Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Nikoletakou έγραψε: Δευ Μαρ 09, 2026 10:44 am Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει καταφέρει τις έλξεις ; 
 Λέτε να είναι λίγο ελαστικοί 

Αν και η ερώτηση σου απευθύνεται σε γυναίκα , θα σου απαντήσω ως άντρας που έχω περάσει τα αθλήματα και είδα και γυναίκες να κόβονται αλλά και αρκετούς άντρες , στις έλξεις δεν υπάρχει κάποια ελαστικότητα, θα πρέπει να πάρεις 3 έλξεις καθαρές και κράτα το καλά αυτό , εάν δεν πάρεις καλά τις έλξεις μετά τη τρίτη ενδέχεται να σου πουν κάνε άλλη μια και ξανα το ίδιο δηλαδή θα σε αναγκάσουν να κοπείς αφού θα ανεβαίνεις όλο και λιγότερο μέχρι να κοπείς τελείως , εάν κάνεις εντατική προπόνηση ενδέχεται να πιάσεις τα όρια εάν πας να βγάλεις 3 καθαρές μη προσπαθήσεις να κάνεις μισές για να βγάλεις 6-7 δεν θα σου μετρήσουν καμία! Καλή δύναμη καλές προπονήσεις ! Τώρα αν πέσεις σε άλλο εξεταστή που είναι είτε ποιο αυστηρός είτε το ανάποδο πάω πάσο ! 
Επισκέπτης

Ότι νανε κάνει το υπουργείο η κυβέρνηση δεν ξέρω αλήθεια εδώ χρειάζονται άμεσα άτομα δεν υπάρχουν στο σώμα και αυτοί το τρεναρουν όσο πάει ούτε καν το ΦΕΚ έχει εκδοθεί 
Nikoletakou

Δημοσίευση από Nikoletakou »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 09, 2026 2:16 pm
Nikoletakou έγραψε: Δευ Μαρ 09, 2026 10:44 am Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει καταφέρει τις έλξεις ; 
 Λέτε να είναι λίγο ελαστικοί 

Αν και η ερώτηση σου απευθύνεται σε γυναίκα , θα σου απαντήσω ως άντρας που έχω περάσει τα αθλήματα και είδα και γυναίκες να κόβονται αλλά και αρκετούς άντρες , στις έλξεις δεν υπάρχει κάποια ελαστικότητα, θα πρέπει να πάρεις 3 έλξεις καθαρές και κράτα το καλά αυτό , εάν δεν πάρεις καλά τις έλξεις μετά τη τρίτη ενδέχεται να σου πουν κάνε άλλη μια και ξανα το ίδιο δηλαδή θα σε αναγκάσουν να κοπείς αφού θα ανεβαίνεις όλο και λιγότερο μέχρι να κοπείς τελείως , εάν κάνεις εντατική προπόνηση ενδέχεται να πιάσεις τα όρια εάν πας να βγάλεις 3 καθαρές μη προσπαθήσεις να κάνεις μισές για να βγάλεις 6-7 δεν θα σου μετρήσουν καμία! Καλή δύναμη καλές προπονήσεις ! Τώρα αν πέσεις σε άλλο εξεταστή που είναι είτε ποιο αυστηρός είτε το ανάποδο πάω πάσο ! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις πληροφορίες. Επειδή προετοιμάζομαι κι εγώ για τα αθλήματα, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμη αν θυμάσαι από την εμπειρία σου.Οι κοπέλες που συμμετείχαν συνήθως σε ποιο αγώνισμα δυσκολεύονταν περισσότερο; Κόπηκαν κυρίως στις έλξεις ή υπήρχαν και άλλα αγωνίσματα που έκοβαν αρκετούς υποψηφίους; Επίσης, αν θυμάσαι, οι περισσότερες που κόπηκαν στις έλξεις δεν κατάφερναν καθόλου να ανέβουν ή έφταναν στις 1-2 αλλά όχι στις 3 καθαρές;Θα με βοηθούσε πολύ να έχω μια εικόνα από κάποιον που το έχει ζήσει από κοντά. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης

ordr έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2026 1:45 pm Το όριο ηλικίας έχει κλειδώσει για πολίτες δεν αλλάζει για εποχικούς αν δεν αλλάξει ίσως βρει κάποια άλλη μέθοδο απορρόφησης στην Πυροσβεστική. Και πάλι όμως είπε ότι θα δοθεί λύση σε εποχικούς μέχρι 40 ετών με τους μεγαλύτερους δεν είπε τι θα κάνει μακάρι κ αυτούς να τους εξασφαλίσει γιατί είναι κρίμα 

Το 40 από που προέκυψε αδερφέ? Ποιος είπε ότι θα δοθεί λύση ?
Επισκέπτης

αυτή η προκήρυξη ρε παιδιά δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι τόσο κρυφή δεν ανακοινώνετε τίποτα από το υπουργείο ούτε σε συνέντευξης στην τηλεόραση από των υπουργό δεν αναφέρεται καθόλου όπως αλλά χρόνια πολύ μεγάλη μυστικοπάθεια 
Επισκέπτης

Nikoletakou έγραψε: Δευ Μαρ 09, 2026 7:48 pmΣε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις πληροφορίες. Επειδή προετοιμάζομαι κι εγώ για τα αθλήματα, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμη αν θυμάσαι από την εμπειρία σου.Οι κοπέλες που συμμετείχαν συνήθως σε ποιο αγώνισμα δυσκολεύονταν περισσότερο; Κόπηκαν κυρίως στις έλξεις ή υπήρχαν και άλλα αγωνίσματα που έκοβαν αρκετούς υποψηφίους; Επίσης, αν θυμάσαι, οι περισσότερες που κόπηκαν στις έλξεις δεν κατάφερναν καθόλου να ανέβουν ή έφταναν στις 1-2 αλλά όχι στις 3 καθαρές;Θα με βοηθούσε πολύ να έχω μια εικόνα από κάποιον που το έχει ζήσει από κοντά. Ευχαριστώ!

Οι έλξεις δεν δίνονται σε κοινή θέα , μπαίνει ένας ένας μέσα οπότε μόνο το μπροστά σου μπορείς να δεις ή τον επόμενο από εσένα μέχρι να γράψουν ότι πέρασες , απλά στα γκρουπ συζητάνε όλοι μεταξύ τους οπότε ακούς τι παίχτηκε , Γενικά οι γυναίκες που βγάζουν τις έλξεις περνάνε τα υπόλοιπα γιατί προφανώς έχουν προπονηθεί , κάθε άθλημα έχει τη δυσκολία του και θέλει τη προετοιμασία του ειδικά εάν δεν υπάρχει καλή φυσική κατάσταση, γενικά όλοι κάνουν έλξεις απλά οι περισσότεροι της έκαναν μισές οπότε τους έκοβαν , εκεί θέλει προσοχή , τεντωμένα χέρια ανέβασμα μέχρι πηγούνι 3 φορές δεν θα σου ζητήσουν τίποτα παραπάνω ! 
Επισκέπτης

μάγκες υπάρχει καμία εξέλιξη ξέρει κανείς γιατί αργούν τόσο να βγάλουν την προκήρυξη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 8:30 am μάγκες υπάρχει καμία εξέλιξη ξέρει κανείς γιατί αργούν τόσο να βγάλουν την προκήρυξη 

Έλα ντε άντε βγάλε άκρη γιατί το καθυστερούν τόσο πολύ ούτε αυτοί ξέρουν 
Επισκέπτης

Κάποιος λόγος θα υπάρχει και το καθυστερούν τόσο πολύ.... υπομονή...!!!
Επισκέπτης

εγώ πιστεύω το αργούν τόσο γιατί προσπαθούν να βρουν λύση για τους ππυ ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο πυροσβεστικό σώμα και ο λόγος που υπάρχει αυτός ο ηλιακός περιορισμός για να μην ξανά συμβούν τα ίδια 
Επισκέπτης

Λέτε να βγεί μέχρι τέλη Μαρτίου?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 11:46 am Λέτε να βγεί μέχρι τέλη Μαρτίου?

Δεν γίνεται να μην έχει βγει μέχρι τότε πραγματικά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 11:09 am εγώ πιστεύω το αργούν τόσο γιατί προσπαθούν να βρουν λύση για τους ππυ ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο πυροσβεστικό σώμα και ο λόγος που υπάρχει αυτός ο ηλιακός περιορισμός για να μην ξανά συμβούν τα ίδια 

Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος... Μπορεί να τρέξουν και παράλληλα αυτά τα θέματα. Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα αλλά μην ξεχνάς ότι όσοι ήσαν μέχρι 40 από τους ππυ έχουν μονιμοποηθει. Ίσως να εξετάζεται και αυτό το ενδεχόμενο στη προκήρυξη για ΠΕΘ. Προσωπικά αν και 42 πλέον θεωρώ θα είναι μεγάλη επιτυχία

Επισκέπτης

Παιδιά τέλη Απρίλιο με αρχές μαϊου θα βγει να ξέρετε...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 2:36 pm Παιδιά τέλη Απρίλιο με αρχές μαϊου θα βγει να ξέρετε...

αφού είχαν πει θα βγει πρίν την αντιπυρικη περίοδο 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες