Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Εν το μεταξύ γιατί καν τοσο χαιπ αυτή η προκύρηξη κυριολεκτικα αν μπορουσα να περασω οπουδηποτε αλλου δημοτικη πυροσβεστικη εποπ που τους μονιμοποιουν κατευθειαν θα το έκανα και οχι αυτο το καθεστως ημιμονιμο και βλεπουμε και αν
-
Επισκέπτης
Καλη μέρα και καλή Κυριακή εγω με 3580 περναω θεσσαλονίκη κύριο πίνακα;
-
Επισκέπτης
Εε καλά πλακα πλάκα 10 άτομα μαζευτηκαν μονο απο δω
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Κανείς δεν το περίμενε αλλά κυριολεκτικά θα ξεπεράσει κάθε αριθμό αιτήσεων στην αστυνομία από κάθε άλλη προκήρυξη γιατί με τα χρόνια πολύς κόσμος στράφηκε στα σώματα ασφαλείας...έστω και προσωρινά και είναι και η εντοπιότητα που την απογειώνει
-
Επισκέπτης
Ναι στα σώματα ασφαλειας πας για μονιμοτητα ομως και οχι για ημιμονημοτητα και αν στο μελλον
-
Επισκέπτης
Εε νταξει ρε φιλε αφου ολοι ειμαστε απεγνωσμενοι πρέπει να ρίξουμε τα στανταρ και να δεχτουμε οτι θα ειμαστε του κλωτσου και του μπατσου τι να κανουμε αφου δεν σπουδασαμε δεν καναμε κατι αλλοΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:48 pmΝαι στα σώματα ασφαλειας πας για μονιμοτητα ομως και οχι για ημιμονημοτητα και αν στο μελλον
-
Επισκέπτης
Καλά και εγώ δεν πιστεύω αθηναιος η θεσσαλονικιος με ιεκ η πτυχιο να κανει τα χαρτια του εδω γτ απλα δεν αξιζει εμεις ομως π καλως η κακως τα ψιλοσκατωσαμε και καναμε βλακειες ειναι η τελευταια μας ελπίδα αλλιως ντελιβεριΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:54 pmΕε νταξει ρε φιλε αφου ολοι ειμαστε απεγνωσμενοι πρέπει να ρίξουμε τα στανταρ και να δεχτουμε οτι θα ειμαστε του κλωτσου και του μπατσου τι να κανουμε αφου δεν σπουδασαμε δεν καναμε κατι αλλο
-
Επισκέπτης
Οτι ειναι αδερφε 800 ευρώ με βαρδιες και να ξυπνάς βραδυ πρωι αλλά τι να κάνουμε ας προσέχαμε λίγο στο σχολείοΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:56 pmΚαλά και εγώ δεν πιστεύω αθηναιος η θεσσαλονικιος με ιεκ η πτυχιο να κανει τα χαρτια του εδω γτ απλα δεν αξιζει εμεις ομως π καλως η κακως τα ψιλοσκατωσαμε και καναμε βλακειες ειναι η τελευταια μας ελπίδα αλλιως ντελιβερι
-
Επισκέπτης
Τα ωράρια φουλ χάλια εντωμεταξύ στον στρατο ειναι πρωινα μονο αδειες πολλές όπως και στην πυροσβεστική που στα βραδυνά κοιμασε και δημοτικη αστυνομια που δεν έχει βραδυνά
-
Επισκέπτης
Καλά εγώ περιμένω αποτελέσματα απο πυροσβεστική και αν περάσω μην τον είδατε τον παντελή εφυγα κατευθειαν
-
Επισκέπτης
Χαίρετε και από μένα συμφορουμήτες και ίσως και μελλοντικοί συνάδελφοι με 3620 έχω ελπίδες?
-
Επισκέπτης
Εγώ θυμάμαι πάντως που κάναν πόσους της δημοτικής τότε που τους έδιωξαν ΕΦ
-
Επισκέπτης
Παιδιά δεν έχω ξανά δηλώσει και αν τις σιχαίνομαι αυτές τις ερωτήσεις, ήρθε η ώρα να την κάνω.
κυριο πίνακα Αθήνα 3050;
κυριο πίνακα Αθήνα 3050;
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες