Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
, απλά σε κάποιες ειδικότητες έπρεπε να επισυνάψεις και το απολυτήριο λυκείου μαζί με το πτυχίο, αλλα προφανώς θα μετρήσει μόνο το πτυχίο

Στην προκύρηξη της αεροπορίας έλεγε οτι έπρεπε να επισημανθεί και το απολυτήριο μαζί με το πτυχίο Κύριε μπατζή.. Όχι στου στρατού!μπατζης έγραψε:, απλά σε κάποιες ειδικότητες έπρεπε να επισυνάψεις και το απολυτήριο λυκείου μαζί με το πτυχίο, αλλα προφανώς θα μετρήσει μόνο το πτυχίο

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Παιδια περσυ τα πειρα απο ict...kai isxuei ειναι απο ιεκ
Γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να σας κανω, με απολυτηριο λυκειου 16 κ φοιτητρια πληροφορικης προγραμματισμου σε ΑΕΙ τι μορια εχω; Οποιος μπορει ας με βοηθησει!
168perastiki έγραψε:Γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να σας κανω, με απολυτηριο λυκειου 16 κ φοιτητρια πληροφορικης προγραμματισμου σε ΑΕΙ τι μορια εχω; Οποιος μπορει ας με βοηθησει!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
γιατι μονο 68; Δεν παιρνει μορια απο την βεβαιωση σπουδων;NEOS έγραψε:168perastiki έγραψε:Γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να σας κανω, με απολυτηριο λυκειου 16 κ φοιτητρια πληροφορικης προγραμματισμου σε ΑΕΙ τι μορια εχω; Οποιος μπορει ας με βοηθησει!
Σε ευχαριστω, αλλα εκει ηθελα να επικεντρωθω, οπως ευστοχα τοποθετησε κ ο/η anna.nikos με την βεβαιωση δεν παιρνω κατι;
οποτε παιρνεις τα μορια της σχολης σου... το απολυτηριο αστο στην ακρη... δεν μετραει... που δηλωσες ακριβωσ;perastiki έγραψε:ναι, ξηρας κ ειμαι 3ο ετος
Οταν λες τα μορια της σχολης μου;
δηλαδη ποσα περιπου εχω;
τθ δηλωσα
δηλαδη ποσα περιπου εχω;
τθ δηλωσα
Με αει τθ ελεος χαμος θα χινει στα αποτελεσματα!
Περνεις απο το αει μορια 350.
Αν ειχες πτυχιο 450.
Περνεις απο το αει μορια 350.
Αν ειχες πτυχιο 450.
Πτυχίο τει και αγγλικα proficiency 450+160 Δεν νομιζω να κανω λάθος
Έστω ότι Για μια θέση που παιρνει π. Χ.50 ατομα ισοβαθμουν Στην 49 -51 Θέση 3 ατομα. Ένας Ιεκ 300 μορια+παραμεθοριος 50 , Ένας 1ο ετος ΤΕΙ 350 μορια και ενας Λύκειο 270 + lower 80. Όλοι συνολικα 350 μορια. Ποιον παιρνουν σε αυτη την περιπτωση; Ξέρει κανείς υπεύθυνα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Αυτος του ΤΕΙ δεν εχει και απολυτηριο λυκειου;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Τα 270 απο λύκειο απο που προκειπτουν γρεγ; Με 20 απολυτηριο περνεις 210 μορια. Τα 270;
TO TEIgreg έγραψε: Έστω ότι Για μια θέση που παιρνει π. Χ.50 ατομα ισοβαθμουν Στην 49 -51 Θέση 3 ατομα. Ένας Ιεκ 300 μορια+παραμεθοριος 50, Ένας 1ο ετος ΤΕΙ 350 μορια και ενας Λύκειο 270 + lower 80. Όλοι συνολικα 350 μορια. Ποιον παιρνουν σε αυτη την περιπτωση; Ξέρει κανείς υπεύθυνα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης