Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ΟRm70gr έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 1:34 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 12:59 pm Έπεσε το τηλέφωνακι και θα πάει σε νέα προκήρυξη 

Ρε λάχανο 🥬 κάτσε στην γωνία σου και μην ασχολείσαι με θέματα που για ενηλίκους ανθρώπους,τριχαζε που πιστεύεις ότι αλλάζει απόφαση ο υπουργός στην πολιτική του για 1-2 βύσματα που μπορεί να πήραν τηλ (που ποτέ δεν έφθασε καν στα αυτιά του ) επίσης κενό Κολοκύθι και παιδιά από τον πίνακα είναι βύσματα μην αγχώνεσαι και εμείς μιλήσαμε μαζί του όντος ! 

Ο υπουργός ρε 🗑φίλε μου έλεγε ότι θα πάρει και 550 άτομα, έπεσε έξω για καμιά 400αρια 
Επισκέπτης

Ξέρει κανείς πάνω κάτω ποτέ θα πάρει τα άτομα που έχουν ήδη περάσει πκε?
ακούγεται πολύ γι Ιανουαριο 
ισχύει λέτε?
Επισκέπτης

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/% ... %9A%CE%A75

Η παράδοση των συμβατικών υλικών από το προμηθευτή, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Στρατοπέδου στην αρμόδια επιτροπή Παραλαβής που έχει καθορίσει η ΔΙΚΕ (Ιν ΜΠ)/4° ΕΓ εντός 10 ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της συμβάσης.
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 2:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 12:59 pm Έπεσε το τηλέφωνακι και θα πάει σε νέα προκήρυξη 

Ρε λάχανο 🥬 κάτσε στην γωνία σου και μην ασχολείσαι με θέματα που για ενηλίκους ανθρώπους,τριχαζε που πιστεύεις ότι αλλάζει απόφαση ο υπουργός στην πολιτική του για 1-2 βύσματα που μπορεί να πήραν τηλ (που ποτέ δεν έφθασε καν στα αυτιά του ) επίσης κενό Κολοκύθι και παιδιά από τον πίνακα είναι βύσματα μην αγχώνεσαι και εμείς μιλήσαμε μαζί του όντος ! 

Ο υπουργός ρε 🗑φίλε μου έλεγε ότι θα πάρει και 550 άτομα, έπεσε έξω για καμιά 400αρια 

Μα βλέπεις κολοκυθοκεφαλε μας αποδεικνύεις μόνο σου ότι λες μπαρούφες ! Που κολλάει τα άτομα αν ανέβηκε ο αριθμός με το πως θα προσλάβει κόσμο ! Μονο εσυ ξέρεις στο φανταστικό κόσμο σου ότι αυτά τα δύο έχουν σχέση ! 
μην μας ζαλίζεται να περιμένετε να λήξει ο πίνακας και όταν βγάλει καινούργια κάντε τα χαρτιά σας για να μπείτε (μέχρι τότε να μαζεύετε μόρια ) μην μας χαλάτε εμάς που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας και επιτέλους έφτασε η ώρας μας να μπούμε ! Μην βγάζετε κόμπλεξ ! 
Επισκέπτης

Rm70gr έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:17 pm

Μα βλέπεις κολοκυθοκεφαλε μας αποδεικνύεις μόνο σου ότι λες μπαρούφες ! Που κολλάει τα άτομα αν ανέβηκε ο αριθμός με το πως θα προσλάβει κόσμο ! Μονο εσυ ξέρεις στο φανταστικό κόσμο σου ότι αυτά τα δύο έχουν σχέση ! 
μην μας ζαλίζεται να περιμένετε να λήξει ο πίνακας και όταν βγάλει καινούργια κάντε τα χαρτιά σας για να μπείτε (μέχρι τότε να μαζεύετε μόρια ) μην μας χαλάτε εμάς που έχουμε κάνει την προσπάθεια μας και επιτέλους έφτασε η ώρας μας να μπούμε ! Μην βγάζετε κόμπλεξ ! 

Εσύ δεν ξέρεις τι θες φίλε,εφ η συνοριακος?
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 4:12 pm
Rm70gr έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:17 pm

Εσύ δεν ξέρεις τι θες φίλε,εφ η συνοριακος?

Τραβάς κανένα ζόρι εσύ Τσάκαλο μου με το τι θέλω εγώ ; 
εγώ είμαι ρεαλιστής και καλοσυνάτος άνθρωπος και φαίνεται από το πως διαχειρίζομαι κάτι παιδάκια εδώ μέσα που έχουν μπει για να κάνουν μόνο κακό στης επιλογές των παιδιών που αφορά την ΖΩΗ ΤΟΥΣ  ! 
Επισκέπτης

Γιατί λέει 600; 
900 κάτι δεν έλεγε ο προγραμματισμός του 2026 οτι θα είναι;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 6:02 pm Γιατί λέει 600; 
900 κάτι δεν έλεγε ο προγραμματισμός του 2026 οτι θα είναι;

926. Τώρα τι κάνουν οι ποιητές πάλι ποιος ξέρει.
Επισκέπτης

Άρα πάμε για σύντομα να γίνουν προσληψεις λέτε?
έστω πρωτα αυτοι που εχουν περασει ΠΚΕ 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες