Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Petrakosss168

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Petrakosss168 »

Petrakosss168 έγραψε: Τρί Απρ 14, 2026 5:26 pm Πρόπερσι εννοείς μήπως ; Δλδ το 24

Έγραψες πρόπερσι και διάβασα πέρυσι.και είχε βγει το ΦΕΚ 23 Ιουλίου,Οχι μαιο 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Petrakosss168 έγραψε: Τρί Απρ 14, 2026 5:26 pm Πρόπερσι εννοείς μήπως ; Δλδ το 24

Πρόπερσι ναι το 24 εννοώ 
Επισκέπτης

Κάνα νέο από τα παιδιά που είναι σχολή και τελειώνουν σιγά σιγά?
Επισκέπτης

Καλησπέρα σας, χωρίς να δώσω ελπίδες γιατί και εγώ την προκήρυξη αυτή περιμένω πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα έχουμε νέα. Τώρα το γιατί ; Μου φαίνεται περίεργο να έχουμε πάρει λιγότερα άτομα σειρά στην Τρίπολη από όσα ζητούσαν και έλεγαν θα πάρουν μέσα στο 26 1000 άτομα. Τωρα από το 24 δεν θα έχουν τελειώσει οι ουρές που είχαν κάνει αίτηση ; Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με 
Επισκέπτης

Εγώ διάβασα τι ειπε ο Χρυσοχοϊδης οι πρώτοι 600 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής μέσα στην Άνοιξη και οι υπόλοιποι 800 αναμένεται να στελεχώσουν τις Διευθύνσεις μέχρι το Φθινόπωρο. Τώρα ο ποιητής μακάρι να εννοεί για ειδικούς φρουρούς 
Επισκέπτης

Σπάνια αναφέρει αστυφ ο βαψ βαψ. Μακάρι.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 15, 2026 10:17 pm Καλησπέρα σας, χωρίς να δώσω ελπίδες γιατί και εγώ την προκήρυξη αυτή περιμένω πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα έχουμε νέα. Τώρα το γιατί ; Μου φαίνεται περίεργο να έχουμε πάρει λιγότερα άτομα σειρά στην Τρίπολη από όσα ζητούσαν και έλεγαν θα πάρουν μέσα στο 26 1000 άτομα. Τωρα από το 24 δεν θα έχουν τελειώσει οι ουρές που είχαν κάνει αίτηση ; Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με 

Έχουν τελειώσει οι ουρες-πινακες. Ότι γίνει σίγουρα θα γίνει με νέα προκήρυξη, δεν έχει άλλα άτομα να τραβήξει. Πήραν λιγότερα άτομα επειδή κόπηκε κόσμος στα αθλήματα, για αυτό εκπαιδεύονται τώρα στην Τρίπολη 600 άτομα από τους 876 που θέλανε ....
Αυτό που περιμένουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι να δούμε μια επίσημη ανακοίνωση ότι θα πάρει φρουρούς - οτι βγαίνει νέα προκήρυξη . Το πότε θα γίνει αυτό φαντάζομαι εξαρτάται από τις ανάγκες του σώματος και τις αποφάσεις των αρμοδιων υπουργείων.

Kostasio

Δημοσίευση από Kostasio »

:!:
 Παιδιά καλησπέρα εγώ που μίλησα μ ένα παιδί μέσα απ τη σχολή μου είπε ότι άκουσε ότι μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού κάτι θα βγάλει από ίσως 800 ή ακόμα και 1000 θέσεις τους το είπαν μέσα εκεί…λέω τι μου είπαν δεν ξέρω τι ισχύει μην ξεκινήσετε για τρολ κλπ μακάρι για να μπούμε κι μεις 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 16, 2026 11:57 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 15, 2026 10:17 pm Καλησπέρα σας, χωρίς να δώσω ελπίδες γιατί και εγώ την προκήρυξη αυτή περιμένω πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα έχουμε νέα. Τώρα το γιατί ; Μου φαίνεται περίεργο να έχουμε πάρει λιγότερα άτομα σειρά στην Τρίπολη από όσα ζητούσαν και έλεγαν θα πάρουν μέσα στο 26 1000 άτομα. Τωρα από το 24 δεν θα έχουν τελειώσει οι ουρές που είχαν κάνει αίτηση ; Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με 

Έχουν τελειώσει οι ουρες-πινακες. Ότι γίνει σίγουρα θα γίνει με νέα προκήρυξη, δεν έχει άλλα άτομα να τραβήξει. Πήραν λιγότερα άτομα επειδή κόπηκε κόσμος στα αθλήματα, για αυτό εκπαιδεύονται τώρα στην Τρίπολη 600 άτομα από τους 876 που θέλανε ....
Αυτό που περιμένουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι να δούμε μια επίσημη ανακοίνωση ότι θα πάρει φρουρούς - οτι βγαίνει νέα προκήρυξη . Το πότε θα γίνει αυτό φαντάζομαι εξαρτάται από τις ανάγκες του σώματος και τις αποφάσεις των αρμοδιων υπουργείων.

Κάνεις λάθος δεν κόπηκε όλος αυτός ο κόσμος. Αντιθέτως τους περνούσαν όλους και ήταν πολύ ανεκτικοί με όλους τους κομμένους και κομμένες... Ο λόγος που δεν βρήκε τον κόσμο πού ήθελε ήταν γιατί είχαν περάσει 2 χρόνια από την έκδοση της προκήρυξης και πολύ απλά οι περισσότεροι είχαν βρει καλές δουλειές και δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να ασχοληθούν με την αστυνομία. Έτσι είχε γίνει και με την πανεπιστημιακή αστυνομία που πήρε τους υπόλοιπους 600 μετά από ένα χρόνο και κατέβηκε πολύ ο πίνακας.

Επισκέπτης

Καλά επειδή του το είπαν οι εκπαιδευτές δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 9:33 pm Καλά επειδή του το είπαν οι εκπαιδευτές δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας.

Συνήθως ξέρουν τι λένε αυτοί γιατί και πέρυσι είχαν πει σε έναν γνωστό μου ότι θα πάρουν γύρω στους 1000 συνοριακούς και παίρνει τώρα 750
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 2:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 9:33 pm Καλά επειδή του το είπαν οι εκπαιδευτές δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας.

Συνήθως ξέρουν τι λένε αυτοί γιατί και πέρυσι είχαν πει σε έναν γνωστό μου ότι θα πάρουν γύρω στους 1000 συνοριακούς και παίρνει τώρα 750

Τι να πω μακάρι να πάρει να μπει κόσμος που θέλει.

Επισκέπτης

https://www.ertnews.gr/perifereia/xryso ... ieroploia/

Ρε μάγκες, χωρίς να ξέρω, απλά κάνοντας εικασιες . Διάβασα αυτό το άρθρο που αναφέρει το εξής "Ο κύριος Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων, τη μόνιμη πρόσληψη 50 αστυνομικών για την υπηρεσία διαβατηρίων και άλλων 20 για τους ελέγχους στα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου."
Μήπως με την λέξη "πρόσληψη" εννοούν την δημιουργία οργανικών θέσεων σε υπηρεσίες ή μετάθεση αστυνομικών σε αυτες; Αν ισχύει αυτό , μήπως ένα άρθρο πριν 2-3 που έλεγε για 800 προσλήψεις σε ειδικές υπηρεσίες και τμήματα το φθινόπωρο, αναφέρεται σε αντίστοιχη διαδικασία ; Από την στιγμή που δεν υπάρχει διευκρινηση το αν θα είναι ειδικοί φρουροί , θα μπορουσαν να είναι αστυφύλακες που θα βγουν από την σχολή ...

Επισκέπτης

Καλησπέρα, θες να πεις ότι περιμένουμε τσάμπα? Μπορεί ρε φίλε άμα ήταν δεν θα έλεγαν 800 ειδικοί φρουροί? Τώρα αυτό πρόσληψη 70 στην αστυνομία Κρήτης , δεν πιστεύω να είναι ειδικοί φρουροί 
Επισκέπτης

Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι μιλάει για ΕΦ, γιατί λέει πρόσληψη στην αστυνομία, όχι τοποθέτηση 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες