Ποσους μηνες εχεις δουλεψει και λογικα εχεις παρει χαρτι απο το ΙΚΑ που σε ειχαν ασφαλισμενο το οποιο και το κατεθεσες στα χαρτια που εστειλες στην Πολ. Αεροπορια.
Δουλευω με συμβαση απο τον απριλιο αλλα δεν ειχα ακομα βιβλιαριο του ικα, τα χαρτια για εποπ τα κατεθεσα σεπτεμβριο αλλα ακομα δεν ειχα παρει βιβλιαριο απο το ικα, και δεν το εστειλα.
Συγνωμη κιολας αλλα να δεν μετρανε τιποτα απο οτι λετε εκτος απο απολυτηριο τοτε πως στην προηγουμενη προκηρυξη ο πρωτος ειχε 1000 κατι μορια αντε να αφαιρεσεις την συνεντευξη 200 800 μενουν πως τα συγκεντρωσε; Λογικα μετρανε κ την βεβαιωση σπουδων δν γινεται αλλιως Κ γτ να μην τ μετρησουν εγω τουλαχιστον ειμαι φοιτητρια σε πανεπιστημιο κ με πτυχια ξενων γλωσσεων... Δν βρισκω λογο να μην τ μετρησουν ειναι κατι παραπανω που ισως να μην τ εχουν ολοι οσοι εκαναν κ σιγουρα οσοι τ εχουμε ειμαστε πανω απο καποιον π εχει τελειωσει λυκειο μονο χωρις να προσβαλλω κανεναν απλα ετσι πιστευωειναι αδικια... Συγνωμη αν φαινομαι καπως αλλα με εχουν πιασει τ νευρα μ με ολα αυτα...
DinosV έγραψε:Φιλε Κολοκοτρωνη τα μορια που εχεις ειναι :
για το Απολυτηριο Λυκειου - 111,3 μορια
για το Λοουερ - 80 μορια
για την 8μηνη θητεια σου - 40 μορια
ΣΥΝΟΛΟ 231,30 μορια
βεβαια αν στο ΙΕΚ εισαι εναν ολοκληρο χρονο σπουδαστης τοτε παιρνεις τα 250 μορια που αναλογουν και θα εχεις 370 μορια (250 απο το ΙΕΚ + 120 Λοουερ και Θητεια)
Καλημέρα. Διαβασα όλα όσα γραψατε παραπάνω σχετικα με την μοριοδότηση μονο του απολυτηριου λυκειου κ οχι κάποιου επιπλέον χαρτιου πχ φοιτητης (350 μορια) στην προκυρηξη της αεροπορίας. Εγω πολλές απορίες σχετικά με το θέμα. Σε όλη την προκήρυξη καταρχην δεν υπάρχει όπως ολοι ξέρουμε ουτε ενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αρα ποιο το νοημα να αναγράφεται οτι οι φοιτητες παιρνουν τα 350 μόρια, απο την στιγμή που οι ιδιοι λενε οτι θα μοριοδοτηθει μονο οτι ζηταει η ειδικοτητα δηλαδη μονο το πτυχιο ή το απολυτηριο λυκειου. Σε ποιες περιπτωσεις δινουν αυτα τα μορια, αφου αν εισαι φοιτητης κ κανεις τα χαρτια σου σε ειδικοτητα που ζηταει πτυχιο κρινεσαι ΑΚΑΤΛΛΗΛΟΣ ΛΟΓΩ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ και αν κανεις τα χαρτια σου σε ειδικότητα λυκειου ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ. Αρα μηπως εχει καταλάβει κανενας σας, που χρησιμευουν σε όλη την προκήρυξη τα 350 μόρια που λενε οτι δινουν στους φοιτητες κ σε ποια ειδικοτητα μπορεις να τα πάρεις αφου ειναι στανταρ τα χαρτια που ζητανε σε όλες. Εγω δεν ξερω τι λένε αλλα καταβάθως πιστευω οτι ολοι οι φοιτητες που πληρουν τις προυποθέσεις να τα πάρουν, θα τα πάρουν. Αυτη ειναι η δική μου γνωμη, διοτι δεν βρισκω λογικη την δική τους ¨αποφαση¨να υπάρχει μεσα στην προκήρυξη τους μοριοδότηση φοιτητων με 350 μόρια χωρις αυτη να μπορει να χρησιμοποιηθει απο κανεναν μας σε καμια ειδικότητα ειτε λυκειου ειτε Πτυχιου.