Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 1:48 pm Δηλαδή εγώ που έχω περάσει ΠΚΕ τον Μάιο εάν δεν καλύψουν τα άτομα που θέλουν υπάρχει περίπτωση και να μην μπω ποτέ 
αυτό λέμε δηλαδη

Εσύ θα μπεις επιτόπου ρε μλκ αφού θα πάρει από τον πίνακα σου λέει τι ρωτάς?

Επισκέπτης

Θα έχουν ολοκληρωθεί όλα και θα μπουν μέσα για εκπαίδευση μετά τον Μάιο του 26 αυτό είναι δεδομένο, έχουμε ενημερωθεί για να ετοιμαζόμαστε για εκπαίδευση.
Ναι υπάρχει το σενάριο να μην μπεις, και εάν είσαι πάνω από 28 να φας πόρτα εάν κάνει νέα προκύρηξη.
Για να πάρει τους τελευταίους 67 στην Αμυγδαλέζα κάλεσα περίπου 700 άτομα, άλλοι δεν πήγαν, άλλοι είχαν βρει άλλη δουλειά άλλοι κόπηκαν έγινε λίγο της τρελής.
Προσωπικά το βλέπω δύσκολο να μαζέψει 600 άτομα από την προκύρηξη του 24
Τώρα το θέμα είναι πόσους θα καταφέρει να μαζέψει 
Οι συνοριακοί έχει κλείσει η προκύρηξη κ περνανε αθλήματα κ λοιπά, θα μπουν πρώτοι μέσα Γενάρη, 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 1:51 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 1:48 pm Δηλαδή εγώ που έχω περάσει ΠΚΕ τον Μάιο εάν δεν καλύψουν τα άτομα που θέλουν υπάρχει περίπτωση και να μην μπω ποτέ 
αυτό λέμε δηλαδη

Δες τι λέει από κάτω αυτός ρε μλκ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 1:27 pm Καταρχήν δεν θα κάτσω να αποδείξω κάτι, 
Πέρυσι είπα μπήκαν 
300 Αμυγδαλέζα
600 Τρίπολη 
Κ 67 επιλαχόντες ξανά Αμυγδαλέζα
Οι πρώτοι έχουν δικαίωμα επιλογής τοποθέτησης ως πρώτη επιλογή ανάλογα σε ποιες υπηρεσίες θα ανοίξει θέσεις
Τώρα πόσοι θα είναι αυτοί οι πρώτοι είναι σχετικό με τον αριθμό των εισαχθεντων συνήθως είναι οι πρώτοι 100 σε βαθμολογία.

μπορει να δηλωσουν οπκε,εσωτερικων υποθεσεων ,διωξη ναρκωτικων?

Επισκέπτης

Δηλαδή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρει πρώτα τους 85 που έχουν ήδη περάσει (μαιο) που είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς? 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 1:57 pm
αυτό λέμε δηλαδη

Ρε ΜΛΚ είσαι χαζός? Πρώτον είναι δυνατόν να μην καλύψει τις θέσεις? Δεύτερον αυτός δεν ξέρει να γράψει είναι εκπαιδευτής τής ΕΛΑΣ και γράφει σε ένα ανώνυμο φόρουμ όπως τον άλλον τον δήθεν τον αρχιφύλακα πέρσι? Και τρίτον μας το έχει πει ο υπουργός ότι θα πάρει από τον πίνακα και ότι οι προσλήψεις θα είναι καπάκι μετά τις γιορτές που βγήκε καί το χαρτί για τις 600 θέσεις στην Τρίπολη. Είναι δυνατόν να πιστεύεται τον άεργο αποτυχημένο που δεν έχει τι να κάνει και τρολαρει στο φόρουμ?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 2:08 pm

Ρε ΜΛΚ είσαι χαζός? Πρώτον είναι δυνατόν να μην καλύψει τις θέσεις? Δεύτερον αυτός δεν ξέρει να γράψει είναι εκπαιδευτής τής ΕΛΑΣ και γράφει σε ένα ανώνυμο φόρουμ όπως τον άλλον τον δήθεν τον αρχιφύλακα πέρσι? Και τρίτον μας το έχει πει ο υπουργός ότι θα πάρει από τον πίνακα και ότι οι προσλήψεις θα είναι καπάκι μετά τις γιορτές που βγήκε καί το χαρτί για τις 600 θέσεις στην Τρίπολη. Είναι δυνατόν να πιστεύεται τον άεργο αποτυχημένο που δεν έχει τι να κάνει και τρολαρει στο φόρουμ?

Ναι ρε και εγώ έτσι όπως τα λες εσύ θέλω να γίνουν
μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις που λέει για 600 άτομα στην τριπολη 
Ευχαριστώ ρε

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 2:13 pm

Ευχαριστώ ρε

Δεν σού βρίσκω τίποτα πήγαινε στις προηγούμενες σελίδες και βρες το το έχει ανεβάσει ένα παιδί 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 2:17 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 2:13 pm

Ευχαριστώ ρε

Δεν σού βρίσκω τίποτα πήγαινε στις προηγούμενες σελίδες και βρες το το έχει ανεβάσει ένα παιδί 

Καλά ρε καψερε πως κάνεις έτσι 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 1:53 pm Θα έχουν ολοκληρωθεί όλα και θα μπουν μέσα για εκπαίδευση μετά τον Μάιο του 26 αυτό είναι δεδομένο, έχουμε ενημερωθεί για να ετοιμαζόμαστε για εκπαίδευση.
Ναι υπάρχει το σενάριο να μην μπεις, και εάν είσαι πάνω από 28 να φας πόρτα εάν κάνει νέα προκύρηξη.
Για να πάρει τους τελευταίους 67 στην Αμυγδαλέζα κάλεσα περίπου 700 άτομα, άλλοι δεν πήγαν, άλλοι είχαν βρει άλλη δουλειά άλλοι κόπηκαν έγινε λίγο της τρελής.
Προσωπικά το βλέπω δύσκολο να μαζέψει 600 άτομα από την προκύρηξη του 24
Τώρα το θέμα είναι πόσους θα καταφέρει να μαζέψει 
Οι συνοριακοί έχει κλείσει η προκύρηξη κ περνανε αθλήματα κ λοιπά, θα μπουν πρώτοι μέσα Γενάρη, 

Λοιπόν να ξέρεις ότι επειδή το φόρουμ αυτό παρακολουθείτε έχουμε βρει την IP σου και σε έχουμε εντοπίσει. Θα δεις τι γίνεται όταν παριστάνεις αστυνομικό δήθεν ότι είσαι εκπαιδευτής και δίνεις ψευδείς πληροφορίες για εκπαιδεύσεις και άλλα κρατικά μυστικά.

Επισκέπτης

Δεν έχει πάρει κανέναν ακόμα από τον πίνακα του Μαΐου 
z3ro
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από z3ro »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 3:33 pm Δεν έχει πάρει κανέναν ακόμα από τον πίνακα του Μαΐου 

Έχει πάρει, έκανε κάλεσμα τον Οκτώβριο. 
Πάρτε ένα τηλ στα πολύ ιατρεία το είπα κ πριν.
Μεσολάβησε η προκύρηξη των Σ.Φ
Εξήγησα τι γίνεται με την ανακατάταξη γι'αυτό θα καθυστερήσει των Ε.φ, μιας και κάτι παρόμοιο έγινε πέρυσι κ έφυγαν από την Τρίπολη εν μέσω εκπαίδευσης κάποια άτομα γιατί πέρασαν Πυροσβεστική και αναγκάστηκε να τρέξει να πάρει επιλαχόντες.
Όπως επίσης παρετηθηκαν αρκετοί από την δικαστική αστυνομία κ μπήκαν Ε.φ
Ep1skeptis

Δημοσίευση από Ep1skeptis »

Υπάρχει μάθημα οδήγησης μοτοσυκλέτας, και αν ναι μπορεί κάποιος να κοπεί?
Επισκέπτης

Δεν έχει πάρει γιατί θα έπρεπε να είμαι από τους πρώτους τότε που πείτε τους 7
Επισκέπτης

Ep1skeptis έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 4:23 pm Υπάρχει μάθημα οδήγησης μοτοσυκλέτας, και αν ναι μπορεί κάποιος να κοπεί?

Ναι υπάρχει μάθημα, είναι υποχρεωτικο με βαθμολογία, η βάση το 10 και μέγιστος βαθμός το 15. Κάτω από 10 κόβεσαι γενικά από την εκπαίδευση. Η εκμάθηση είναι 20 μέρες από 5 ώρες. Πέρυσι όσοι ήταν Αθήνα πέρασαν κανονικά 20 μέρες, στην Τρίπολη λόγο μεγάλου αριθμού και λόγου χρόνου έκαναν 5 μέρη εκπαίδευση με αξιολόγηση. Ήταν πιο ελαστικη η βαθμολογία κ αυτό εξυπακούεται. 
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος 20ημερο κ άσχετος να είναι ο να μην μάθει να οδηγάει και να πάρει δίπλωμα.
Το οποίο μπορεί μετά με ένα παράβολο στο μηχανολογικό να το μετατρέψει σε πολιτικό χωρίς εξετάσεις με κωδικό 120

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες