Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Zapi24
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Αυτούς τους 926 ξέρουμε πότε θα τους καλέσει ή αν θα τους βγάλει σε πίνακες κτλπ;
πέραν αυτού αν δεν μας πάρουν τηλ για τον α-β λόγο
λόγω λάθος νούμερο τηλεφώνου ή αν κάποιος έχει αλλάξει πως θα μας ειδοποιήσει;
πέραν αυτού αν δεν μας πάρουν τηλ για τον α-β λόγο
λόγω λάθος νούμερο τηλεφώνου ή αν κάποιος έχει αλλάξει πως θα μας ειδοποιήσει;
-
Επισκέπτης
Πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν τα άτομα για τις 926 θέσεις και εαν δεν φτάσουν τα άτομα θα βγει προκήρυξη για τις υπόλοιπες θέσεις
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Κατά την γνώμη μου ναι φίλε, γιατί για να ξεκινήσει η σχολή πχ Τρίπολη θα πρέπει να μπει και να βγεί μαζί η φουρνιά για να διατεθούν στις υπηρεσίες, εκτός και αν τα βιάζονται τόσο πολύ θα κάνουν ολόκληρο πρόγραμμα εκπαίδευσης για 65 άτομα μόνο. Πάντως μη βιάζετε, απολαύστε το που καταφέρατε επιτέλους να μπείτε, και όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν χαρτιά μην απογοητεύεστε, θεωρώ πολύ πιθανό να εξαντληθεί ο πίνακας και να βγάλουν κι άλλη προκήρυξη για να συμπληρώσουν τις θέσεις
-
Επισκέπτης
Αυτό είχε ξανα γίνει μόνο όταν πήρε τους επιλαχόντες της προηγούμενης προκήρυξης και έγινε για τους τελευταίους, τώρα στην ουσία τα παιδιά που πέρασαν τα ΠΚΕ είναι οι πρώτοι όχι οι τελευταίοι, οπότε θεωρώ λογικό να περιμένουν να συμπληρωθούν οι υπόλοιποι ή 235 για Αμυγδαλέζα ή 535 για Τρίπολη.
-
Επισκέπτης
Εγώ δεν το θεωρώ απίθανο να πάνε σχολή οι 85 που περιμένουν ήδη από τον μαιο
τώρα βλεπουμε
τώρα βλεπουμε
-
Επισκέπτης
Και αυτό το λεω γιατί σε περίπτωση που δεν συμπληρώσει τα άτομα από την ήδη υπάρχον καρτελα θα πρέπει να βγάλει νέα προκύρηξη
και αυτό είναι αρκετά χρονοβόρο
Εκεί το στηρίζω
Βλέπουμε..
και αυτό είναι αρκετά χρονοβόρο
Εκεί το στηρίζω
Βλέπουμε..
-
Stratonomos0
Καλή επιτυχία σε όσα παιδιά κατάφεραν να κάνουν χαρτιά τον Αύγουστο του 2024, με το καλό να μπείτε στο σώμα και να έχετε καλές και ήρεμες βάρδιες!
Θα ήθελα , παρακαλώ την γνωμη σας για το αν πιστεύετε οτι θα βρεθουνε 926 άτομα από τους πίνακες? Μεχρι τα πρόσφατα δεδομένα , για την Α κατηγορία ο πίνακας ήταν κάπου στο 1950 και τελειώνει στο 3250 (1300 υποψήφιοι ). Ο πίνακας για την β, γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται, πόσοι ακόμα μενουν?
Θα ήθελα , παρακαλώ την γνωμη σας για το αν πιστεύετε οτι θα βρεθουνε 926 άτομα από τους πίνακες? Μεχρι τα πρόσφατα δεδομένα , για την Α κατηγορία ο πίνακας ήταν κάπου στο 1950 και τελειώνει στο 3250 (1300 υποψήφιοι ). Ο πίνακας για την β, γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται, πόσοι ακόμα μενουν?
-
User100
Καλησπέρα σε όλους, βγηκε εχθές το φεκ για πρόσληψη 926 ειδικών φρουρών από την λίστα
-
User100
Από παλιότερα σχόλια νομίζω πως έχουν μείνει γύρω στα 100 άτομα επιλαχόντες της β κατηγορίαςStratonomos0 έγραψε: Παρ Δεκ 19, 2025 4:16 pm Καλή επιτυχία σε όσα παιδιά κατάφεραν να κάνουν χαρτιά τον Αύγουστο του 2024, με το καλό να μπείτε στο σώμα και να έχετε καλές και ήρεμες βάρδιες!
-
Επισκέπτης
Νομίζω περίπου στα 70 με 80 έχουν μείνει στον Β. Οπότε θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα από τον Α
-
Επισκέπτης
1400 έχουν μείνει που δεν έχουν περάσει πκε.1320 από Α 80 από Β. Υπάρχουν όμως και επιλαχόντες από τις τελευταίες πκε του Μαίου.59 της Α και 24 της Β.Stratonomos0 έγραψε: Παρ Δεκ 19, 2025 4:16 pm Καλή επιτυχία σε όσα παιδιά κατάφεραν να κάνουν χαρτιά τον Αύγουστο του 2024, με το καλό να μπείτε στο σώμα και να έχετε καλές και ήρεμες βάρδιες!
-
Andreas44
Εγώ που έχω θέση 2532 και είμαι. Στην Α κατηγορία πιστεύετε έχω πιθανότητες με αυτό τον ΦΕΚ;
-
Επισκέπτης
Προπόνηση αλάνια να βγάλετε τα αθληματα
ξεκινήστε από αύριο κιόλας!
ξεκινήστε από αύριο κιόλας!
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά αφού λέγανε εδώ τα παιδιά ότι βάλανε τα βύσματα τους και θα πάει σε καινούργια προκήρυξη τι έγινε τελικά γιατί στραβωσε η φάση? Αααα ρε σκατοψυχοι και μετά απορούμε γιατί πάει κατά διαόλου η χώρα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες