Γιατί δεν χρειάζεται να καταστρέψουν και τους συνοριοφυλακες όπως τους ειδικούς φρουρούς σαν θεσμό με αμεομοριοδοτησεις
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Ναι όχι 5000 θα είχες...Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 5:02 pmΑν ηταν και τα δυο θα ημουν τωρα στα 4000 μοριαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 5:00 pmΜονο το εναLagos έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 3:58 pm Ερώτηση.......τα μόρια του διπλώματος ξέρει κάποιος σίγουρα ποια είναι?? Δηλαδη αν έχεις για αυτοκίνητο ΙΔ και για λεωφορείο ..παίρνεις τα μόρια και για τα δύο......μοτοποδήλατο και μοτοσυκλέτας. Και τα δύο........ή απλώς παίρνεις τα περισσότερα που έχεις αλλά ένα σε κάθε περίπτωση
-
Επισκέπτης
Ναι βασίζεται στην τακτική έχω 2300 μόρια και επειδή δεν μπαίνω με τόσες λίγες θέσεις θα πω σε όλους στο φόρουμ ότι στην Θεσσαλονίκη έχουν γίνει άπειρες αιτήσεις και ότι η βάση είναι 3500 μόρια μπας και αποθαρρύνω τον κόσμο να κάνει τα χαρτιά του για να μπω εγώ ο σκουπιδό τεμπελχανας...
-
Επισκέπτης
Η βάση τόσο θα είναι και οι αιτήσεις σήμερα ξεπέρασαν τις 1000 στην ΘεσσαλονίκηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:44 pmΝαι βασίζεται στην τακτική έχω 2300 μόρια και επειδή δεν μπαίνω με τόσες λίγες θέσεις θα πω σε όλους στο φόρουμ ότι στην Θεσσαλονίκη έχουν γίνει άπειρες αιτήσεις και ότι η βάση είναι 3500 μόρια μπας και αποθαρρύνω τον κόσμο να κάνει τα χαρτιά του για να μπω εγώ ο σκουπιδό τεμπελχανας...
-
Επισκέπτης
Εμένα μου είπαν ότι σήμερα οι αιτήσεις έφτασαν τις 3367 σήμερα στην Θεσσαλονίκη...Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:48 pmΗ βάση τόσο θα είναι και οι αιτήσεις σήμερα ξεπέρασαν τις 1000 στην ΘεσσαλονίκηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:44 pmΝαι βασίζεται στην τακτική έχω 2300 μόρια και επειδή δεν μπαίνω με τόσες λίγες θέσεις θα πω σε όλους στο φόρουμ ότι στην Θεσσαλονίκη έχουν γίνει άπειρες αιτήσεις και ότι η βάση είναι 3500 μόρια μπας και αποθαρρύνω τον κόσμο να κάνει τα χαρτιά του για να μπω εγώ ο σκουπιδό τεμπελχανας...
-
Επισκέπτης
Τάπα πηγαίνει η προκήρυξη βλέπω θα έχουμε ρεκόρ αιτήσεωνΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:50 pmΕμένα μου είπαν ότι σήμερα οι αιτήσεις έφτασαν τις 3367 σήμερα στην Θεσσαλονίκη...Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:48 pmΗ βάση τόσο θα είναι και οι αιτήσεις σήμερα ξεπέρασαν τις 1000 στην ΘεσσαλονίκηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:44 pm
Ναι βασίζεται στην τακτική έχω 2300 μόρια και επειδή δεν μπαίνω με τόσες λίγες θέσεις θα πω σε όλους στο φόρουμ ότι στην Θεσσαλονίκη έχουν γίνει άπειρες αιτήσεις και ότι η βάση είναι 3500 μόρια μπας και αποθαρρύνω τον κόσμο να κάνει τα χαρτιά του για να μπω εγώ ο σκουπιδό τεμπελχανας...
-
Επισκέπτης
Ναι ρε αφου εχει φουλ κοσμοΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:50 pmΕμένα μου είπαν ότι σήμερα οι αιτήσεις έφτασαν τις 3367 σήμερα στην Θεσσαλονίκη...Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:48 pmΗ βάση τόσο θα είναι και οι αιτήσεις σήμερα ξεπέρασαν τις 1000 στην ΘεσσαλονίκηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 8:44 pm
-
Επισκέπτης
Χαχαχα είστε για τρελάδικο όχι συνοριοφύλακες κάποιοι 
-
Επισκέπτης
Εγώ σας λέω την αλήθεια και σε κάποιους δεν αρέσει. Οι αιτήσεις που έχουν γίνει είναι χιλιάδες και θα είναι από 1500 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι βάσεις 3400-3500
Κρατήστε το αυτό και όταν βγουν τα αποτελέσματα ελάτε να τα πούμε
Κρατήστε το αυτό και όταν βγουν τα αποτελέσματα ελάτε να τα πούμε
-
Επισκέπτης
Οι αιτήσεις είναι πολύ λίγες μέχρι στιγμής μην ακούτε τα σκουπίδια.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Αν δεν έχεις κάποια ΕΠΙΣΗΜΗ πηγή λόγια του αέρα είναι αυτά, για εσένα και για άλλους που κάνουν το ίδιο πράγμα. Μέχρι να βγουν οι πίνακες τέτοιες παπαρίτσες θα λέτε κατεστραμμένοι.
-
Επισκέπτης
Μπρο εχω θειο μεσα στην υποδιευθηνση στους αμπελοκηπους εγιναν οντως πολλες αιτησεις τουλαχιστον για θεσσαλονικη που ξερω .Και πιστεψε με ειμαι ο τςλευταιος που θελω να παραπληροφορήσω δεν καιγομαι καν τοσο πολυ περναω ανετα
-
Επισκέπτης
Εμείς ανάγκη δεν έχουμε να κοροϊδέψουμε κάποιον απλώς σας λέμε ότι η προκήρυξη πάει τάπα και έχει πάρα πολλές αιτήσεις
-
endiaferomenos
αρκετοι βολευτηκαν με τα πτυχια,αλλα το βρηκα και λογικο,ολοι εμπαιναν με διπλωματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 5 επισκέπτες