Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 6:17 pm λοιπόν μάγκες σαν να το βλέπω τι θα γίνει με αυτήν την προκήρυξη θα πάνε θα συμμετάσχουν όλοι αυτοί που έχουν ένα γ και δουλεύουν σε ένα φορτηγάκι χωρίς να έχουν ούτε την παραμικρή σχέση με την Πυροσβεστική και τη γυμναστική θα κοπούν στα αθλήματα και στο τέλος θα περάσουν με κάτω από 5 μόρια 

Γιατί με τους 150 τι έγινε ; 😂
ακριβώς το ίδιο θα γίνει και τώρα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 7:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 6:17 pm λοιπόν μάγκες σαν να το βλέπω τι θα γίνει με αυτήν την προκήρυξη θα πάνε θα συμμετάσχουν όλοι αυτοί που έχουν ένα γ και δουλεύουν σε ένα φορτηγάκι χωρίς να έχουν ούτε την παραμικρή σχέση με την Πυροσβεστική και τη γυμναστική θα κοπούν στα αθλήματα και στο τέλος θα περάσουν με κάτω από 5 μόρια 

Γιατί με τους 150 τι έγινε ; 😂
ακριβώς το ίδιο θα γίνει και τώρα 

αστούς δεν έχουν καταλάβει μερικοί περί τινος αθλητικές δοκιμασίες πρόκειται και αν είναι ελαστικοί η όχι για ρωτήστε όλους αυτός που κόπηκαν στην εμοδε και στους 150
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 6:55 pm Γιατί, κάποιος πού ήταν καλός καταδρομεας κ έπαιρνε πολλές κάμψεις, σημαίνει ότι θα είναι καλός πυροσβέστης?!!! Καλός για κουβαλημα σωλήνων θα είναι.

Έπειτα εννοείται πως θα έπρεπε να μετράει πρώτα απ' όλα ο βαθμός απολυτηρίου ή κάποιο πτυχίο ως εξτρα μοριοδοτηση.Επειτα καλώς γίνεται το δίπλωμα οδήγησης, ειδικά η εμπειρία στην οδηγηση να μετράνε περισσότερο από το αν είσαι καταδρομεας ή αερογαμης με κάμψεις.

Αν ήθελες να σου μετρήσουν πτυχία , απολυτήρια λυκείου με 17και18 μαγκάκο κλπ κλπ , να δήλωνες στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών . Στο Π.Σ θέλουμε κορμιά , συναδέλφους ικανούς και να τους αρέσει αυτό που κάνουν 

Επισκέπτης

Σιγά εσύ μαγκακο...
Εσύ μάλλον είσαι "στρατηγός" εποχικός πού σ έβαλαν στο "βιβλίο των Κριτών"

Τεσπά, καλή επιτυχία σε όλους.Οι αιτήσεις θα είναι πολλές 

Ο οδηγός είναι κ μάχιμος, αυτό είναι "πολυτέλεια" για την πυροσβεστική πού είναι μηχανοκίνητο σώμα.
HHH

Δημοσίευση από HHH »

Φίλε μου εσύ που υποτιμάς τους Ε.Φ...Και σου ευχομαι να μπεις και πυροσβεστικη, αλλά έξω όταν σε σταματήσουν οι Ειδικοί φρουροί και μετέπειτα αστυφύλακες με τα χρόνια, πίπ..ς θα τους κάνεις για να μην σε γράψουν..
Πυροσβεστικη το καλύτερο σώμα είναι συμφωνώ με όλο το σεβασμό και την καλοσύνη αλλα δεν υποτιμάμε κανένα σωμα και λεμε τα πράγματα οπως είναι.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 8:15 pm Σιγά εσύ μαγκακο...
Εσύ μάλλον είσαι "στρατηγός" εποχικός πού σ έβαλαν στο "βιβλίο των Κριτών"

Τεσπά, καλή επιτυχία σε όλους.Οι αιτήσεις θα είναι πολλές 

Ο οδηγός είναι κ μάχιμος, αυτό είναι "πολυτέλεια" για την πυροσβεστική πού είναι μηχανοκίνητο σώμα.

πόσες αίτησης πιστεύετε θα γίνουν 
Επισκέπτης

Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο , έχω περάσει αθλήματα εμοδε , θέλει προσοχή στις έλξεις αν δεν βγάζετε 4-5 καθαρες να ξέρετε ότι θα κοπείτε , δεν θέλω να φοβίσω κανέναν ούτε να τρομοκρατήσω κόσμο ,όσο για τα υπόλοιπα είναι απλά αθλήματα , στο 1000αρι σε εμψυχώνουν ώστε να μην τα παρατήσεις , ελαστικοί σε θέμα χρόνου δεν ξέρω καθώς χρονόμετρα δεν είχαμε , τώρα αν κάνετε προπόνηση και βγάζετε το 1000αρι σε 4:21 η λογική λέει ότι θα το περάσετε εκείνη την ημέρα λόγο πίεσης , όπως και στο 100αρι αν το κάνετε 0:16,2 δεν νομίζω ότι θα σας κόψουν και εκεί αν όμως το κάνετε 17-18 δεύτερα τότε πιθανόν να κοπείτε  , τώρα αν δεν φτάνετε τα όρια και θέλετε αν κάνετε τη προσπάθεια σας κανένας δεν σας εμποδίζει σκεφτείτε μόνο το χρόνο και τα έξοδα που θα έχετε , εάν δεν σας νοιάζει τότε καλή επιτυχία! Εν ολίγης ελαστικοί στο να χαρίζουν δευτερόλεπτα και να κάνουν στραβά μάτια δεν είναι ! Επισης όταν έδινα εγώ οι περισσότεροι κόπηκαν στις έλξεις στα υπόλοιπα υπήρχαν μεμονωμένες περιπτώσεις.

Επισκέπτης

HHH έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 8:45 pm Φίλε μου εσύ που υποτιμάς τους Ε.Φ...Και σου ευχομαι να μπεις και πυροσβεστικη, αλλά έξω όταν σε σταματήσουν οι Ειδικοί φρουροί και μετέπειτα αστυφύλακες με τα χρόνια, πίπ..ς θα τους κάνεις για να μην σε γράψουν..
Πυροσβεστικη το καλύτερο σώμα είναι συμφωνώ με όλο το σεβασμό και την καλοσύνη αλλα δεν υποτιμάμε κανένα σωμα και λεμε τα πράγματα οπως είναι.

Καλά άραξε κούκλα δεν είπα κάτι άλλο πέρα από την αλήθεια. Όλοι ξέρουμε ότι οι τελευταίες σειρές τών ειδικών φρουρών από την πανεπιστημιακή και έπειτα είναι επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου. Ο ξάδερφος μου είναι Τρίπολη για εκπαίδευση και μου λέει ότι το 80% είναι κομμένοι χωρίς καμία υπερβολή. Δεν ξέρω κατά πόσο θα με γράψουν αυτοί οι γιωταδες αν με σταματήσουν ποτέ και είμαι πυροσβέστης θα φάνε ξεφτιλισμα. Εσύ που το κάνεις ούτως ή άλλως και στην προσωπική σου ζωή πάρτους μπουκιτσια!!!

Επισκέπτης

επειδή βλέπω ότι γράφετε έντονα ότι η αίτησης θα είναι πολλές για μια τέτοια προκήρυξη πόσες περίπου αιτήσεις θεωρούνται πολλές 
pepegas122

Δημοσίευση από pepegas122 »

Παιδια οτι να ναι γραφετε εδω μεσα πραγματικοι μερικα. Θα ειναι χαμηλα τα μορια ολοι εχουν ελπιδες εγω εχω Γ+Δ αλεξιπτωτα και απολυτηριο ουτε εποχικος ειμαι ουτε τιποτα και το εχω σιγουρο οτι θα υπαρξουν ελπιδες και για τους μη εποχικους 8-)

Επισκέπτης

pepegas122 έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 11:01 pm Παιδια οτι να ναι γραφετε εδω μεσα πραγματικοι μερικα. Θα ειναι χαμηλα τα μορια ολοι εχουν ελπιδες εγω εχω Γ+Δ αλεξιπτωτα και απολυτηριο ουτε εποχικος ειμαι ουτε τιποτα και το εχω σιγουρο οτι θα υπαρξουν ελπιδες και για τους μη εποχικους 8-)

Το ότι θα είναι χαμηλά τα μόρια από πού το συμπέρανες ακόμη δεν βγήκε καν και δεν ξέρουμε τι συμετοχή θα έχει 
Επισκέπτης

pepegas122 έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 11:01 pm Παιδια οτι να ναι γραφετε εδω μεσα πραγματικοι μερικα. Θα ειναι χαμηλα τα μορια ολοι εχουν ελπιδες εγω εχω Γ+Δ αλεξιπτωτα και απολυτηριο ουτε εποχικος ειμαι ουτε τιποτα και το εχω σιγουρο οτι θα υπαρξουν ελπιδες και για τους μη εποχικους 8-)

Για να το λέει ο papantzas122 έτσι θα είναι. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 9:03 am

ωραία για πες μας εσύ πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή με αριθμός και για ποιόν λόγο θα είναι τόσο μεγάλη σε και προκήρυξη με υποχρεωτικό γ δίπλωμα 
Επισκέπτης

Ρε παιδιά τι κάθεστε και χαλάτε την ζαχαρένια σας για το πόσες αιτήσεις θα γίνουν που θα παίξουν τα μόρια κτλ....ΚΑΝΕΙΣ δεν το ξέρει αυτό...κάντε την αίτηση σας και ότι γίνει δεν έχετε να χάσετε κάτι...!!!το σίγουρο είναι ότι θα είναι αρκετές γτ θα είναι θέσεις για επαρχία....!!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 9:50 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 9:03 am

ωραία για πες μας εσύ πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή με αριθμός και για ποιόν λόγο θα είναι τόσο μεγάλη σε και προκήρυξη με υποχρεωτικό γ δίπλωμα 

Λες φιλαράκι να είμαι πάνω από 1500 που λένε μερικοί?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες