Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 12:22 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 11:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 4:32 pm

Φίλε δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό 
Ειδα και στους συνοριοφύλακες κάποια παιδιά είχαν 3800 για Θεσσαλονίκη και το πτυχίο δεν μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση 

Γιατί έχει και εντοπιότητα η μοριοδοτηση των συνοριοφυλάκων. Και είναι η παλιά φυσιολογική μοριοδοτηση των ειδικών φρουρών. Δεν έχει τα πτυχία που κατάστρεψαν τις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα με το πτυχίο. Εσείς δηλαδή που έχετε υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις 9 μήνες μόνο και παίρνετε μόρια με το κιλό να λέτε τα πτυχία κατέστρεψαν τις προκηρύξεις κτλ. Φίλε το σύστημα θα έπρεπε να είναι πρώτα όσοι έχουν περισσότερη εκπαίδευση και παιδεία και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε σεζόν που δεν χρειάζεται τίποτα 

Γιατί δεν είναι η σωστή μοριοδοτηση αυτή. Έγινε για βολεμα των παιδιών που είχαν ένα άχρηστο αναξιοποίητο πτυχίο δηλαδή για ψηφοθυρικους λόγους. Επίσης οι ειδικές δυνάμεις 500 μόρια δίνουν μην λες ότι θέλεις, και μην μου λες εμένα για σεζόν και πράσινα άλογα να είσαι αντικειμενικός και άνθρωπος να μην λες ότι σε βολεύει.

Επισκέπτης

Ενώ οι πολύτεκνοι που παίρνουν 3000 μόρια μαζεμένα και βλέπεις σε μια προκήρυξη να βολεύονται 3 αδέρφια μαζί είναι πολύ δίκαιο. Οι υπόλοιποι στο πηγάδι κατουρησαν.
Επισκέπτης

Lexari έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 6:42 am Επαγγελματικο δίπλωμα, αυτοκινήτου, μηχανής, λύκειο, έφεδρος αξιωματικός, lower k ecdl
Έτσι τα βγάζω, δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι 

Φίλε θέλω να σου πω ότι αυτά τα συγκεκριμένα ο καθένας μπορεί να τα πάρει δεν είναι άθλος να πάρεις απολυτήριο Λυκείου και ένα επαγγελματικό δίπλωμα. Για να είσαι έφεδρος ειδικές δυνάμεις δεν ξέρω τι και πως για αυτό δεν το σχολιάζω. Lower όλη η Ελλάδα έχει και πλέον μπορείς να δώσεις λεφτά και να το πάρεις χωρίς να πας και το ίδιο για το ecdl. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 12:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 11:39 pm
Γιατί έχει και εντοπιότητα η μοριοδοτηση των συνοριοφυλάκων. Και είναι η παλιά φυσιολογική μοριοδοτηση των ειδικών φρουρών. Δεν έχει τα πτυχία που κατάστρεψαν τις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα με το πτυχίο. Εσείς δηλαδή που έχετε υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις 9 μήνες μόνο και παίρνετε μόρια με το κιλό να λέτε τα πτυχία κατέστρεψαν τις προκηρύξεις κτλ. Φίλε το σύστημα θα έπρεπε να είναι πρώτα όσοι έχουν περισσότερη εκπαίδευση και παιδεία και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε σεζόν που δεν χρειάζεται τίποτα 

Γιατί δεν είναι η σωστή μοριοδοτηση αυτή. Έγινε για βολεμα των παιδιών που είχαν ένα άχρηστο αναξιοποίητο πτυχίο δηλαδή για ψηφοθυρικους λόγους. Επίσης οι ειδικές δυνάμεις 500 μόρια δίνουν μην λες ότι θέλεις, και μην μου λες εμένα για σεζόν και πράσινα άλογα να είσαι αντικειμενικός και άνθρωπος να μην λες ότι σε βολεύει.

Μάλιστα μου αρέσει που κάνουν όλοι εικασίες για το ότι βγήκε μια προκήρυξη με πτυχίο για να πάρει ψήφους η κυβέρνηση. Η σωστή μοριοδότηση είναι αυτή που κρίνουν σωστοί οι συγκεκριμένοι που ασχολούνται ούτε εσύ ούτε εγώ απλά λέω γιατί έχετε τόσο μίσος για τα παιδιά που έχουν πτυχία. Ίσα ίσα που επειδή τα έχουν και μένουν στο ράφι όπως λες θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα σε αντίθεση με ένα παιδί 19 χρόνων που πήγε ειδικές δυνάμεις και έβγαλε ένα δίπλωμα αυτοκινήτου 
Επισκέπτης

Καλώς ή κακώς το πτυχίο δείχνει ένα επίπεδο μόρφωσης , κάποιος έδωσε πανελλαδικές, σπούδασε 4 χρόνια, εξεταστηκε σε κάποια μαθηματα και πήρε ένα πτυχίο , όπως και να το κάνουμε θεωρητικά είναι υψηλότερο το επίπεδο μόρφωσης από ένα απλό απολυτήριο Λυκείου και πρέπει να μοριοδοτειται παραπανω. Όπως και κάποτε κάποιος που είχε απολυτήριο Λυκείου , είχε υψηλότερο επίπεδο από κάποιον που εβγαλε απλά γυμνάσιο ή δημοτικό. Όπως πολύ σωστά και κάποιος που έβγαλε ειδικές δυνάμεις , προεδρική φρουρά , έφεδρος κλπ , πέρασε μια παραπάνω εκπαίδευση, ζοριστηκε παραπάνω από τον απλό φαντάρο. Τα παραπάνω καθως και διπλώματα, προφισενσυ κλπ, είναι προσωπικές επιλογές του υποψηφίου που δείχνουν προσπάθεια και προσόντα, και ορθώς μοριοδοτουνται.
Όμως όπως έδειξε η πρόσφατη ιστορία , δόθηκε η ευκαιρία και σε παιδιά που το μοναδικό προσόν ήταν ένα απολυτήριο Λυκείου 10, όποτε δεν χρειάζεται να τρωγομαστε μεταξύ μας.... Να βγει η προκυρηξη, και πιστεύω σε όλους θα δωθεί η ευκαιρία .

Petrakos123

Δημοσίευση από Petrakos123 »

Παιδιά δεν έχουν τόση σημασία αυτά..επίσης το επίπεδο μόρφωσης του καθένα έχει να κάνει με τις αρχες και την παιδεία του…δεν καθορίζεται από ένα πτυχίο…άλλο μορφωμένος και άλλο γραμματιζούμενος…πάει αυτο…τώρα στα δικά μας εγω δεν ξερω ανησυχω Γιατι δεν ακούγεται τπτ επισημο δεν ξέρουμε καν αν ο Μάικλ αναφερόταν σε ΕΦ…
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 1:01 pm

Μάλιστα μου αρέσει που κάνουν όλοι εικασίες για το ότι βγήκε μια προκήρυξη με πτυχίο για να πάρει ψήφους η κυβέρνηση. Η σωστή μοριοδότηση είναι αυτή που κρίνουν σωστοί οι συγκεκριμένοι που ασχολούνται ούτε εσύ ούτε εγώ απλά λέω γιατί έχετε τόσο μίσος για τα παιδιά που έχουν πτυχία. Ίσα ίσα που επειδή τα έχουν και μένουν στο ράφι όπως λες θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα σε αντίθεση με ένα παιδί 19 χρόνων που πήγε ειδικές δυνάμεις και έβγαλε ένα δίπλωμα αυτοκινήτου 

Καμία εικασία αυτή είναι η πραγματικότητα απλά είσαι άσχετος και δεν γνωρίζεις περί του θέματος οπότε δεν χρειάζεται να γράφεις.

Alg

Δημοσίευση από Alg »

Διαγωνισμός δεν είναι η προκήρυξη επι της ουσίας; Καλούν αυτόν που έχει τα περισσότερα μορια. Πώς μαζεύονται τα περισσότερα μόρια φίλε μου; Έχοντας χαρτιά στα χέρια σου…πολύ κρίμα να μην αναγνωρίζονται και τα μεταπτυχιακά. Εκεί να δεις πως ανεβαίνουν τα μόρια. Οπότε λοιπόν, δε χρειάζεται να αναφέρεις κανέναν άσχετο, διότι αυτή τη στιγμή λέγεται ότι βολεύει τον κάθε έναν. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 3:54 pm

Καμία εικασία αυτή είναι η πραγματικότητα απλά είσαι άσχετος και δεν γνωρίζεις περί του θέματος οπότε δεν χρειάζεται να γράφεις.

Ναι και ξέρεις εσύ σου το είπε ο πρωθυπουργός πιστεύω 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 4:33 pm

Χαχαχαχα κοροϊδεύεις λεγκενη γιατί σε τσούζει η αλήθεια 

Επισκέπτης

Alg έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 4:28 pm Διαγωνισμός δεν είναι η προκήρυξη επι της ουσίας; Καλούν αυτόν που έχει τα περισσότερα μορια. Πώς μαζεύονται τα περισσότερα μόρια φίλε μου; Έχοντας χαρτιά στα χέρια σου…πολύ κρίμα να μην αναγνωρίζονται και τα μεταπτυχιακά. Εκεί να δεις πως ανεβαίνουν τα μόρια. Οπότε λοιπόν, δε χρειάζεται να αναφέρεις κανέναν άσχετο, διότι αυτή τη στιγμή λέγεται ότι βολεύει τον κάθε έναν. 

Οι προκηρύξεις που απευθύνονται σε άτομα δευτεροβάθμιας? Κανείς λάθος 

Alg

Δημοσίευση από Alg »

Διότι κάποιος που θέλει να κάνει τα χαρτιά του, πρέπει να έχει οπωσδήποτε απολυτήριο λυκείου. Είναι απαιτούμενο προσόν. Δεν αποκλείονται άτομα που έχουν και πτυχίο, αλλά προσμετράται επιπλέον στη μοριοδότηση τουςO?
Επισκέπτης

Μπράβο καλά τα λέτε. Θα βγάλει προκήρυξη ;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 9:11 pm Μπράβο καλά τα λέτε. Θα βγάλει προκήρυξη ;

Όχι φίλε μου. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 7:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 4:33 pm

Χαχαχαχα κοροϊδεύεις λεγκενη γιατί σε τσούζει η αλήθεια 

Ναι κοροϊδεύω γιατί ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια έχω μάθει. Πάω στοίχημα δεν ξέρεις καν τι είναι αυτό που λες. Και όταν μπει το 2 μπροστά στην ηλικία σου έλα να μιλήσουμε ξανά 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες