Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση παιδιά ή κάποιον γνωστό μου φαίνεται δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί οι ΠΚΕ πριν το Πάσχα γτ μέχρι 3 Απριλίου τρέχουν τις ΠΚΕ των πανελληνίων. Μετά το Πάσχα πιστεύω θα ξεκινήσουμε οπότε αν συνδέσουμε ότι οι εφ τελειώνουν Μάιο τότε ίσως έχει μια λογική μην μας πάνε Τρίπολη
-
Lagos
Από πού προκύπτει ΠΚΕ για παννεληνιες...νομίζω ακόμη δεν έχει βγει κάτι..
-
Lagos
Έχουν βγει ΠΚΕ για το 2026 υποψηφίων παννεληνιων?????
-
Επισκέπτης
Έχουν βγει. Αλλα πραγματικά πιστεύω δεν έχουν καμία σχέση με τη δίκη μας προκήρυξη και το πλάνο που έχουν για την εκπαίδευση και τις εξετάσεις μας .
-
Lagos
Μπορεί να ανεβάσει κάποιος τα πκε που βγήκαν για παννεληνιες??
-
Επισκέπτης
Γτπ είναι στη Τρίπολη btw.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 3:32 pm Χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση παιδιά ή κάποιον γνωστό μου φαίνεται δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί οι ΠΚΕ πριν το Πάσχα γτ μέχρι 3 Απριλίου τρέχουν τις ΠΚΕ των πανελληνίων. Μετά το Πάσχα πιστεύω θα ξεκινήσουμε οπότε αν συνδέσουμε ότι οι εφ τελειώνουν Μάιο τότε ίσως έχει μια λογική μην μας πάνε Τρίπολη
-
pepegas111
αχαχαχαχ οντως χαλια μερος αλλα εχει καλες ταβερνες τουλαχιστον... Σκεψου ειδικα οποιος παει με αμαξι του απο βορεια Ελλαδα ποσα θα δωσει για καυσιμα πανε ελαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 4:26 pmΓτπ είναι στη Τρίπολη btw.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 3:32 pm Χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση παιδιά ή κάποιον γνωστό μου φαίνεται δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί οι ΠΚΕ πριν το Πάσχα γτ μέχρι 3 Απριλίου τρέχουν τις ΠΚΕ των πανελληνίων. Μετά το Πάσχα πιστεύω θα ξεκινήσουμε οπότε αν συνδέσουμε ότι οι εφ τελειώνουν Μάιο τότε ίσως έχει μια λογική μην μας πάνε Τρίπολη
-
Επισκέπτης
Έχουμε πεθάνει τής πείνας ρε αδερφέ ποια ταβέρνα? Καλά είναι να σου δίνουν λεφτά οι γονείς αλλά αν δεν έχεις είναι ζόρι. Κρίμα που δεν έχει χώρο η αξιωματικών θα ήταν παράδεισοςpepegas111 έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 6:25 pmαχαχαχαχ οντως χαλια μερος αλλα εχει καλες ταβερνες τουλαχιστον... Σκεψου ειδικα οποιος παει με αμαξι του απο βορεια Ελλαδα ποσα θα δωσει για καυσιμα πανε ελαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 4:26 pmΓτπ είναι στη Τρίπολη btw.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 3:32 pm Χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση παιδιά ή κάποιον γνωστό μου φαίνεται δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί οι ΠΚΕ πριν το Πάσχα γτ μέχρι 3 Απριλίου τρέχουν τις ΠΚΕ των πανελληνίων. Μετά το Πάσχα πιστεύω θα ξεκινήσουμε οπότε αν συνδέσουμε ότι οι εφ τελειώνουν Μάιο τότε ίσως έχει μια λογική μην μας πάνε Τρίπολη
-
Επισκέπτης
συμφωνω αλλα ουτε η συνοριοφυλακη θα σε κανει πλουσιο βλεπεις ολοι οι αστυνομικοι δευτερη δουλεια κανουν. Μην νομιζεις οτι οικονομικα θα σωθεις,απλα θα εχεις ενα βοηθημα ειδικα τους πρωτους μηνες που θα παιρνουμε ψυχουλα
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα. Αν έχεις κάποιος κάποιο νεότερο σχετικά με την έκδοση των αποτελεσμάτων ας ενημερώσει.
-
Επισκέπτης
Αν έχεις σπίτι στην Αθήνα και κάνεις οικονομία προοδεύεις πίστεψε με. Το θέμα είναι ότι μιλούσα για την Τρίπολη ότι φεύγουν πολλά χρήματα τώρα γιατί δεν έχεις φαγητό και πρέπει να πληρώνεις το φαγητό σουΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 8:53 pmσυμφωνω αλλα ουτε η συνοριοφυλακη θα σε κανει πλουσιο βλεπεις ολοι οι αστυνομικοι δευτερη δουλεια κανουν. Μην νομιζεις οτι οικονομικα θα σωθεις,απλα θα εχεις ενα βοηθημα ειδικα τους πρωτους μηνες που θα παιρνουμε ψυχουλα
-
pepegas1111
νομιζω στο κρατανε το ποσο απο το μισθο σου και εχεις 2 γευματα την ημερα δεν ξερω αν ισχυει αυτο οποιος γνωριζει για τους ΕΦ τωρα που ειναι στην Τριπολη ας μας πει.Επισης αν βλεπεις τις εξελιξεις στην οικονομια τοσο της Ελλαδος οσο και ολοκληρης της γης ναι ειναι ψιχουλα ο μισθος μας και θελει πολυ κράτη δυστυχως γιαυτο οι περισσοτεροι ειναι και σεκιουριτι παραλληλα.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 11:09 pmΑν έχεις σπίτι στην Αθήνα και κάνεις οικονομία προοδεύεις πίστεψε με. Το θέμα είναι ότι μιλούσα για την Τρίπολη ότι φεύγουν πολλά χρήματα τώρα γιατί δεν έχεις φαγητό και πρέπει να πληρώνεις το φαγητό σου
-
Επισκέπτης
Όχι ρε συ πληρώνεις κανονικά ένα μικρό ποσό εβδομαδιαία για το φαγητό σου. Τετάρτη παρσκευη δεν έχει βραδινό μόνο πρωινό και μεσημεριανό και σκ και αργίες δεν έχει καθόλου φαγητό. Τώρα αν τα παίρνεις αναδρομικά δεν γνωρίζωpepegas1111 έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 12:24 amνομιζω στο κρατανε το ποσο απο το μισθο σου και εχεις 2 γευματα την ημερα δεν ξερω αν ισχυει αυτο οποιος γνωριζει για τους ΕΦ τωρα που ειναι στην Τριπολη ας μας πει.Επισης αν βλεπεις τις εξελιξεις στην οικονομια τοσο της Ελλαδος οσο και ολοκληρης της γης ναι ειναι ψιχουλα ο μισθος μας και θελει πολυ κράτη δυστυχως γιαυτο οι περισσοτεροι ειναι και σεκιουριτι παραλληλα.
-
Επισκέπτης
Τα σκ εισαι εξοδουχος κανονικα και διανυκτερευεις το βραδυ?ΤΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 10:48 amΌχι ρε συ πληρώνεις κανονικά ένα μικρό ποσό εβδομαδιαία για το φαγητό σου. Τετάρτη παρσκευη δεν έχει βραδινό μόνο πρωινό και μεσημεριανό και σκ και αργίες δεν έχει καθόλου φαγητό. Τώρα αν τα παίρνεις αναδρομικά δεν γνωρίζωpepegas1111 έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 12:24 amνομιζω στο κρατανε το ποσο απο το μισθο σου και εχεις 2 γευματα την ημερα δεν ξερω αν ισχυει αυτο οποιος γνωριζει για τους ΕΦ τωρα που ειναι στην Τριπολη ας μας πει.Επισης αν βλεπεις τις εξελιξεις στην οικονομια τοσο της Ελλαδος οσο και ολοκληρης της γης ναι ειναι ψιχουλα ο μισθος μας και θελει πολυ κράτη δυστυχως γιαυτο οι περισσοτεροι ειναι και σεκιουριτι παραλληλα.
-
Επισκέπτης
Ναι αν δεν έχεις υπηρεσίαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 1:32 pmΤα σκ εισαι εξοδουχος κανονικα και διανυκτερευεις το βραδυ?ΤΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 10:48 amΌχι ρε συ πληρώνεις κανονικά ένα μικρό ποσό εβδομαδιαία για το φαγητό σου. Τετάρτη παρσκευη δεν έχει βραδινό μόνο πρωινό και μεσημεριανό και σκ και αργίες δεν έχει καθόλου φαγητό. Τώρα αν τα παίρνεις αναδρομικά δεν γνωρίζωpepegas1111 έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 12:24 am
νομιζω στο κρατανε το ποσο απο το μισθο σου και εχεις 2 γευματα την ημερα δεν ξερω αν ισχυει αυτο οποιος γνωριζει για τους ΕΦ τωρα που ειναι στην Τριπολη ας μας πει.Επισης αν βλεπεις τις εξελιξεις στην οικονομια τοσο της Ελλαδος οσο και ολοκληρης της γης ναι ειναι ψιχουλα ο μισθος μας και θελει πολυ κράτη δυστυχως γιαυτο οι περισσοτεροι ειναι και σεκιουριτι παραλληλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες