Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Oresst

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Oresst »

Μήπως μάθατε πόσο καιρό είναι η σχολή;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εάν περάσεις όλους τους γιατρούς ιδιωτικούς τους μισούς πχ , και τους αλλού μισούς σε κέντρο υγείας , τους αρκούν οι στρογγυλές του κέντρου υγείας ; Ή πρέπει να πάμε με το δελτίο υγειονομικής εξέτασης σε ένα νοσοκομείο για την στρογγυλή ; Γιατί αναγράφει κάτω ‘ Η γραμματεία του νοσοκομείου ‘ 
Oresst

Δημοσίευση από Oresst »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 5:07 pm Εάν περάσεις όλους τους γιατρούς ιδιωτικούς τους μισούς πχ , και τους αλλού μισούς σε κέντρο υγείας , τους αρκούν οι στρογγυλές του κέντρου υγείας ; Ή πρέπει να πάμε με το δελτίο υγειονομικής εξέτασης σε ένα νοσοκομείο για την στρογγυλή ; Γιατί αναγράφει κάτω ‘ Η γραμματεία του νοσοκομείου ‘ 

Εάν περάσεις έστω και έναν γιατρό απ έξω χρειάζεται υπογραφή και σφραγίδα από το ιατρικό σύλλογο της περιοχής σου 
episkep

Δημοσίευση από episkep »

Έβγαλα ακτινογραφία θώρακος αλλά σε cd θέλει Κ την φωτογραφία το πρόσωπο μας κάπου σε όλο αυτό ?

nikos3

Δημοσίευση από nikos3 »

Oresst έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 5:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 5:07 pm Εάν περάσεις όλους τους γιατρούς ιδιωτικούς τους μισούς πχ , και τους αλλού μισούς σε κέντρο υγείας , τους αρκούν οι στρογγυλές του κέντρου υγείας ; Ή πρέπει να πάμε με το δελτίο υγειονομικής εξέτασης σε ένα νοσοκομείο για την στρογγυλή ; Γιατί αναγράφει κάτω ‘ Η γραμματεία του νοσοκομείου ‘ 

Εάν περάσεις έστω και έναν γιατρό απ έξω χρειάζεται υπογραφή και σφραγίδα από το ιατρικό σύλλογο της περιοχής σου 

που το λεει καν αυτο ρε φιλε με τον ιατρικο συλλογο; ειναι αδυνατον αυτο που λες

Επισκέπτης

nikos3 έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 7:49 pm
Oresst έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 5:39 pm

που το λεει καν αυτο ρε φιλε με τον ιατρικο συλλογο; ειναι αδυνατον αυτο που λες

Καλά γιατί και εμένα τελείως τρελό μου ακούγεται, αρκούνται οι στρογγυλές του κέντρου υγείας ή μόλις συμπληρωθεί το δελτίο να πάω σε ένα νοσοκομείο μόνο για την στρογγυλή στην γραμματεία;

Επισκέπτης

Πουθενά δεν το λέει. Ή απάντησε που το βρήκες ή μην μπερδεύεις τον κόσμο όταν δεν γνωρίζεις κάτι.
Alexxx

Δημοσίευση από Alexxx »

Από το τμήμα της περιοχής μου, είπαν ότι έχουμε καλέσει αρκετά άτομα και δεν πάνε και ότι προβλέπουν νέα συμπληρωματική προκήρυξη. Εσείς τι πιστεύετε;

Oressst

Δημοσίευση από Oressst »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 9:20 pm Πουθενά δεν το λέει. Ή απάντησε που το βρήκες ή μην μπερδεύεις τον κόσμο όταν δεν γνωρίζεις κάτι.

Σε όλες τις προκυρηξεις έτσι το έκανα. Ο ιατρικός σύλλογος κάνει ακριβώς το ίδιο με την σφραγίδα από το πρωτόκολλο του νοσοκομείου, επιβεβαιώνει την ύπαρξη του γιατρού, αλλιώς φέρε να στο υπογράψω και να στο σφραγίσω εγώ και πες ότι είμαι ψυχίατρος. Πάρτε τον ιατρικό σύλλογο της περιοχής σας  τηλέφωνο και ρωτήστε αν πέρασαν κι άλλοι για υπογραφές και αναλόγως πράξτε 

nikos3

Δημοσίευση από nikos3 »

Oressst έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 9:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 9:20 pm Πουθενά δεν το λέει. Ή απάντησε που το βρήκες ή μην μπερδεύεις τον κόσμο όταν δεν γνωρίζεις κάτι.

Σε όλες τις προκυρηξεις έτσι το έκανα. Ο ιατρικός σύλλογος κάνει ακριβώς το ίδιο με την σφραγίδα από το πρωτόκολλο του νοσοκομείου, επιβεβαιώνει την ύπαρξη του γιατρού, αλλιώς φέρε να στο υπογράψω και να στο σφραγίσω εγώ και πες ότι είμαι ψυχίατρος. Πάρτε τον ιατρικό σύλλογο της περιοχής σας  τηλέφωνο και ρωτήστε αν πέρασαν κι άλλοι για υπογραφές και αναλόγως πράξτε 

Το να φοβιζεις τους υποψηφιους δεν κερδιζεις κατι

Oresst

Δημοσίευση από Oresst »

nikos3 έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 9:41 pm
Oressst έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 9:29 pm

Το να φοβιζεις τους υποψηφιους δεν κερδιζεις κατι

Ρε αδερφέ ποιον φοβίζω είσαι σοβαρός; Μεγάλα παιδιά είστε πάρτε τηλέφωνο τον σύλλογο και ρωτήστε 
Lexari

Δημοσίευση από Lexari »

Alexxx έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 9:25 pm Από το τμήμα της περιοχής μου, είπαν ότι έχουμε καλέσει αρκετά άτομα και δεν πάνε και ότι προβλέπουν νέα συμπληρωματική προκήρυξη. Εσείς τι πιστεύετε;

Μακάρι φίλε μου γιατί είναι άδικο για μερικούς να είναι εκτός χωρίς καν ευκαιρία. Πόσο χρόνο θα χρειαστεί μια καινούργια όμως; Ξέρει κάποιος;
Επισκέπτης

Μάγκες ξέρεις κανείς όσοι μπαίνουν στην σχολή για την εκπαίδευση, θα περάσουν όλα αυτά τα ιατρικά ξανά μέσα στην σχολή όσοι είναι υποψήφιοι; Οι μόνο τις αιματολογικές ανά καιρούς ;
Επισκέπτης

Σίγουρα πιο πολύ απ’ όσο χρειάστηκε για να κληθούμε εμείς χωρίς νέα προκήρυξη. Αν προσθέσεις τις μέρες ή μήνα που πιθανόν θα έκανε μόνο και μόνο για να καθοριστούν οι θέσεις, μετά να βγει η προκήρυξη, διορίες για τις αιτήσεις, μετά προσωρινοί πίνακες  και μετά 10 μέρες ενστάσεων, ύστερα καθορισμός επιτροπών για τα αθλήματα και ημερομηνίες για τα αθλήματα άστα να πάνε. Είναι ανάλογα και πόσο την βιάζονται αν βγάλουν καινούρια προκήρυξη για να είμαι ειλικρινής. Σίγουρα τον 1 μήνα τον τρώνε με διορίες και ενστάσεις τουλάχιστον και πολύ πιθανόν αλλά όχι σίγουρο και 2 μήνες συνολικά. Μπορεί και λιγότερο μπορεί όμως και περισσότερο. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 14, 2026 11:47 am Μάγκες ξέρεις κανείς όσοι μπαίνουν στην σχολή για την εκπαίδευση, θα περάσουν όλα αυτά τα ιατρικά ξανά μέσα στην σχολή όσοι είναι υποψήφιοι; Οι μόνο τις αιματολογικές ανά καιρούς ;

Μακάρι όχι γιατί θα ήταν παράλογο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες