δεν νομίζω να πιάνετε διότι δεν σου έχουν ένσημα σαν οδηγό
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Νομίζω δεν παίζουν ρόλο τα ένσημα θέλει απλώς βεβαίωση προϋπηρεσίας οδηγού το αναγράφειΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 10:42 pmδεν νομίζω να πιάνετε διότι δεν σου έχουν ένσημα σαν οδηγό
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: Άνεργος
Παιδιά εάν έχετε απορίες με τη μοριοδότηση και τα απαιτούμενα προσόντα να διαβάσετε τη προκήρυξη των 150πεθ και μην γράφετε ανακρίβειες , η μοριοδότηση στους οδηγούς είναι στα διπλώματα το Γ είναι προαπαιτούμενο ενώ το Δ δίνει μόρια συν τα ΠΕΙ , φυσικά γίνεται αίτηση χωρίς Πει , όσον αφορά τη προϋπηρεσία παίρνεις μόρια ανάλογα με τους μήνες που έχεις ένσημα ανά μήνα παίρνεις 3 μόρια για να μετρήσουν τα μόρια ενός μήνα θα πρέπει να έχεις εργαστεί τουλάχιστον 15 μέρες ανά μήνα ! Για το παιδί που ρωτάει από ΕΠΟΠ θα πρέπει να δει τι ένσημα έχει γιατί μετράει ο κωδικός ! Σχετικά με τη προκήρυξη υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και μετά θα δημοσιευθεί, όσο πιο γρήγορα τελειώσουν τόσο πιο σύντομα θα αναρτηθεί ίσως και από βδομάδα το αργότερο τέλη Φλεβάρη, αυτό είναι προσωπική μου εκτίμηση με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω !
-
Επισκέπτης
Ποίος ειναι κωδικός ενσήμων όσο αναφορά την προϋπηρεσία οδηγού Γ κατηγορίας η οποία προσμετράται και μοριοδοτείτε.;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Επισκέπτης
Εάν είσαι του δημοσίου δεν ισχύει αυτό με τα ένσημα που λένε πιο πάνω οι άλλοι το αναγράφει αναλυτικά βεβαίωση προσλήψεις με τι ειδικότητα μπήκες τον χρόνο που δούλευες και την συμβατική σχέση εργασίας αυτό αφορά για το δημόσιο..
«Κατάταξη πέντε (5) επιλαχόντων του διαγωνισμού εκατόν πενήντα (150) Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων Επί Θητεία (Π.Ε.Θ.) στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2025»
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9 ... nline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9 ... nline=true
-
ASTA
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: - -
- Επάγγελμα: - -
DYK, μήπως εχεις ακούσει περίπου ποτε θα βγει; Εχω ξαναρωτήσει εδώ τα παιδιά, αλλά ρωτάω κι εσενα γιατί βλεπω ότι εχεις γνώσεις, μας έστειλες τους 5 επιλαχόν πριν καν αναρτηθεί στο ΠΣ.
Δεν έχω ενημέρωση, δυστυχώς.
-
Επισκέπτης
Απορώ τι περιμένουν και δεν την βγάζουν ενώ το έχουν ανακοινώσει από πέρσι ότι θα πάρουν με βήματα χελώνας πάνε
-
Επισκέπτης
Πω πω τι χαζός κόσμος υπάρχει. Έχεις γνώσεις του λέει μας έστειλες πριν αναρτηθεί στο ΠΣ και ειναι αναρτημένο στο διαύγεια. Δεν πάτε καλά ρε μάγκεςASTA έγραψε: Δευ Φεβ 16, 2026 11:00 am DYK, μήπως εχεις ακούσει περίπου ποτε θα βγει; Εχω ξαναρωτήσει εδώ τα παιδιά, αλλά ρωτάω κι εσενα γιατί βλεπω ότι εχεις γνώσεις, μας έστειλες τους 5 επιλαχόν πριν καν αναρτηθεί στο ΠΣ.
-
ASTA
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: - -
- Επάγγελμα: - -
Για να χαρακτηρίζεις κάποιον που δε ξέρεις καν, χαζό, και που δε σου απεύθυνε το λογο, φαντάσου μέχρι που φτανει η νοητική σου ικανότητα. Ψευτομαγκα!
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Μπαρδάκη με ενημέρωσε πως οι ΠΕΘ που είναι στην Αυλώνα θα πληρωθούν στις 26 του μηνα και θα λάβουν γύρω στα 2.200€ για τους δύο μήνες αναδρομικά.
-
Επισκέπτης
Αρα γύρω στα 1100 ευρώ θα ειναι ο μισθός και θα ανεβαίνει ανάλογα τα παιδιά κλπ. Εντάξει δεν ειναι άσχημα με τα εκτός έδρας και λοιπά θα ανεβαίνει αρκετά. Βέβαια στην Αθήνα που είναι υψηλά τα ενοίκια ειναι δύσκολα τα πράγματα
-
Επισκέπτης
Έχει κάποιος κάποια ενημέρωση ποτέ θα εκδοθεί επιτέλους το ΦΕΚ?
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: Άνεργος
Δεν υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση, πέραν του ότι η προκήρυξη θα βγει άμεσα , ακούγεται ότι είναι να περάσει και το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο και ότι μετά ίσως βγει , δεν είναι εύκολη προκήρυξη θα αφορά 600 άτομα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προετοιμασίας και για την αντιπυρική είναι να γίνει επαναπρόσληψη 2.500 εποχικών , γενικά το να πάρει 600ατομα πρέπει να γίνει μελέτη για το πού θα εκπαιδεύονται πόσο καιρό θα διαρκέσει η εκπαίδευση εξοπλισμός ρούχα κλπ , πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η προκήρυξη καθυστέρησε πολύ και προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε να έχει βγει να τελειώσει η εκπαίδευση πριν την έναρξη της αντιπυρικής ώστε να είναι έτοιμο το προσωπικό να τοποθετηθεί στις υπηρεσίες καθώς όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο περισσότερο αυξάνεται το φόρτο σε όλους τους τομείς .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες