Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 1:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 1:46 pm
Dimkwtc έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 1:42 pm Παιδιά πιστεύετε ότι κάποια στιγμή εμείς από επαρχία μπορεί να έρθουμε στον τόπο μας ; Και επίσης το φόρτο εργασίας πιστεύετε θα είναι μεγάλο ή όχι όσο νομίζουμε και θα βαριόμαστε καθόμαστε ; 
τι πιστεύετε θα φτιαχτούμε εκεί μέσα θα την βρούμε την άκρη ;

Ρε φίλε το έχεις ψάξει καθόλου ή στα κουτουρού έκανες την άιτηση; (Εκτός κι αν είσαι κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί το όνομα του παιδιού και μας τρολλάρεις)

Θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα να ασχολούμαστε με το τρολ; 

Είναι κακό που θέλω να μάθω ρε παιδιά ; Και αν είναι έτσι πως μπαίνεις αστυνομία αφού ξέρεις ότι λεφτά δεν θα παίρνεις ***** θα τρως αργίες θα δουλεύεις νύχτες θα δουλεύεις … Για πείτε 
Guestfromavillage

Δημοσίευση από Guestfromavillage »

Καλημέρα Μπορείτε να μου πείτε στην εκπαίδευση πότε πληρωνόμαστε; 350 τον μήνα ή μαζεμένα στο τέλος;Σε κάποιο σημείο παραπάνω λέει ένας φίλος ότι παίρνουν 1500 αναδρομικά, αυτά τα παίρνουμε μετά από 2-3 μήνες ή αμέσως μετά την πρακτική ;

Ποιες θέσεις έχουν επιδόματα; Ξέρεις κανείς;
Επισκέπτης

Guestfromavillage έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 5:26 pm Καλημέρα Μπορείτε να μου πείτε στην εκπαίδευση πότε πληρωνόμαστε; 350 τον μήνα ή μαζεμένα στο τέλος;Σε κάποιο σημείο παραπάνω λέει ένας φίλος ότι παίρνουν 1500 αναδρομικά, αυτά τα παίρνουμε μετά από 2-3 μήνες ή αμέσως μετά την πρακτική ;

Ποιες θέσεις έχουν επιδόματα; Ξέρεις κανείς;

Φαντάζομαι χωρίς να γνωρίζω πως η ΔΙ.ΑΣ ίσως και η ΟΠΚΕ να έχουν επιδόματα. Ό,τι είναι θα τα μάθουμε μέσα πάντως. Εδώ για ό,τι και να σου πουν δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Επισκέπτης

https://www.stonisi.gr/post/105005/neoi ... s-3fedgnyA
Η τελετή έλαβε χώρα παρουσία διοικητικών στελεχών και αξιωματικών των κατά τόπους υπηρεσιών, ενώ υπογραμμίστηκε ο ρόλος που καλούνται να διαδραματίσουν οι νέοι Ειδικοί Φρουροί στην ενίσχυση της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής στα νησιά του Βορείου Αιγαίου
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 12:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 2:53 am Ρε μάγκες μην το παίζετε ειδήμων σε όλα και μην ζαλίζεται με αυτές τις ασυναρτησίες που λέτε περί για να μπεις στην αστυνομία πρέπει να την αγαπάς και αυτές τις κουταμαρες. Δηλαδή συγνώμη τώρα άσε το πριν και το τώρα που υποτίθεται ότι έχουμε ανάπτυξη μη χέσω...

Εγώ που είμαι από αυτούς προσωπικά και ναι το γουστάρω και για να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να σου φαίνεται αγγαρεία και με συνέπεια πρέπει να σου αρέσει κιόλας δεν πας έτσι επειδή άνοιξε μια θέση γιατί δεν θα αντέξεις αλλιώς άσε που θα είσαι και ακατάλληλος. Τέλος πάντων απλά συμφωνούμε να διαφωνούμε και τέλος.

Βρε κομάντο σου είπα υπάρχει μία μερίδα που όντως μπαίνει γιατί το γουστάρει που και πάλι μπαίνει για την επαγγελματική αποκατάσταση γιατί προφανώς είναι δύσκολο να διοριστείς στο δημόσιο χωρίς πτυχίο ΤΕΙ ΑΕΙ με ένα απλό λύκειο. Και μετά υπάρχει μία μεγάλη μερίδα που μπαίνει για να βολευτει γιατί πολύ απλά είναι από Αθήνα και τους βολεύει. Θες να μου πεις ότι όσοι μπαίνουν αστυνομία είναι κατάλληλοι και καυλωμένοι εσύ δηλαδή δεν διακρίνεις κόσμο ο οποίος μπήκε για τον μισθό και να κάνει βόλτες ταξιδακια με τον σταθερό μισθό επειδή έχει σπίτι ο μπαμπάς και η μαμά?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 8:24 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 12:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 2:53 am Ρε μάγκες μην το παίζετε ειδήμων σε όλα και μην ζαλίζεται με αυτές τις ασυναρτησίες που λέτε περί για να μπεις στην αστυνομία πρέπει να την αγαπάς και αυτές τις κουταμαρες. Δηλαδή συγνώμη τώρα άσε το πριν και το τώρα που υποτίθεται ότι έχουμε ανάπτυξη μη χέσω...

Εγώ που είμαι από αυτούς προσωπικά και ναι το γουστάρω και για να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να σου φαίνεται αγγαρεία και με συνέπεια πρέπει να σου αρέσει κιόλας δεν πας έτσι επειδή άνοιξε μια θέση γιατί δεν θα αντέξεις αλλιώς άσε που θα είσαι και ακατάλληλος. Τέλος πάντων απλά συμφωνούμε να διαφωνούμε και τέλος.

Βρε κομάντο σου είπα υπάρχει μία μερίδα που όντως μπαίνει γιατί το γουστάρει που και πάλι μπαίνει για την επαγγελματική αποκατάσταση γιατί προφανώς είναι δύσκολο να διοριστείς στο δημόσιο χωρίς πτυχίο ΤΕΙ ΑΕΙ με ένα απλό λύκειο. Και μετά υπάρχει μία μεγάλη μερίδα που μπαίνει για να βολευτει γιατί πολύ απλά είναι από Αθήνα και τους βολεύει. Θες να μου πεις ότι όσοι μπαίνουν αστυνομία είναι κατάλληλοι και καυλωμένοι εσύ δηλαδή δεν διακρίνεις κόσμο ο οποίος μπήκε για τον μισθό και να κάνει βόλτες ταξιδακια με τον σταθερό μισθό επειδή έχει σπίτι ο μπαμπάς και η μαμά?

Σε αυτό συμφωνούμε ναι. Τέλος πάντων έτσι πάνε αυτά δυστυχώς ή ευτυχώς.
Kwtc

Δημοσίευση από Kwtc »

Υπάρχει μια στο εκατομμύριο να με φέρουν στο νόμο μου ; Δεν έχω βύσμα πάντως ! Φθιωτιδα κυριως .. ας είναι και Βοιωτίας
Επισκέπτης

Το ξεχνάς αυτό. Η μόνη λύση είναι να κάτσεις 5-6 χρόνια και να κάνεις 3 παιδιά. Μετά μόλις γίνεις αστυφύλακας μηδενίζονται τα μόρια σου καί πάλι από την αρχή. Καλά αν κάνεις τρία παιδιά πας όπου γουστάρεις αλλά ποιος θα κάνει τρία παιδιά με τέτοια οικονομική κρίση που έχουμε.?.
Επισκέπτης

Μπορεί και να είσαι τυχερός και να κάτσεις λιγότερο Αθήνα, μπες πρώτα και θα δεις.  Πάντως σίγουρα θα κάτσεις κάποιον καιρό.
Επισκέπτης

Kwtc έγραψε: Σάβ Φεβ 14, 2026 3:38 am Υπάρχει μια στο εκατομμύριο να με φέρουν στο νόμο μου ; Δεν έχω βύσμα πάντως ! Φθιωτιδα κυριως .. ας είναι και Βοιωτίας

Ούτε μία στο εκατομμύριο. 
Επισκέπτης

Kwtc έγραψε: Σάβ Φεβ 14, 2026 3:38 am Υπάρχει μια στο εκατομμύριο να με φέρουν στο νόμο μου ; Δεν έχω βύσμα πάντως ! Φθιωτιδα κυριως .. ας είναι και Βοιωτίας

Να σε φέρουν όχι, να πάρεις μετάθεση κάποτε ναι.

Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Καλημέρα στην ομάδα είδα ένα άρθρο πριν λίγο του policenet of Greece που έλεγε για την ορκομωσία 30 νέων ειδών φρουρών στους νομούς Λάρισας Μαγνησίας Τρικάλων κ Καρδίτσας κ ότι κατατάχθηκαν σε αυτούς τους νομούς. Να ρωτήσω κάτι; Δεν υποτίθεται ότι όλοι οι ειδικοί φρουροί που ορκίστηκαν μέχρι προχθές ότι θα πάνε στην Αττική; Αυτοί γιατί κατατάχθηκαν σε άλλους νομούς;
Επισκέπτης

Diogenis123 έγραψε: Κυρ Φεβ 15, 2026 10:36 am Καλημέρα στην ομάδα είδα ένα άρθρο πριν λίγο του policenet of Greece που έλεγε για την ορκομωσία 30 νέων ειδών φρουρών στους νομούς Λάρισας Μαγνησίας Τρικάλων κ Καρδίτσας κ ότι κατατάχθηκαν σε αυτούς τους νομούς. Να ρωτήσω κάτι; Δεν υποτίθεται ότι όλοι οι ειδικοί φρουροί που ορκίστηκαν μέχρι προχθές ότι θα πάνε στην Αττική; Αυτοί γιατί κατατάχθηκαν σε άλλους νομούς;

Ορκιζόμαστε στα τμήματα τα οποία κάναμε αίτηση. Αθήνα θα πάμε μετά την εκπαίδευση κατά πάσα πιθανότητα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 15, 2026 10:40 am
Diogenis123 έγραψε: Κυρ Φεβ 15, 2026 10:36 am Καλημέρα στην ομάδα είδα ένα άρθρο πριν λίγο του policenet of Greece που έλεγε για την ορκομωσία 30 νέων ειδών φρουρών στους νομούς Λάρισας Μαγνησίας Τρικάλων κ Καρδίτσας κ ότι κατατάχθηκαν σε αυτούς τους νομούς. Να ρωτήσω κάτι; Δεν υποτίθεται ότι όλοι οι ειδικοί φρουροί που ορκίστηκαν μέχρι προχθές ότι θα πάνε στην Αττική; Αυτοί γιατί κατατάχθηκαν σε άλλους νομούς;

Ορκιζόμαστε στα τμήματα τα οποία κάναμε αίτηση. Αθήνα θα πάμε μετά την εκπαίδευση κατά πάσα πιθανότητα.

Και κάποτε αν έχει θέσεις για Ε.Φ στα μέρη μας κάποτε θα πάμε με το καλό. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 15, 2026 11:00 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 15, 2026 10:40 am

Και κάποτε αν έχει θέσεις για Ε.Φ στα μέρη μας κάποτε θα πάμε με το καλό. 

Αλλιώς από αστυφύλακες ξανά 😆
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες