Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Maria7

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Maria7 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 08, 2026 4:40 pm Αυτοί ρε μάγκες κάλεσαν όλο τον πίνακα 1320 άτομα

Ναι γιατί έχουν ακυρώσει πάρα πολλοί . Επίσης οι περισσότεροι σήμερα ενημερώθηκαν δε το γνώριζαν . 

User100

Δημοσίευση από User100 »

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Όσοι δώσατε πκε, ήταν χαλαρά τα πράγματα γενικά στους γιατρούς και τα αθλήματα ή δύσκολα; Κάτι που πρέπει να προσέξω παραπάνω;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ακριβως και αμα φτασουν χαχα γιατι καποιοι δε θα ρθουν καποιοι θα κοπουν καποιοι εχουν περασει αλλου συνοριοφυλακες στρατο δημοτικη....

Επισκέπτης

Παιδιά εγώ είμαι από τα άτομα που είχαν μπει πρώτοι στην Τρίπολη με την επέκταση του πίνακα για 600 θέσεις. Γενικά στο 1000αρι βοηθάνε αλλά είναι αυστηροί στα όρια από ότι ξέρω
Επισκέπτης

Πότε θα μπούμε λέτε σχολή?
περιμένω έναν χρόνο!

Επισκέπτης

Εγώ είμαι από τα παιδιά που δώσαμε το Μαΐο στο χιλιάρι ναι σου λέγανε πάμε πάμε γρήγορα αλλά δεν χαρίζανε δευτερόλεπτο πάνω και μας ξεκινήσανε πρώτο και με αυτό εκεί έφυγαν πολλά άτομα και στο άλμα ύψος ήτανε το δεύτερο που κάναμε μετά δεν κόπηκε θυμάμαι κανένας στα άλλα 

Επισκέπτης

Λογικά όμως θα τους πάρει όλους από το 20% γιατί δεν συμπληρώνουν και ολας τα άτομα σωστά δεν λέω γνωρίζεις κάποιος κάτι;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 08, 2026 5:54 pm Λογικά όμως θα τους πάρει όλους από το 20% γιατί δεν συμπληρώνουν και ολας τα άτομα σωστά δεν λέω γνωρίζεις κάποιος κάτι;

Θα τους πάρει ολους από το Β και θα συμπληρώσει και αρκετούς από τον Α γατί δεν φτάνουν μονο από τον Β
Επισκέπτης

Ρε μάγκες εμείς που έχουμε περάσει ήδη πκε τι γίνετε τηλέφωνο δεν έπεσε πότε θα μας καλέσουν μπορεί κάποιος με γνώσεις να μας πει εγώ έχω περάσει αλλά περσυ Ιανουάριο τα πκε..;;
Επισκέπτης

Η ίδια η προκήρυξη λέει ότι αν δεν συμπληρώνονται από την Β θα πάρει τους υπόλοιπους από την Α. Επίσης διαβάστε όσοι έχετε ήδη περάσει πκε λέει ότι δεν ξαναδινετε οπότε φαντάζομαι περιμένετε εμάς να τελειώσουμε τις πκε και θα μπούμε όλοι μαζί κατά πάσα πιθανότητα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ανεβάζω εκ νέου το σχετικό ΦΕΚ, για όσους δεν το είδαν ήδη. 

«6ο Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π.Κ.Ε.) ιδιωτών υποψηφίων του υπ' αριθ.6000/2/7907-ρα΄από 05-08-2024 διαγωνισμού πρόσληψης Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία, με Α.Δ.Α.: ΡΚΡΕ46ΜΤΛΒ-ΝΣ4»

Σε εφαρμογή των ανωτέρω σχετικών, κοινοποιείται κατωτέρω το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (ψυχομετρικών, υγειονομικών και αθλητικών), στις οποίες θα υποβληθούν οι υποψήφιοι/ες του θέματος (Ειδικοί Φρουροί), οι οποίοι/ες καταλαμβάνουν θέση στον (θ) πίνακα με α/α: οι μεν υποψήφιοι/ες της Κατηγορίας Α’-80% από 1.931 μέχρι 3.250 και οι δε υποψήφιοι/ες της Κατηγορίας Β’-20% από 471 έως 550.

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A82%CE% ... nline=true

Καλή επιτυχία σε όλους-ες!
Επισκέπτης

Αληθεια που το λέει αυτό στο έγγραφο για αυτους που περασαν πκε ότι θα μπούμε απευθείας έχω αγχωθεί γιατί εγώ πέρασα Ιανουάριο όχι Μάιο και 1 χρόνο είμαι στο περίμενε μακάρι να καλέσουν σύντομα..
Επισκέπτης

Πιστεύω λογικά θα σε καλέσουν λογικά δεν σε καλέσανε γιατί δεν είχε φτάσει η σειρά σου απλά δεν ξέρω αν ξανά περνάς τα υγειονομικά 
Επισκέπτης

Όχι φίλε δεν κατάλαβες η σειρά μου έχει περαστεί ήδη γιατί έχω περάσει τα πκε οπότε καρτέλα εγώ δεν μπορώ να πάρω πάλι κοινή λογική απλώς θέλω και να με καλεσουνε να κλειδώσω θέση.. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 08, 2026 7:50 pm Όχι φίλε δεν κατάλαβες η σειρά μου έχει περαστεί ήδη γιατί έχω περάσει τα πκε οπότε καρτέλα εγώ δεν μπορώ να πάρω πάλι κοινή λογική απλώς θέλω και να με καλεσουνε να κλειδώσω θέση.. 

Όσοι εκ των επιλαχόντων της υπό στοιχεία 6000/ 2/7907-ρα’/5.8.2024 προκήρυξης διαγωνισμού πρόσληψης Ειδικών Φρουρών κλήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ως άνω διαγωνισμού να υποβληθούν σε προκαταρκτικές εξετάσεις και ολοκλήρωσαν αυτές με επιτυχία, δεν καλούνται να εξετασθούν εκ νέου ενώπιον των προαναφερόμενων επιτροπών, καθώς θεωρείται ότι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τις εν λόγω εξετάσεις.
Δες εδώ τι λέει ελπίζω να βοήθησα 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες