επισκέπτης

λέτε να έχει μεγάλη συμμετοχή από άτομα με μεγάλη επαγγελματική προϋπηρεσία 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 03, 2026 12:22 pm λέτε να έχει μεγάλη συμμετοχή από άτομα με μεγάλη επαγγελματική προϋπηρεσία 

Ναι προφανώς και θα γίνει χαμός είναι πανελλαδικια το λίγοτερο 3χιλ αιτήσεις 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 03, 2026 1:22 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 03, 2026 12:22 pm λέτε να έχει μεγάλη συμμετοχή από άτομα με μεγάλη επαγγελματική προϋπηρεσία 

Ναι προφανώς και θα γίνει χαμός είναι πανελλαδικια το λίγοτερο 3χιλ αιτήσεις 

ρε παιδιά και η προκήρυξη για τους 150 πανελλαδικα ήταν απλά οι θέσεις ήταν για Αθήνα η ίδια προκήρυξη θά είναι και τώρα απλά θα είναι για νησιά και Γενικό στην επαρχία όλοι θα μπορούν να συμμετέχουν για όλες της θέσεις δεν θα υπάρχει κάποιου είδους εντοπιότητα όπως στους συνοριοφύλακες και μην νομίζετε ότι θα έχει σε όλες της περιοχές όσο για της συμμετοχές κάνει δεν ξέρει πόσες θα γίνουν πάντως θα είναι παραπάνω από τους 150 αλλά όχι πάρα πολλές για 600 θέσεις όπου είναι 
Επισκέπτης

Πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολλές. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 03, 2026 1:44 pm

Πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολλές. 

μακάρι να μπούνε άτομα με ο μόρια μακάρι μόνο έτσι θα καταλάβετε μερικοί που μπαίνετε και τρολαρετε συνέχεια δεν μπορεί να μιλήσει κανείς σοβαρά 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες