625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

Για τα αρχικά ΕΟΔ και ό, τι άλλο αρχικό χρειάζεται να μάθετε, ρίξτε μια ματιά στο Στρατιωτικό λεξικό .
svig
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από svig »

Λοιπον καταρχας το ΥΕΑ δν ειναι να πας μονιμος; Εγς δν θελω ΤΠοτα τετοιο... Επισης δεν μου εχετε απαντησει ακομα κατι... Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να με κοψουν απο οδηγος αυτοκινητου; Κοβουν γενικα η σοθ μενι η ειδικοτητα;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Rafale »

svig έγραψε:Λοιπον καταρχας το ΥΕΑ δν ειναι να πας μονιμος; Εγς δν θελω ΤΠοτα τετοιο... Επισης δεν μου εχετε απαντησει ακομα κατι... Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να με κοψουν απο οδηγος αυτοκινητου; Κοβουν γενικα η σοθ μενι η ειδικοτητα;
Ακριβως το υεα ειναι για μονιμος πως να σου απαντησουμε αφου τωρα ρωτας; Σε παρακαλω οι ερωτησεις σου να ειναι μαζεμενες οσο για το αν Υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν απο ο/α υπαρχει περιπτωση να αλλαξεις αναλογα με τις αναγκες της μοναδας.
svig
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από svig »

Σε ευχαριστω πολυ κριστι. την ερωτηση για το αν σε κουβουν απο ο/α την ειχα κανει κ ποιο πανω και δεν μου απαντησε κανενας, αν κοιταξεις ποιο πανω υπαρχει...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 12
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας ή γενικά δεν βγείς Ι1 τότε δεν θα σε επιλέξουν για ΟΔΑΥΤ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

cristi έγραψε:
svig έγραψε:Λοιπον καταρχας το ΥΕΑ δν ειναι να πας μονιμος; Εγς δν θελω ΤΠοτα τετοιο... Επισης δεν μου εχετε απαντησει ακομα κατι... Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να με κοψουν απο οδηγος αυτοκινητου; Κοβουν γενικα η σοθ μενι η ειδικοτητα;
Ακριβως το υεα ειναι για μονιμος πως να σου απαντησουμε αφου τωρα ρωτας; Σε παρακαλω οι ερωτησεις σου να ειναι μαζεμενες οσο για το αν Υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν απο ο/α υπαρχει περιπτωση να αλλαξεις αναλογα με τις αναγκες της μοναδας.

Το ΥΕΑ δεν είναι σε καμία περίπτωση για μόνιμος. Υπάρχουν σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ και στο site για περισσότερες πληροφορίες.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα. Αλλος για την βαρκα μας.9/11 ολοι ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

πανος έγραψε:Καλησπερα. Αλλος για την βαρκα μας.9/11 ολοι ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Καλη θητεια οπως και να χει!
Anonymous

Δεν υπαρχουν εξυπνοι και βλακες. Υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν την καθε δυσκολια με τον δικο τους τροπο. Στη ζωη δεν ερχονται ολα οπως τα θες, αρκει λοιπον θετικη σκεψη και αισιοδοξια.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

πανος έγραψε:Δεν υπαρχουν εξυπνοι και βλακες. Υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν την καθε δυσκολια με τον δικο τους τροπο. Στη ζωη δεν ερχονται ολα οπως τα θες, αρκει λοιπον θετικη σκεψη και αισιοδοξια.
Πιστεψε με υπαρχουν και βλακες Οσο με το δευτερο θα συμφωνησω αλλα ξεφευγουμε απο τη θεματολογιαΕικόνα
Anonymous

Καλησπέρα,

Φίλε μπαίνω και εγώ την ίδια μέρα! Αν είσαι από Αθήνα και θες να συναντηθούμε και να ανεβούμε μαζί στείλε μαιλ στο airbus1@hotmail.com

Χρήστος

pie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pie »

Παιδία καλησπέρα και από εμένα. Και εγώ 9/11... Από Αθήνα και εγώ. Άντε να δούμε τι θα δούμε. Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θα κάνουμε πρώτα τις 2 βδομάδες που θα είμαστε μέσα, μετά ορκιζόμαστε και μετά καθόμαστε άλλες 20 και πέρνουμε μετάθεση;'Η υπάρχει έξτρα μήνας για εκπαίδευση οδηγού; ΤΗν ειδικότητα του οδηγού μπορείς να την αλλάξεις εαν το επιθυμείς; Ευχαριστώ πολύ!
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ilias83 »

Το 625 ειναι ενα απο τα καλυτερα στρατοπεδα στην Ελλάδα οσο ημουν βεβαια τωρα οσο για την εκπαιδευση οδηγου θα μεινεις σιγουρα λιγο παραπανω.
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ilias83 »

Στο 625 δεν πανε οι οδηγοι για ειδικοτητα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 12
Επικοινωνία: