Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλα μπαίνουν μονο οσοι έχουν πτυχίο! Τα υπόλοιπα καταργήθηκαν γιατι έγιναν ενστάσεις. Τα μόρια έχουν βγει απο προχτές δυστυχώς εγω δεν είμαι μέσα. Έχασα τα μόρια μου γιατι σπουδάζω ακόμα και δεν ισχύουν τα μορια!

helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από helen »

Μάνος έγραψε: Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλα μπαίνουν μονο οσοι έχουν πτυχίο! Τα υπόλοιπα καταργήθηκαν γιατι έγιναν ενστάσεις. Τα μόρια έχουν βγει απο προχτές δυστυχώς εγω δεν είμαι μέσα. Έχασα τα μόρια μου γιατι σπουδάζω ακόμα και δεν ισχύουν τα μορια!

καλα πια μορια βγηκαν προχθες θα μας κουφανετε τελειως. Τα μορια ηταν ετοιμα εδω και 2 μηνες την αφαιρεση μοριων απο τη συνεντευξη περιμενουμε.
Anonymous

Τα μόρια κοπέλα μου δεν ηταν έτοιμα! Βγήκαν την Τρίτη το πρωί! Καταργήθηκαν τα μόρια απ τις βεβαιώσεις και γι αυτο καθυστέρησαν να τα βγάλουν και επειδή εχουν πρόβλημα με το σύστημα τους δεν μπορούν να τα ανακοινώσουν στο site τους
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από helen »

Μάνος έγραψε:Τα μόρια κοπέλα μου δεν ηταν έτοιμα! Βγήκαν την Τρίτη το πρωί! Καταργήθηκαν τα μόρια απ τις βεβαιώσεις και γι αυτο καθυστέρησαν να τα βγάλουν και επειδή εχουν πρόβλημα με το σύστημα τους δεν μπορούν να τα ανακοινώσουν στο site τους
αν εγινε αυτο ειναι παρανομο. Στην προκυρηξη το εγραφε καθαρα βεβαιωση σπουδων 350 μορια. Αν το αλλαξαν για ποια αξιοκρατικα κριτηρια μιλανε λοιπον. Το καναν με σκοπο να βγαλουν αυτους που θελουν.
Anonymous

Αυτο είπα και εγώ! Εμένα απο 500 μόρια που το κατέβασαν στα 150... Ήμουν μέσα και ξαφνίκα βρέθηκα εκτος παιχνιδιού. Και ολο αυτό εγινε επειδή Έκαναν ενστάσεις αυτοι που είχαν Τα πτυχία
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mila82 »

Μάνος έγραψε:Αυτο είπα και εγώ! Εμένα απο 500 μόρια που το κατέβασαν στα 150... Ήμουν μέσα και ξαφνίκα βρέθηκα εκτος παιχνιδιού. Και ολο αυτό εγινε επειδή Έκαναν ενστάσεις αυτοι που είχαν Τα πτυχία

γεια σου... Διαβασα το ποστ σου και ειλικρινα χανω πασα ιδεεα...
ειναι εγκυρο αυτο που εμαθες; Το βυσμα σου σε ενημερωσε; Μηπως ειναι δικαιολογιες αυτουνου που στο ειπε; Υποτιθεται οτι θα αφαιρουσαν τα μορια της συνεντευξης μονο. Απο την αλλη ποτε εκαναν ενστασεις οι πτυχιουχοι; Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!
αν επιτρεπεται... Τα 150 σου ειναι απολυτηριο λυκειου δλδ; Μονο με αυτο εμεινες;
Anonymous

Δεν μου το είπε το βύσμα. Δεν εβαλα βύσμα, δεν είχα να βαλω και ήλπιζα στο μόρια μου. Αλλα απ οτι φαίνεται θα μπουν αυτοι που έχουν βύσμα. Μου το είπε άτομο που βγάζει τα μόρια. Σήμερα το -πρωι με πήρε τηλ. Και μου είπε οτι βγάζω 150 μόρια τα 350 αφαιρούνται και μενουν μονο του απολυτηρίου και του διπλώματος αυτοκινήτου

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Μάνος έγραψε: Δεν μου το είπε το βύσμα. Δεν εβαλα βύσμα, δεν είχα να βαλω και ήλπιζα στο μόρια μου. Αλλα απ οτι φαίνεται θα μπουν αυτοι που έχουν βύσμα. Μου το είπε άτομο που βγάζει τα μόρια. Σήμερα το -πρωι με πήρε τηλ. Και μου είπε οτι βγάζω 150 μόρια τα 350 αφαιρούνται και μενουν μονο του απολυτηρίου και του διπλώματος αυτοκινήτου

οτι να'ναι! Εχεις ατομο μεσα και σε πηρε να σου πει οτι σ'αφαιρει μορια. Δεν γινονται αυτα. Κ μεσα δεν γραφει πουθενα οτι παιρνει μορια το διπλωμα
Anonymous

Αν διαβάσεις τις ειδικότητες θα δείς οτι κάποιες χρειάζονται δίπλωμα, ς αυτες τις ειδικότητες παίρνεις μόρια απ το δίπλωμα. Και ο θείος μου δεν με πήρε για να μου πεί οτι μου αφαιρεί μόρια. Με πήρε για να μου πεί οτι τα μόρια μου ειναι 150 γιατι άλλαξαν τα πράγματα και δεν μετράνε οι βεβαιώσεις σπουδών. Θες πιστεψέ το θες μην το πιστέψεις. Δεν εχω λόγο να πώ ψέμματα γι αυτο μίλα πιο όμορφα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Μάνος έγραψε: Αν διαβάσεις τις ειδικότητες θα δείς οτι κάποιες χρειάζονται δίπλωμα, ς αυτες τις ειδικότητες παίρνεις μόρια απ το δίπλωμα. Και ο θείος μου δεν με πήρε για να μου πεί οτι μου αφαιρεί μόρια. Με πήρε για να μου πεί οτι τα μόρια μου ειναι 150 γιατι άλλαξαν τα πράγματα και δεν μετράνε οι βεβαιώσεις σπουδών. Θες πιστεψέ το θες μην το πιστέψεις. Δεν εχω λόγο να πώ ψέμματα γι αυτο μίλα πιο όμορφα
ολοι εδω μεσα εχουν βυσμα, μονο εσυ ετυχες σε εντιμο θειο; Χαχαχα
Anonymous

Έχω διαβάσει συζητήσεις με σένα και τωρα καταλαβαίνω γιατι δεν σε πάει κανένας εδω μέσα καιεπειδή απ οτι φαίνεται είσαι εντελώς άσχετη με το ολο θέμα. Να ς ενημερώσω μις κακία οτι το στρατιωτικό μέσον δεν ισχύει. Γι αυτο κοριτσάκι μου αλλού οι ειρωνίες σου

mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mila82 »

anna.nikos έγραψε:
Μάνος έγραψε: Δεν μου το είπε το βύσμα. Δεν εβαλα βύσμα, δεν είχα να βαλω και ήλπιζα στο μόρια μου. Αλλα απ οτι φαίνεται θα μπουν αυτοι που έχουν βύσμα. Μου το είπε άτομο που βγάζει τα μόρια. Σήμερα το -πρωι με πήρε τηλ. Και μου είπε οτι βγάζω 150 μόρια τα 350 αφαιρούνται και μενουν μονο του απολυτηρίου και του διπλώματος αυτοκινήτου

οτι να'ναι! Εχεις ατομο μεσα και σε πηρε να σου πει οτι σ'αφαιρει μορια. Δεν γινονται αυτα. Κ μεσα δεν γραφει πουθενα οτι παιρνει μορια το διπλωμα

και εμενα αννα-νικος κατι δεν μου καθεται σε οσα λεει ο φιλος παραπανω...
δεν στεκουν!
Anonymous

Κε εμενα το ιδιο πραγμα μου ειπαν. Οτι ψηφιστηκε να καταργηθουν οι βεβεωσεις σπουδων!
Anonymous

Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλα αν βγώ αληθινός απαιτώ να μου ζητήσετε συγνώμη γιατι δεν έχω λογους να πω ψέμματα. Αν εσας σας έχουν μάθει απ το σπίτι σας να ζείτε με ψέμματα λυπάμαι αλλα εμένα οι γονείς μου μου έδωσαν άλλη ανατροφή και χωρίς να με ξέρετε δεν μπορείται να με κατηγορείται. Αν νομίζετε οτι λέω ψέμματα να μην απαντάτε όχι να προσβάλλετε
Anonymous

Πες τα ρε φιλαράκι γιατι με θάβουν και με λένε ψεύτη λες και έχω όφελος να βγω και να πω τέτοιο ψέμα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες