Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 23, 2026 11:28 pm Προς τους Ε.Φ. μην τρώτε παραμύθι δεν υπάρχει καλύτερο σώμα απο την αστυνομία θα το καταλάβετε με τα χρόνια οταν δείτε τι γίνεται εξω στη ζωή εκτος σωμάτων και αφηστε τον κοσμο να λέει σαν αστυνομικό σε υπολογίζουν και σε σέβονται σαν πυροσβεστη και στρατιωτικό σε γραφουν στα αρ..δια τους..θα πάτε κάποτε σπίτι σας και θα είστε πολύ καλύτερα μην μασάτε ειδικά άμα είστε και απο επαρχία θα είστε βασιλιάδες 
ειμαι στη πυροσβεστικη και θα ήθελα να πάω αστυνομία..

Ποιος θα πάει πίσω στο σπίτι του ρε αδερφέ? Μια ζωή Αθήνα θα είναι μες στην μιζέρια. Είναι καλύτερη η αστυνομία από την Πυροσβεστική? Τι λες σοβαρευτείτε λίγο 

Επισκέπτης

επειδή βλέπω ότι μερικοί πιστεύουν ότι με το να μπούνε πεθ θα πάμε σπίτι τους εγώ απλά θα σας πω πως αρχικά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει θέσει στον τόπο σας και το ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα πάτε στον τόπο σας διότι μπορεί να υπάρχει κάποιος με περισσότερα μόρια δεύτερον άντε και περνάτε και πάτε στον τόπο σας μετά την 7ετια γίνεστε μόνιμοι και μπαίνετε στον πίνακα με της μετάθεσης των μόνιμων και μαντεψτε έχετε μηδέν μόρια εκτός και αν έχετε παιδιά όποτε το νησάκι το έχετε σίγουρο έτσι έχουν πάθει πάρα πολύ πρώην πενταετής όπου γίναν μόνιμοι και τους στείλανε κατευθείαν μετάθεση όποτε αυτό με τον τόπο δεν ισχύει οποίος θέλει να μπει πρέπει να κάνει και θυσίες δεν γίνεται να τα έχουμε όλα και κακά τα ψέματα είναι και άδικο για τα παιδιά των πανελληνίων όπου θα φάνε μια 8ετια σίγουρα στην Αθήνα μπορεί και παραπάνω 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 23, 2026 11:50 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 23, 2026 12:52 pm ρε παιδιά εγώ πιστεύω αυτό με τον τόπο δεν παίζει σημασίας διότι όποιος θέλει πραγματικά να μπει θα τα κανει τα χαρτιά είτε είναι στην πόλη του είτε όχι επίσης το που θα πάει ο καθένας θα το μάθει την τελευταία βδομάδα της εκπαίδευσης δεν είναι σαν τους εποχικούς η προκήρυξη για τους πεθ 

Δεν ισχύει αυτό πού λες. Όλα αυτά τα απελπισμένα από επαρχία που μπαίνουν ειδικοί φρουροί ας πούμε είναι μες στην μιζέρια πού κάθονται μόνο για τον μόνιμο μισθό. Αν δεν έχεις σπίτι στην Αθήνα ζεις σαν τον κακομοίρη κάνοντας δεύτερη δουλειά. Δεν αξίζει απλά.

Κάποιοι θέλουν απλά να κάνουν αυτήν την δουλειά, δεν είναι ντε και καλά όλοι απελπισμένοι μόνο και μόνο για μόνιμο μισθό.
Επισκέπτης

έχουμε κανένα νεότερο για την προκήρυξη των 600 πεθ
Επισκέπτης

Αντικειμενικά να το δει κάποιος η πυροσβεστική είναι καλύτερη δουλειά από την αστυνομία σε θέμα μισθού, σε θέμα μετάθεσης, σε θέμα προγράμματος, σε θέμα συνθηκών και όποιος θέλει συνεχίζω, επειδή είχα μπει στην εκπαίδευση για ΕΦ, αν και το γούσταρα περισσότερο από την Πυροσβεστική σαν αντικείμενο, η ζυγαριά γέρνει υπερβολικά υπέρ του ΠΣ, με όσους αστυνομικούς μίλησα μου είπαν ότι γλύτωσα (και είναι πολλοί), που και αυτό να μην θες να ακούσεις, ρίξε μια ματιά στις παραιτήσεις που έχει η ΕΛΑΣ και πόσες έχει το ΠΣ. Στην υπηρεσία μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει 3 άτομα που ήταν χρόνια ΕΦ και μπήκαν ΕΜΟΔΕ. Ναι σίγουρα μπορείς να λες ότι εγώ θέλω να γίνω αστυνομικός και να κυνηγάω κακούς αλλά στη χώρα που ζούμε η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 1:49 pm Αντικειμενικά να το δει κάποιος η πυροσβεστική είναι καλύτερη δουλειά από την αστυνομία σε θέμα μισθού, σε θέμα μετάθεσης, σε θέμα προγράμματος, σε θέμα συνθηκών και όποιος θέλει συνεχίζω, επειδή είχα μπει στην εκπαίδευση για ΕΦ, αν και το γούσταρα περισσότερο από την Πυροσβεστική σαν αντικείμενο, η ζυγαριά γέρνει υπερβολικά υπέρ του ΠΣ, με όσους αστυνομικούς μίλησα μου είπαν ότι γλύτωσα (και είναι πολλοί), που και αυτό να μην θες να ακούσεις, ρίξε μια ματιά στις παραιτήσεις που έχει η ΕΛΑΣ και πόσες έχει το ΠΣ. Στην υπηρεσία μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει 3 άτομα που ήταν χρόνια ΕΦ και μπήκαν ΕΜΟΔΕ. Ναι σίγουρα μπορείς να λες ότι εγώ θέλω να γίνω αστυνομικός και να κυνηγάω κακούς αλλά στη χώρα που ζούμε η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό. 

σωστά τα λες ρε φίλε απλά το θέμα είναι ότι όταν κάποιος περνάει για παράδειγμα ειδικός φρουρός και φεύγω για να μπει στην Πυροσβεστική δεν τρώει μόνο μια θέση αλλά δύο γιατί στην θέση του στην αστυνομία θα μπορούσε να πάει ένα άλλο παιδί που το ήθελε πραγματικά και θα πρέπει να ξανά περιμένει για μια επόμενη προκήρυξη όποτε για εμένα δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να φεύγεις από το ένα σώμα στο άλλο 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 1:49 pm Αντικειμενικά να το δει κάποιος η πυροσβεστική είναι καλύτερη δουλειά από την αστυνομία σε θέμα μισθού, σε θέμα μετάθεσης, σε θέμα προγράμματος, σε θέμα συνθηκών και όποιος θέλει συνεχίζω, επειδή είχα μπει στην εκπαίδευση για ΕΦ, αν και το γούσταρα περισσότερο από την Πυροσβεστική σαν αντικείμενο, η ζυγαριά γέρνει υπερβολικά υπέρ του ΠΣ, με όσους αστυνομικούς μίλησα μου είπαν ότι γλύτωσα (και είναι πολλοί), που και αυτό να μην θες να ακούσεις, ρίξε μια ματιά στις παραιτήσεις που έχει η ΕΛΑΣ και πόσες έχει το ΠΣ. Στην υπηρεσία μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει 3 άτομα που ήταν χρόνια ΕΦ και μπήκαν ΕΜΟΔΕ. Ναι σίγουρα μπορείς να λες ότι εγώ θέλω να γίνω αστυνομικός και να κυνηγάω κακούς αλλά στη χώρα που ζούμε η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό. 

Κανένα πρόβλημα και μια χαρά τα λες. Αντικειμενικά όμως, θα έπρεπε να υπάρχουν προϋποθέσεις αποκλεισμού ή έστω αυστηρών ποινών για όσους θεωρούν ότι μπορούν να "πηδάνε" από τη μια θέση στην άλλη στο δημόσιο. . 
Fire09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: Άνεργος

Δημοσίευση από Fire09 »

Παιδιά μην συγκρίνουμε Πυροσβεστικη με Αστυνομία , είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα, το μόνο κοινό πλέον είναι η 7ετια στις προκηρύξεις και μετά έρχεται η μονιμοποίηση , και τα δύο επαγγέλματα έχουν καλά και κακά ! Όσον αφορά τη πυροσβεστική έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια δεν είναι όλα χαλαρά και όλα τέλεια , έχει πολλά λούκια , τα καλοκαίρια τρως ζεστες στα περίπολα στους ήλιους θα πας σε συμβάντα θα φας καπνα θα μένεις άυπνος πολλές μέρες σε συμβάντα που θα χρειάζεσαι 1-2 μέρες για να συνέλθεις , επιφύλακες διαρκώς το χειμώνα πάλι έξω πλυμηρες χιόνια κλπ, παρακολουθείσαι διαρκώς μέσω του engage ώρες χρόνους άφιξης δεν είναι καφενείο όποιος νομίζει ότι θα κάνει ότι γουστάρει καλό είναι να το ξανασκεφτεί ! Σε κάτι που αναφέρθηκε πιο πάνω για την 7ετια και μετά θα πας σε νησί , καλό θα είναι να καταλάβετε ότι το σώμα έχει μέσο όρο ηλικίας 50+ έτη φεύγουν πολλοί στη σύνταξη υπηρεσίες κλιμάκια θα αδειάσουν και θα ανοίξουν τόσες θέσεις ποιος θα τις καλύψει ; Θα πάνε 600πεθ με τη μονιμοποίηση σε νησιά ; Ξανασκεφτείτε αυτά που λέτε γιατί δεν στέκουν ! Φιλικά πάντα ! 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 2:42 pm

Κανένα πρόβλημα και μια χαρά τα λες. Αντικειμενικά όμως, θα έπρεπε να υπάρχουν προϋποθέσεις αποκλεισμού ή έστω αυστηρών ποινών για όσους θεωρούν ότι μπορούν να "πηδάνε" από τη μια θέση στην άλλη στο δημόσιο. . 

Σε αυτό συμφωνώ 100% κι εγώ προσωπικά.
Επισκέπτης

Ερώτηση για όποιον γνωρίζει πέρα από τα 5 άτομα που δεν παρουσιάστηκαν στην κατάταξη της εκπαίδευσης στους 150 ΠΕΘ είχε γράψει κάποιος εδώ στο φόρουμ ότι υπήρχε και μια παραίτηση... ισχύει γνωρίζει κανείς κάτι?? ή είναι μόνο αυτά τα 5 άτομα τα οποία έγινε αναπλήρωση από επιλαχόντες...!!!
Επισκέπτης

Ισχύει ότι έως 10 Μαρτίου θα εκδοθεί το ΦΕΚ γνωρίζει κανείς?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 11:20 am έχουμε κανένα νεότερο για την προκήρυξη των 600 πεθ

Τίποτα νεκρική σιγή το μόνο σίγουρο είναι ότι το έχουν καθυστερήσει πολύ θα έπρεπε είδη να είχε ανακοινωθεί γιατί δεν την βγάζουν και τι περιμένουν δεν ξέρω 
Επισκέπτης

εγώ πιστεύω περίμεναν να ψηφιστεί πρώτα τον νομοσχέδιο του υπουργείου και από δω και πέρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την προκήρυξη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 7:15 pm εγώ πιστεύω περίμεναν να ψηφιστεί πρώτα τον νομοσχέδιο του υπουργείου και από δω και πέρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την προκήρυξη 

Ελπίζω να βγει κάτι μέσα στον Μάρτιο 
Επισκέπτης

Ήσουν πέρσι Τρίπολη και έφυγες.? Πόσο καιρό κάθισες?

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες