Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Νομο αιτωλοακαρνανιας που λετε να παει η βαση για τισ 5 θεσεις ?
Καλη επιτυχια σε ολους
Καλη επιτυχια σε ολους
-
Επισκέπτης
-
Rm70gr
Διαχειριστή του νήματος αν τα βλέπεις καντον μπλοκ αν γίνεται και διάγραψε του τα σχόλια το παιδί κάνει κακό έχει μπει να σκοπό εδώ μέσα να αποθαρρύνει κόσμο όλα αυτά που λέει δεν υπάρχουν σε κανένα σύμπαν
-
Επισκέπτης
Σαν δουλειά είναι πολύ καλύτερα σε πολλούς τομείς, αλλά είναι και το τι θες. Για να καταλάβεις, εγώ μπήκα Ε.Φ για εκπαίδευση και πάνω στους 2 μήνες με καλούν από την πυροσβεστική, παραιτούμαι από εκεί και μπαίνω ΕΜΟΔΕ. Όντως είναι πολύ καλά και οικονομικά και σαν πρόγραμμα 1 δουλεύεις 2 κάθεσαι, κάνεις 8 στις 10 υπηρεσίες και όταν πάρεις το ρεπό σου κάθεσαι 5 μέρες στο κάθε ενα, το καλοκαίρι έχει τρέξιμο 2 μήνες αλλά αυτό είναι και μέσα στην αντιπυρική περίοδο ο μισθός ανεβαίνει σημαντικά. Παρόλα αυτά επειδή ήταν όνειρο απο μικρός καμία φορά ακόμα σκέφτομαι πώς θα ήταν εάν καθόμουν στην αστυνομία!!
-
Επισκέπτης
Θα ήσουν σαν τα νύχια ημιμονημοΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 3:14 pmΣαν δουλειά είναι πολύ καλύτερα σε πολλούς τομείς, αλλά είναι και το τι θες. Για να καταλάβεις, εγώ μπήκα Ε.Φ για εκπαίδευση και πάνω στους 2 μήνες με καλούν από την πυροσβεστική, παραιτούμαι από εκεί και μπαίνω ΕΜΟΔΕ. Όντως είναι πολύ καλά και οικονομικά και σαν πρόγραμμα 1 δουλεύεις 2 κάθεσαι, κάνεις 8 στις 10 υπηρεσίες και όταν πάρεις το ρεπό σου κάθεσαι 5 μέρες στο κάθε ενα, το καλοκαίρι έχει τρέξιμο 2 μήνες αλλά αυτό είναι και μέσα στην αντιπυρική περίοδο ο μισθός ανεβαίνει σημαντικά. Παρόλα αυτά επειδή ήταν όνειρο απο μικρός καμία φορά ακόμα σκέφτομαι πώς θα ήταν εάν καθόμουν στην αστυνομία!!
-
Lagos
Τα 700 αιτήσεις Θεσσαλονίκη είναι ψέμμα τεράστιο ο νόμος Θεσσαλονίκης έχει 15 τμήμα τα αρσ περίπου 50 αιτήσεις σε τμήματα μέσο όρο ..δηλαδή τώρα στην Ασπροβάλτα πχ πήγαν 50 άτομα...αυτό δεν έγινε ποτέ ούτε με προκηρύξεις ειδικών φρουρών μεγάλες που ναι ήταν γύρω στις 1300 αιτήσεις σύνολο....οπότε σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες οι αιτήσεις μέχρι το Σάββατο ήταν λίγες σχετικά.....αυτή τη βδομάδα θα υπάρχει λογικά κάποια αυξηση
-
Lagos
Συνεχίζω κάποιος έγραψε 11 αιτήσεις Τούμπα...περιοχη με 300.000.κοσμο....επισης κάποιος είπε για το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης 50 άτομα...μην ξεχνάτε όμως δικαίωμα για Θεσσαλονίκη έχει όλος ο νομός..πάρτε τηλ στο 101 γραφείο στο Μέγαρο σας πούνε πόσες αιτήσεις...
-
Επισκέπτης
Πήραμε τηλέφωνο έχουν μαζευτεί πάνω από 700 αιτησεις
-
Επισκέπτης
Εγω ειπα 700 αιτησεις και βαση 3400 με 3500 καποιους δεν τους αρεσε μπηκαν να βρισουν να ξεσπασουν κλπ κλπ αν δεν θελετε μην πιστευετε
-
Επισκέπτης
Να σημειωθει οτι η ασπροβαλτα ειναι μια κωμοπολη με 3000 κατοικους και 50 αιτησεις κρατηστε μονο αυτο ποσο μεγαλο ειναι σαν ποσοστοLagos έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 3:50 pm Τα 700 αιτήσεις Θεσσαλονίκη είναι ψέμμα τεράστιο ο νόμος Θεσσαλονίκης έχει 15 τμήμα τα αρσ περίπου 50 αιτήσεις σε τμήματα μέσο όρο ..δηλαδή τώρα στην Ασπροβάλτα πχ πήγαν 50 άτομα...αυτό δεν έγινε ποτέ ούτε με προκηρύξεις ειδικών φρουρών μεγάλες που ναι ήταν γύρω στις 1300 αιτήσεις σύνολο....οπότε σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες οι αιτήσεις μέχρι το Σάββατο ήταν λίγες σχετικά.....αυτή τη βδομάδα θα υπάρχει λογικά κάποια αυξηση
-
Lagos
Χαχα σιγά μη σας είπα να αριθμό αιτήσεων 6 το τελευταίο νούμερο τηλεφώνου συμπλήρωσε τα υπολοιπα
-
Επισκέπτης
Συνολικά γύρω στους 1500 εκτίμηση θα κάνουν από ΘεσσαλονίκηΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 4:57 pmΝα σημειωθει οτι η ασπροβαλτα ειναι μια κωμοπολη με 3000 κατοικους και 50 αιτησεις κρατηστε μονο αυτο ποσο μεγαλο ειναι σαν ποσοστοLagos έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 3:50 pm Τα 700 αιτήσεις Θεσσαλονίκη είναι ψέμμα τεράστιο ο νόμος Θεσσαλονίκης έχει 15 τμήμα τα αρσ περίπου 50 αιτήσεις σε τμήματα μέσο όρο ..δηλαδή τώρα στην Ασπροβάλτα πχ πήγαν 50 άτομα...αυτό δεν έγινε ποτέ ούτε με προκηρύξεις ειδικών φρουρών μεγάλες που ναι ήταν γύρω στις 1300 αιτήσεις σύνολο....οπότε σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες οι αιτήσεις μέχρι το Σάββατο ήταν λίγες σχετικά.....αυτή τη βδομάδα θα υπάρχει λογικά κάποια αυξηση
-
Επισκέπτης
Βάση στην Α κατηγορία 3400-3500 εύκολα...έχει πολλούς με υψηλά μόρια αυτό έμαθα
-
Επισκέπτης
Που φτάσαμε να μπει ο τελευταίος με 3400-3500
Καμία ελπίδα δεν έχουμε ρε μλκ εμείς που έχουμε από 3200 και κάτω....μου το είπε σήμερα ένας αστυνομικός ότι έγιναν πάρα πολλές αιτήσεις με πολύ υψηλα μορια
Καμία ελπίδα δεν έχουμε ρε μλκ εμείς που έχουμε από 3200 και κάτω....μου το είπε σήμερα ένας αστυνομικός ότι έγιναν πάρα πολλές αιτήσεις με πολύ υψηλα μορια
-
Επισκέπτης
Εδω για δημοτικη αστυνομια που εκανα για δε ειχε 15600αιτησεις τζαμπα κατεβηκα αθηνα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες