Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Γεια σας παιδια. Σας παρακολουθω καιρο κ με βοηθατε πολυ με αυτ που γραφετε. Εχω καποιες αποριες σχετικα με τα μορια που εχω για τη θεση τεχνιτης τηλεπικ κ ηλεκτρονικων. Σας παρακαλω μπορειτε να με βοηθησετε; Καταρχην ειμαι φοιτητης σε τει πληροφορ στο τεταρτο ετος αρα παιρνω 35ο; Επειτα εκανα διακοπη κ πηγα φανταρος στις ενοπλες δυναμεις πεζικου στις διαβιβασεις αρα παιρνω 60 απο την συνολικη θητεια; Ακομη οταν εκανα τα χαρτια η προυπηρεσια μου στις ΕΔ ηταν 7 μηνες εγω θα παρω ολη τη θητεια μου κ τους 9 μηνες η θα παρω μονο 150 μεχρι τους μηνες που εκανα τα χαρτια; Τελος εχω λοουερ αρα 80 σωστα; Κ κατι ακομη εστειλα κ χαρτι απο ιεκ για προγραμματιστης αλλα δεν εχω πιστοποιηση αρα τζαμπα ε; Σας ευχαριστω εκ των προτερων ελπιζω να με βοηθησει καποιος που ξερει να τα υπολογισω κ αν τελικα εχω καμια ελπιδα η τζαμπα ο κοπος;
Απο το χαρτι του ιεκ παιρνεις 300 μορια, δεν χρειαζεται να εχει καποιος πιστοποιηση για να παρει 300, η προκηρυξη δεν ανεφερε για πιστοποιηση.Εγω δεν καταλαβαινω ενα σημειο της προκηρυξης στα κρητιρια επιλογης που λεει:
Χρονος προυπηρεσιας στην ειδικοτητα, αποδεικνυομενος με επικυρωμενο αντιγραφο του ασφαλιστικου φορεα και βεβαιωση του εργοδοτη (υπολογιζεται ως προυπηρεσια και η θητεια στις ενοπλες δυναμεις μονο στην ιδια η αντιστοιχη ειδικοτητα αλλου κλαδου ενοπλων δυναμεων) :
και απο κατω λεει τις προυπηρεσιες και τα μορια που παιρνει η καθε μια, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο ακριβως;
Χρονος προυπηρεσιας στην ειδικοτητα, αποδεικνυομενος με επικυρωμενο αντιγραφο του ασφαλιστικου φορεα και βεβαιωση του εργοδοτη (υπολογιζεται ως προυπηρεσια και η θητεια στις ενοπλες δυναμεις μονο στην ιδια η αντιστοιχη ειδικοτητα αλλου κλαδου ενοπλων δυναμεων) :
και απο κατω λεει τις προυπηρεσιες και τα μορια που παιρνει η καθε μια, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο ακριβως;
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Φιλε Βιλλυ σιγουρα παιρνεις τα 350 μορια που ειναι τα του φοιτητη μορια και τα 80 του Λοουερ, τωρα οσον αφορα τη θητεια σου θα παρεις 45 μορια διοτι (9μηνες*5μορια/μηνα=45μορια) τωρα οσον αφορα για το Πτυχιο Προγραμματιστη απο το ΙΕΚ θα παρεις μονον 25 μορια και ΟΧΙ 300 που σου λεει ο Νικος, εξαλλου η προκηρυξη το λεει καθαρα!
[θ. Κατοχή πτυχίου προγραμματιστή Η/Υ:
(3) ΙΕΚ (ή ισοτίμων σχολών εξωτερικού) :25 μονάδες]
Με επιφυλαξη σου λεω οτι δεν ξερω αν θα καρπωθεις την προυπηρεσια κατα την διαρκεια της θητειας σου στην ειδικοτητα!
Για αλλη μια φορα θα παρακαλεσω να μην απαντουν σε αποριες υποψηφιων ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Δεν ειναι σωστο να παραπληροφορουμε τους υποψηφιους και να τους δινουμε φρουδες ελπιδες!
[θ. Κατοχή πτυχίου προγραμματιστή Η/Υ:
(3) ΙΕΚ (ή ισοτίμων σχολών εξωτερικού) :25 μονάδες]
Με επιφυλαξη σου λεω οτι δεν ξερω αν θα καρπωθεις την προυπηρεσια κατα την διαρκεια της θητειας σου στην ειδικοτητα!
Για αλλη μια φορα θα παρακαλεσω να μην απαντουν σε αποριες υποψηφιων ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Δεν ειναι σωστο να παραπληροφορουμε τους υποψηφιους και να τους δινουμε φρουδες ελπιδες!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Μου ειπαν μεσα στο στρατο να επιλεξω αυτην την ειδικοτηατα γιατι η ειδικοτητα τους 7 μηνες που εκανα μεχρι την προθεσμια καταθεσης χαρτιων, ειναι ιδια αρα ειπαν οτι θα την παρω. Τι να πω εχω καταμπερδευτει κ περιμενω να βγαλουν πινακες. Παντως σε αυχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια dino
Αν μπορει καποιος να μου πει... Εγω εχω 13 απολυτιριο λυκειου και λοβερ και εχω παει στρατο αλλα τριμεινο, λογο γερμανιας... Μπορει καποιος να μου πει ποσα μορια συγκεντονω;
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Φιλε Ηλια
απο το απολυτηριο Λυκειου παιρνεις - 136,50 μορια
για το Λοουερ - 80 μορια
και για την θητεια σου - 15 μορια (3μηνες * 5μορια/μηνα)
ΣΥΝΟΛΟ 231,50 μορια
απο το απολυτηριο Λυκειου παιρνεις - 136,50 μορια
για το Λοουερ - 80 μορια
και για την θητεια σου - 15 μορια (3μηνες * 5μορια/μηνα)
ΣΥΝΟΛΟ 231,50 μορια
Διλαδι ουτε για επιλαχων να μιν το σκεφτομαι ε;
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Δεν πειραζει φιλε δεν εγινε και τιποτα, για εμενα κανε κατι αλλο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: μαγειρας
Μηπως γνωριζει κανεις ποσα μορια παιρνει σχολη μαγειρικης τεχνης ιεκ δημοσιου;
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Φιλε Μαγειρα Νικο συμφωνα με την προκηρυξη παντα αν εισαι αποφοιτος ΙΕΚ σχολης παιρνεις 300 μορια αν παλι οχι, αλλα εχεις περατωσει το 1ο ετος τοτε μονον 250 μορια.
-
Παιρνω 300 γιατι με την αεροπορια ειχα θεμα με κοψανε λογο πιστοποιεισης ενω ειχα προυπιρεσια πανω απο 12 μινες στο στρατο μονο 9 τελειωμενη την σχολη εγγαμος με παιδΑκι πολυτεκνια και απολυτιριο12.1 μηπως μπορεις να μου πεις τα μορια μου και αν το βλεπεις να μπω; Επειδη σε ακουσα ενημερωμενο
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Φιλε Νικο σου λεω οτι συμφωνα παντα με την προκηρυξη μοριοδοτειται παντα ο τιτλος σπουδων που ειναι ανωτερος και οχι και οι δυο που πιθανοτατα κατεθεσες!
Επισης θα λαβεις 100 μορια λογω του Πολυτεκνου και μερικα απο την θητεια που εχεις κανει.
Τωρα οσον αφορα το γεγονος οτι εισαι εγγαμος με παιδι ΔΕΝ μοριοδοτειται!
Αργοτερα οταν καταταγεις θα τα δηλωσεις και θα λαμβανεις επιδομα οικογενειακης παροχης 35 ευρω επειδη εισαι εγγαμος και αλλα 18 ευρω επειδη εχεις ενα παιδι. Επισης θα λαμβανεις αλλα 279 ευρω απο το επιδομα Εξομαλυνσης επειδη εισαι εγγαμος με ενα παιδι, ολα αυτα μεχρι στιγμης διοτι μπορει να εχουν αυξηθει λιγακι.
Επισης θα λαβεις 100 μορια λογω του Πολυτεκνου και μερικα απο την θητεια που εχεις κανει.
Τωρα οσον αφορα το γεγονος οτι εισαι εγγαμος με παιδι ΔΕΝ μοριοδοτειται!
Αργοτερα οταν καταταγεις θα τα δηλωσεις και θα λαμβανεις επιδομα οικογενειακης παροχης 35 ευρω επειδη εισαι εγγαμος και αλλα 18 ευρω επειδη εχεις ενα παιδι. Επισης θα λαμβανεις αλλα 279 ευρω απο το επιδομα Εξομαλυνσης επειδη εισαι εγγαμος με ενα παιδι, ολα αυτα μεχρι στιγμης διοτι μπορει να εχουν αυξηθει λιγακι.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Ποσα μορια, για ποιο πραγμα με ρωτας Νικο;
Πες μου αναλυτικα τι εχεις και ποση θητεια υπηρετησες και θα σου πω...
Πες μου αναλυτικα τι εχεις και ποση θητεια υπηρετησες και θα σου πω...
-
Πανω κατω ποσα μορια;
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να σε ρωτήσω ρε Dino αφού βλέπω πως γνωρίζεις και πολλά αν παίρνω τα 25 μόρια του προγραμματιστή (εχω τελειώσει ιεκ πληροφορικής και έχω προσκομίσει μόνο πτυχίο) τι λες; Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης