Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

11 μόρια έδω. Εγώ πιστεύω ότι είναι τόσες πολλές οι θέσεις και σε συνδυασμό με τα κοψίματα στα αθλήματα ο τελευταίος Θα μπει με λιγότερα από 10 μόρια.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 9:37 pm 11 μόρια έδω. Εγώ πιστεύω ότι είναι τόσες πολλές οι θέσεις και σε συνδυασμό με τα κοψίματα στα αθλήματα ο τελευταίος Θα μπει με λιγότερα από 10 μόρια.

έτσι πιστεύω και εγώ όσες αιτήσεις και να γίνουν όταν για 150 άτομα ο τελευταίος μπαίνει με 12 μόρια Για 640 που είναι ο τετραπλασιος αριθμόν η λογική λέει ότι η βάσει θα είναι χαμηλότερη είναι όπως στης πανελλήνιο όταν ανεβαίνουν οι θέσεις η βάση πέφτει ανεξάρτητα άμα οι μαθητές γράφουν καλά η κακά έτσι είναι και στην προκήρυξη επίσης πιστεύω πως και με την προκήρυξη των 150 τραβήχτηκαν και πολλά δυνατά χαρτιά με πολλά μόρια στην πλάτη τους
Andreasvlaxos

Δημοσίευση από Andreasvlaxos »

Παιδιά εγω που σεν έχω διπλωμα προλαβαινω να το βγαλω;
Επισκέπτης

Έδωσες τα βιβλία;

Επισκέπτης

Andreasvlaxos έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 10:17 pm Παιδιά εγω που σεν έχω διπλωμα προλαβαινω να το βγαλω;

Δεν είναι ταχύρυθμα να το βγάλεις σε 15 μέρες. Αν ξεκινήσεις τώρα μέχρι τέλος του χρόνου ίσως το χεις,εγώ προσωπικά έκανα 5 μήνες. Θα προλάβεις την επόμενη 
Επισκέπτης

Παιδιά είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις για μόρια και αιτήσεις , δεν ξέρουμε ακόμα που θα αφορούν οι θέσεις , πόσες θέσεις θα έχει η κάθε περιοχή , και γενικά δεν μπορούμε να πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης την προκ των 150 καθώς αφορούσε μόνο Αθήνα , θεωρητικά θα έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την άλλη είναι τέσσερις φορές περισσότερες οι θέσεις και παίζει και αυτό το ρόλο του, όμως άτομα τυχαία χωρίς καλή φυσική κατάσταση κι αν έχουν 100-200 μόρια δεν περνάνε τα αθλήματα ούτε με σφαίρες , γενικά αν δεν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον τότε ναι ίσως να παίξει η βάση λίγο πιο πάνω από τους 150, το θέμα είναι να βγει η προκήρυξη και μου κάνει εντύπωση γιατί και ο νέος υπουργός τόνισε για αυτές τις προσλήψεις από τη πρώτη μέρα που ανέλαβε κιόλας και έχουν περάσει 2 εβδομάδες χωρίς να ξέρουμε το παραμικρό δεν ξέρω αν έχει να κάνει ότι τώρα τρέχουν οι ΠΚΕ των πανελλαδικών και όσο να είναι υπάρχουν χιλιάδες αιτήσεις και πολύ φόρτο , συν ότι τρέχουν κάποιες μικρές προκηρύξεις για άτομα πανεπιστημίου, μακάρι να βγει το συντομότερο γιατί αν πιάσουμε καλοκαίρι δεν θα ασχολείται κανείς με μια τόσο μεγάλη προκήρυξη και μη μου πείτε ότι οι 137 εμοδε έτρεξε μέσα στην αντιπυρική γιατί μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα, λίγες αιτήσεις 25 μέρες εκπαίδευση κλπ 

Loco7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Loco7 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 10:48 pm
Andreasvlaxos έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 10:17 pm Παιδιά εγω που σεν έχω διπλωμα προλαβαινω να το βγαλω;

Δεν είναι ταχύρυθμα να το βγάλεις σε 15 μέρες. Αν ξεκινήσεις τώρα μέχρι τέλος του χρόνου ίσως το χεις,εγώ προσωπικά έκανα 5 μήνες. Θα προλάβεις την επόμενη 

Τι τους λες ρε του παιδιού αδερφέ μου σε 1 μήνα το έβγαλα και βιβλία και οδήγηση έτσι όπως πάει λογικά προλαβαίνεις 
Επισκέπτης

Loco7 έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 6:42 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 10:48 pm

Τι τους λες ρε του παιδιού αδερφέ μου σε 1 μήνα το έβγαλα και βιβλία και οδήγηση έτσι όπως πάει λογικά προλαβαίνεις 

ε όχι και σε ένα μήνα νταξει το ποίο γρήγορα που μπορεί να γίνει είναι σε ενάμισι μήνα με δυο

Επισκέπτης

άντε πάμε να δούμε και αυτήν την βδομάδα τι θα γίνει θα βγει επιτέλους αυτή η προκήρυξη 
Επισκέπτης

Μέσα Μάϊου η προκήρυξη ακόμη δεν έχει φτιαχτεί το ΦΕΚ ψάχνουν πόσες θέσεις για καθε περιφέρεια και που ακριβώς θα πάνε μετά από συνομιλία που είχα με έναν εποχιακό 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 1:17 pm Μέσα Μάϊου η προκήρυξη ακόμη δεν έχει φτιαχτεί το ΦΕΚ ψάχνουν πόσες θέσεις για καθε περιφέρεια και που ακριβώς θα πάνε μετά από συνομιλία που είχα με έναν εποχιακό 

Γνωρίζει πολλά...😉
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 1:17 pm Μέσα Μάϊου η προκήρυξη ακόμη δεν έχει φτιαχτεί το ΦΕΚ ψάχνουν πόσες θέσεις για καθε περιφέρεια και που ακριβώς θα πάνε μετά από συνομιλία που είχα με έναν εποχιακό 

και για ποίο λόγο δεν βγάζουν την προκήρυξη να ξεκινήσουν η διαδικασίες και της τοποθέτησης της βρίσκουν μετά ούτος ή άλλως είναι πανελλαδική η προκήρυξη δεν έχει εντοπιότητα όπως στους εποχικούς 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 1:39 pm

Γνωρίζει πολλά...😉

Για πες μας εσύ που ξέρεις παραπάνω είσαι μέσα στο σώμα είδη και γνωρίζεις? Παντογνώστες γίνατε όλοι που δεν είστε καν μέσα σε υπηρεσία 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 18, 2026 2:03 pm

και για ποίο λόγο δεν βγάζουν την προκήρυξη να ξεκινήσουν η διαδικασίες και της τοποθέτησης της βρίσκουν μετά ούτος ή άλλως είναι πανελλαδική η προκήρυξη δεν έχει εντοπιότητα όπως στους εποχικούς 

Δεν γίνεται να την βγάλουν χωρίς να ξέρουν ακριβώς το πόσα άτομα θα πάνε σε κάθε υπηρεσία και που

Επισκέπτης

Καθίστε ρε παιδιά μια λέτε ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα βγεί η προκήρυξη και δεν ξέρουν άτομα που είναι στο υπουργείο και τώρα λέτε ότι ξέρει ένα εποχικός ότι θα βγεί μέσα μαϊου 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες