Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
kOs24
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Εκφέροντας μια προσωπική γνώμη θεωρώ πως ναι. Αλλά όχι ακόμα. Θέλει μια διαδικασία για να εγκριθεί. Στον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων αναφέρονται και προσλήψεις ένστολων στην Ελας. Δε νομίζω ότι σε αυτούς είναι άτομα από παραγωγικές σχολές, διότι είναι μια προκήρυξη μόνη της η συγκεκριμένη που κάθε χρόνο επιτρέπει σε ένα Χ αριθμό εισακτέων. Οι υπόλοιπες προκηρύξεις ανακοινώνονται ξεχωριστά αποτελώντας ειδική κατηγορία προσλήψεων. Οπότε εάν δεν πέφτω τόσο έξω…θεωρώ πως ναι. Με αυτή τη λογική προφανώς. Μη πέσετε να με φάτε.
-
Επισκέπτης
Λοιπόν το 19χρονο θα σε ξεφτιλισει τώρα. Έχουμε και λέμε οι προκηρύξεις των ειδικών φρουρών απευθύνονται σε άτομα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πχ της δημοτικής αστυνομίας έχουν τρεις κλίμακες ΔΕ-ΤΕ-ΠΕ. Όποιος μπαίνει με πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ υποβαθμίζει τον εαυτό του. Τώρα για το σκέλος των πανεπιστημίων ή μοριοδοτηση άλλαξε το 2021 με αφορμή την ίδρυση της πανεπιστημιακής Αστυνομίας η οποία δεν λειτούργησε ποτέ. Ο λόγος ίδρυσης της ήταν για να βουλευτούν άτομα με μη πρακτικά πτυχία στο δημόσιο ή άτομα τα οποία είχαν αποφοιτήσει από αξιόλογο τμήμα αλλά είχαν χαμηλό βαθμό. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασυναρτησίες του κάθε άσχετου εδώ μέσα
ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη τριακοσίων ογδόντα (380) Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία».
https://www.astynomia.gr/file/2026/04/% ... CE%957.pdf
https://www.astynomia.gr/file/2026/04/% ... CE%957.pdf
Γράφει εκπαίδευση τουλάχιστον 3 μηνών. Έχουμε ιδέα ποσο καιρό θα είναι η εκπαίδευση στην σχολή?
-
legamenos
παιδια εγω με 17 απολυτηριο, ΔΕΑ, διπλωμα μηχανης/αμαξιου/φορτηγου και proficiency εχω 2400 μορια; καλα τα μετραω;
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα ξέρει κανείς πότε ανοίγουν οι αιτήσεις?
-
Επισκέπτης
«Καλησπέρα παιδιά καλή επιτυχία σε όλους !θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος είναι μέσα στα πράγματα ή αν έχει ακούσει και γνωρίζει για το που προορίζονται οι επιτυχόντες όταν και εφόσον αποφοιτήσουν από την σχολή;Ευχαριστώ πολύ !»
-
Επισκέπτης
Μάγκες μου μην αρχίζουμε τώρα έχω αυτό αυτό και αυτό και αν τα μετράω καλά. Διαβάζουμε άπαντες την προκήρυξη και είναι Ο,ΤΙ ακριβώς λέει. Μην γεμίζουμε το νήμα με άσχετα. Ούτε με το άμα έχουμε ελπίδες. Τα κάνετε ΟΛΟΙ και ο,τι συμβεί. Καλή επιτυχία σε όλους ! 
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σας
με έχουν πάρει ως συνοριοφύλακα στην αστυνομία ξέρει κανείς τι γίνεται με την προκήρυξη δηλαδή αν μπορώ να φύγω πριν συμπληρώσω χρόνο αν με πάρουν για ειδικό φρουρό και γενικά την διαδικασία ;
Ευχαριστω
με έχουν πάρει ως συνοριοφύλακα στην αστυνομία ξέρει κανείς τι γίνεται με την προκήρυξη δηλαδή αν μπορώ να φύγω πριν συμπληρώσω χρόνο αν με πάρουν για ειδικό φρουρό και γενικά την διαδικασία ;
Ευχαριστω
-
Επισκέπτης
Λογικά Αθήνα αν κρίνω από τους προηγούμενους αλλά αν έχεις βύσμα μπορείς να πας και αλλού
-
Επισκέπτης
Εντός Αττικής εννοώ υπηρεσίες κλπ ,αν κάποιος έχει ακούσει ή γνωρίζει κάτι θα βοηθούσε πολύ ευχαριστώ και πάλι!
-
Επισκέπτης
παιδιά το ελάχιστο που μπορεί να κάτσει ένας ειδικός φρουρός στην Αθήνα ποσά χρόνια είναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες