ναι η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία είναι ποίο γρήγορες από τα άλλα σώματα όμως αυτό που συμβαίνει με αυτήν την προκήρυξη να μην ξέρει κανείς ποτέ θα βγει πραγματικά είναι απαράδεκτοιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 3:39 pmΤο καλό με τη πυροσβεστική είναι ότι είτε θέλει να προσλάβει εποχικούς είτε 7ετης εμοδε και ΠΕΘ άμα βγάλει το διαγωνισμό σε 2 μήνες έχει τελειώσει η διαδικασία με αθλήματα όλα πάνε σχολή εκπαίδευση , είναι κάτι που δεν το έχει κανένα άλλο σώμα , το θέμα είναι πως προκήρυξη δεν βγαίνει και εκεί είναι μπάχαλο συμφωνώ !
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Μήπως τροποποίησουν την προκήρυξη με τα όρια ηλικίας να ανέβει η τπτ άλλο δεν εξηγείται να είναι έτοιμη να λένε εδώ και 2.5 μήνες ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη και να μην την βγάζουν κάτι βρωμάειΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 3:43 pmναι η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία είναι ποίο γρήγορες από τα άλλα σώματα όμως αυτό που συμβαίνει με αυτήν την προκήρυξη να μην ξέρει κανείς ποτέ θα βγει πραγματικά είναι απαράδεκτοιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 3:39 pmΤο καλό με τη πυροσβεστική είναι ότι είτε θέλει να προσλάβει εποχικούς είτε 7ετης εμοδε και ΠΕΘ άμα βγάλει το διαγωνισμό σε 2 μήνες έχει τελειώσει η διαδικασία με αθλήματα όλα πάνε σχολή εκπαίδευση , είναι κάτι που δεν το έχει κανένα άλλο σώμα , το θέμα είναι πως προκήρυξη δεν βγαίνει και εκεί είναι μπάχαλο συμφωνώ !
-
Pink
Καθίστε να είστε σε καλή φόρμα στις έλξεις μην επαναπαύεστε τουλάχιστον 5 καλές γεμάτες ελξεις
να είναι το μόνο που να σας ανησυχεί και άσε τους να την βγάλουν όποτε θέλουν όσοι έχουν τα μόρια
να είναι το μόνο που να σας ανησυχεί και άσε τους να την βγάλουν όποτε θέλουν όσοι έχουν τα μόρια
-
alex30
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Purosbestiki
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Μάγκες εγώ θέλω να μάθω πως μετριούνται τα μόρια πχ το να είσαι πολύτεκνος, ειδικές δυνάμεις, διπλώματα Γ,Δ πει και πάει λέγοντας πως τα μετράς
-
Epoxikos22
Γελάω πολύ με τα σχόλια και αλήθεια ευχομαι να μη βγει ποτέ με ολα αυτά που διαβαζουμε, δείχνει ποσα κακομαθημενα και χαμηλής νοημοσύνης παιδια θα έχουμε για συναδέλφους. Τραγικά τα σχόλια σας, γίνατε ολοι εν μια νυκτί ειδήμονες προκηρύξεων και αν σας πουν συμπληρώστε μια υπεύθυνη δήλωση οι περισσότεροι απο εσας γκουγλάρετε για το τι να γράψετε.
Το κράτος και ιδίως το ΣΤΕ δεν ασχολείται μονο με τη προκήρυξη της Πυροσβεστικής, είναι χιλιάδες υποθέσεις στο ΣΤΕ και οταν φύγει απο το ΣΤΕ θα παει στη νομοπαρασκευαστική της Βουλής για να ψηφιστεί. Βούλωστε το επιτέλους κακομαθημενα παιδάκια και αν είναι να έρθετε στο σωμα και να το παίζετε ξερολες καλύτερα κάντε τα χαρτιά σας κατευθείαν για καθηγητές πανεπιστημίου ή ταξιτζήδες που τα ξέρουν ολα. Είμαστε εποχικοι τοσα χρόνια και ετσι δεν κάνουμε. Ντροπή σας.
Το κράτος και ιδίως το ΣΤΕ δεν ασχολείται μονο με τη προκήρυξη της Πυροσβεστικής, είναι χιλιάδες υποθέσεις στο ΣΤΕ και οταν φύγει απο το ΣΤΕ θα παει στη νομοπαρασκευαστική της Βουλής για να ψηφιστεί. Βούλωστε το επιτέλους κακομαθημενα παιδάκια και αν είναι να έρθετε στο σωμα και να το παίζετε ξερολες καλύτερα κάντε τα χαρτιά σας κατευθείαν για καθηγητές πανεπιστημίου ή ταξιτζήδες που τα ξέρουν ολα. Είμαστε εποχικοι τοσα χρόνια και ετσι δεν κάνουμε. Ντροπή σας.
-
Επισκέπτης
Γεια σου ρε επιστήμονα που τα ξέρεις όλα μπήκες εποχικός και χερεσαι σπουδαίο πράγμα κατάφερες να κάνεις και εγώ είμαι πεντέμισι χρόνια οβα ειδικών δυνάμεων τι σημαίνει ότι είμαι υπέρ άνω όλων έλα άραξε λίγο που κάθεστε το μισό καλοκαίρι εάν δεν έχει φωτιές που πήγαμε να βοηθήσουμε με την μοίρα σε φωτιά και η μισή και παραπάνω από εσάς τα πόδια σας δεν μπορούσατε να πάρετε κομμένεEpoxikos22 έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 6:10 pm Γελάω πολύ με τα σχόλια και αλήθεια ευχομαι να μη βγει ποτέ με ολα αυτά που διαβαζουμε, δείχνει ποσα κακομαθημενα και χαμηλής νοημοσύνης παιδια θα έχουμε για συναδέλφους. Τραγικά τα σχόλια σας, γίνατε ολοι εν μια νυκτί ειδήμονες προκηρύξεων και αν σας πουν συμπληρώστε μια υπεύθυνη δήλωση οι περισσότεροι απο εσας γκουγλάρετε για το τι να γράψετε.
-
Επισκέπτης
μου φαίνεται τελικά μόνο ο μπαρδακης ασχολείται και δίνει πληροφορίες όσοι έχετε έχετε επαφή να των ρωτάτε να μαθαίνουμε και εμείς τίποτα
-
Επισκέπτης
Ο Μπαρδάκης είναι καλό παλικάρι, εχει βοηθήσει κοσμο. Μην ξεχνάμε πως όσοι ειναι απο 31 εως 35 στην εμοδε πρεπει να του ανάβουν κεράκι που ανέβασε το όριο και μπήκαν. Αλλά πέρα απο αυτό είναι ωραίος τύπος εγω όποτε τον εχω παρει για πληροφορίες και με εχει καθοδηγήσει και μου έχει εξηγήσει τα παντα χωρις να με ξέρει.
-
Επισκέπτης
τι γίνεται ρε παιδιά θα έχουμε καμία εξέλιξη σήμερα η οχι
-
Επισκέπτης
το από βδομάδα σε βδομάδα βλέπω καλά κρατεί ελπίζω να μην μας κοροϊδεύει και ο μπαρδακης και να βρίσκεται όντως στο εθνικό τυπογραφείο
-
Επισκέπτης
Σας το έχω ξανα πει το αμφισβητώ πολύ εάν ισχύουν και εάν τα έχει πει γιατί από τις 10 του μηνός έλεγε ότι από μέρα σε μέρα θα βγει και είναι έτοιμη και είναι θέμα χρόνου εκτός εάν τρολαρουν εδώ μέσα μερικοί και καλά ότι μίλησαν μαζί του δεν εξηγείται να κοντεύει ένας μήνας και καλά είναι έτοιμη η προκήρυξη και δεν την βγάζουν κάτι δεν πάει καλά
-
Επισκέπτης
Που είστε εσείς ρε που όταν σας έλεγα. Εγώ δεν θα βγει Απριλίο θα βγει 17 μαϊου και αν βγεί και πέσατε να με φάτε λέγατε το είπε ο υπουργός το είπε ο μπαρδακης ότι θα βγει από μέρα σε μερα μέσα στον Απρίλιο ακούστε τον κάθε μπαρδακης εσείς πρόβατα τους έχετε κάνει θεούς όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες