Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είναι ένα καλό ερώτημα φίλε μου
Επισκέπτης

Για την εκπαίδευση ακούγεται πολύ έντονα η Κομοτηνή τον Μάιο όταν φεύγουν από εκεί οι δόκιμοι. 
όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα υποτίθεται ότι βιάζονται ώστε να ενισχυθούν τα αεροδρόμια για τη σεζόν. 

Επισκέπτης

Πάντως για Τρίπολη μέχρι Απρίλιο θα είναι οι Ε.Φ. οι 900 που πήγαν τώρα. Ίσως μετά πάνε εμάς. Αλλά και Κομοτηνή μπορεί να υποστηρίξει τόσο κόσμο.
Επισκέπτης

Άρα η λογική λέει για Μάιο κατάταξη 
ZivoRun24

Δημοσίευση από ZivoRun24 »

Κι εγώ άκουσα σκέψεις για Κομοτηνή, ωστόσο δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα,για ημερομηνίες δεν έχω ακούσει το παραμικρό 
Επισκέπτης

Ίσως τα ψάχνουν ακόμη 
ZivoRun24

Δημοσίευση από ZivoRun24 »

Έχετε ιδέα αν θα παίρνουμε χρήματα στην σχολή; 
Log

Δημοσίευση από Log »

ZivoRun24 έγραψε: Τετ Φεβ 18, 2026 7:40 pm Έχετε ιδέα αν θα παίρνουμε χρήματα στην σχολή; 

Αν κρίνω από το δημόσιο γενικά ανάλογα πότε μπεις σε πληρώνουν είτε μετά από δύο μήνες είτε τρεις και μετά από 6 αν δεν κάνω λάθος σου δίνουν μαζεμένα τις κρατήσεις από την σχολή δηλαδή στην περίπτωση αυτή στην εκπαίδευση. Για τους ειδικούς φρουρούς ίσχυε αυτό και έπαιρναν 350 για κάποιους μήνες και μετά ανάλογα τα νυχτερινά, τα επιδόματα επικινδυνότητας κτλ κτλ ο μισθός. Δεν γνωρίζω όμως επειδή είναι σύμβαση ορισμένου χρόνου αν θα γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία από την στιγμή που θέλει να φύγει κάποιος πάνω στον χρόνο. Επίσης θα έλεγα να μην κάνετε εικασίες και να περιμένετε να δείτε την κατάσταση. Για όσους λένε το πότε και πού περιμένατε αρκετό καιρό για να βγει η προκήρυξη λίγο ακόμα περιμένετε  καιρό για να μπείτε για εκπαίδευση. Γνώμη μου είναι ότι από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν οι φάκελοι για τα υγειονομικά και τέλος του μήνα θα τελειώσει η διαδικασία. Για εκπαίδευση νομίζω μετά το Πάσχα θα τραβήξουν κόσμο 

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες