Κάτσε ρε κολλητέ αν είσαι με 3190 λες ότι δεν θα είσαι καν κοντά εμείς στο 3100 πρέπει να κλαίμε από τώρα… (και εγώ κύριο πίνακα Θεσσαλονίκη είμαι )Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 1:27 pmΑπο αθηνα μονο 300 ατομα ? Πολυ λίγα μου φενονται εγω εχω 3190 κυριος πινακας για θεσσ και αγχωνομαι οτι δεν θα ειμαι καν κοντα γτ θα κανουν πολλα ατομα τα χαρτια τουςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 11:00 amΠώς να καλέσει ρε φίλε όταν από Αθήνα θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά σιγουρα 250-300 ατομαPICKNIK έγραψε: Παρ Δεκ 05, 2025 10:42 pm Υπάρχει περίπτωση στην Αθήνα να καλέσει άτομα και απο τον επικουρικό πίνακα ή θα εξαντληθούν οι θέσεις από όσους βρίσκονται στον κύριο πίνακα;
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Rm70gr
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Καλά μόρια έχεις απλά δεν θα είναι όπως παλιά οι βάσεις γιατί πλέον πολλοί έβγαλαν και άλλα πτυχία και θα είναι πολύ υψηλότερες από ότι σε άλλες προκηρύξειςRm70gr έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 2:37 pmΚάτσε ρε κολλητέ αν είσαι με 3190 λες ότι δεν θα είσαι καν κοντά εμείς στο 3100 πρέπει να κλαίμε από τώρα… (και εγώ κύριο πίνακα Θεσσαλονίκη είμαι )
-
Rm70gr
Ναι όμως να λάβεις υπόψιν σου οτι και πολύ έχουν φύγει δημοτική εποπ φρουροί πυροσβεστική.Εγω πιστεύω αν είμαστε μέσα θα είμαστε για πλάκα ή άλλη περίπτωση είναι αυτό που λες να μην είμαστε ούτε καν κοντά.παραπανω πιθανότητες δίνω στο πρώτοΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 2:41 pmΚαλά μόρια έχεις απλά δεν θα είναι όπως παλιά οι βάσεις γιατί πλέον πολλοί έβγαλαν και άλλα πτυχία και θα είναι πολύ υψηλότερες από ότι σε άλλες προκηρύξεις
-
Επισκέπτης
Ναι και άλλοι τόσοι που δεν μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους για διάφορους λόγους πλέον μπορούν....παντός οι βάσεις θα είναι αρκετα υψηλότερες από ότι σε άλλες προκηρύξεις ειδικά στις μεγάλες πόλεις ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος....άσε που Θεσσαλονίκη ήδη έχουν κάνει χαρτιά για 48 θέσεις οι 5πλασιοι και ο αστυνομικός που είναι υπεύθυνος μου είπε ότι το 80% έχουν πολύ υψηλά μόριαRm70gr έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 2:46 pmΝαι όμως να λάβεις υπόψιν σου οτι και πολύ έχουν φύγει δημοτική εποπ φρουροί πυροσβεστική.Εγω πιστεύω αν είμαστε μέσα θα είμαστε για πλάκα ή άλλη περίπτωση είναι αυτό που λες να μην είμαστε ούτε καν κοντά.παραπανω πιθανότητες δίνω στο πρώτο
-
Επισκέπτης
-
Rm70gr
Εντάξει να σας πω κάτι τα μόρια που λέτε στην Θεσσαλονίκη εδώ μέσα έχετε καλύψει όλες της θέσεις τι να ελπίζουμε εμείς κάτω από 3200 όταν εδώ μέσα μόνο υπάρχουν 3 με πάνω 3500 ακραίο μου φαίνεται αλλά ότι είναι
-
Επισκέπτης
Ρε φίλε και τι σου φταίμε εμείς??? Απλά μαζέψαμε από παντού πολλά μόρια και είχαμε ένα καλό απολυτήριο Λυκείου και πήγαμε έφεδροι αξιωματικοί ειδικών δυνάμεων
-
Επισκέπτης
Στα 3680 βαζεις μαζι και τα 500 μορια τις εντοπιοτητας απο την α κατηγορια? Η απλα αυτα π εχεις
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
17.8 απολυτήριο Λυκείου
Δίπλωμα μοτοσυκλέτας
Πολύτεκνος
Προφισενσι
Έφεδρος ειδικών δυνάμεων κάνε λίγο την σούμα θα δεις βγαίνουν τα μόρια που σου είπα χωρίς την εντοπιότητα
Άμα προσθέσω και εκείνη πάω 4180
-
Rm70gr
Μπράβο ρε παλικαρε που έχεις τόσα !
Δεν σου είπα ότι μου φταις εσύ αλλά αυτά που ακούω εδώ μέσα είναι για να μας πέσουν τα μαλλιά έχει λέει πολλές αιτήσεις (θα το δούμε αυτό στους πίνακες ) επίσης το επιχείρημα βγάλανε πολλά άτομα διπλώματα και ανέβηκε η βάση ίσχυε το 19 που είχε να βγάλει 10 χρόνια από το 19 έχει πάρει 4-5 σειρές συνοριακών και 4-5 φρουρών + δικαστική + εποπ + πυροσβεστική δηλαδή πόσοι είναι αυτοί που δεν μπήκαν σε αυτές της προκηρύξεις και μάζεψαν τόσα πολλά μόρια όλοι τους ώστε να ανέβει η βάση στο θεό ; Ας είμαστε λογικοί παρακαλώ και ας μην λέμε αερολογίες επηρεάζουμε πολύ πιθανόν με τα γραφόμενα μας εδώ μέσα κόσμο μην κάνουμε προσωπικές αντζέντες για να ακούμε στα αυτιά μας αυτό που θέλουμε χαμηλά την μπάλα συνιστώ σε όλους από όλες της μεριές και Κυρίως όχι παραπληροφόρηση γιατί μπορεί να αποθαρρύνουμε κόσμο !
-
Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε. Δηλαδή έλεος έχει πάρει τόσο κοσμο ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει μαζί με τους επερχόμενους 2100 ειδικούς φρουρούς πόσο υψηλά να είναι η βάση??? Δεν λέω υπάρχουν άτομα με αυτά τα μόρια αλλά όχι ότι όσοι έχουν 3000-3200 πάνε ακλαφτοιRm70gr έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 3:20 pmΜπράβο ρε παλικαρε που έχεις τόσα !
Δεν σου είπα ότι μου φταις εσύ αλλά αυτά που ακούω εδώ μέσα είναι για να μας πέσουν τα μαλλιά έχει λέει πολλές αιτήσεις (θα το δούμε αυτό στους πίνακες ) επίσης το επιχείρημα βγάλανε πολλά άτομα διπλώματα και ανέβηκε η βάση ίσχυε το 19 που είχε να βγάλει 10 χρόνια από το 19 έχει πάρει 4-5 σειρές συνοριακών και 4-5 φρουρών + δικαστική + εποπ + πυροσβεστική δηλαδή πόσοι είναι αυτοί που δεν μπήκαν σε αυτές της προκηρύξεις και μάζεψαν τόσα πολλά μόρια όλοι τους ώστε να ανέβει η βάση στο θεό ; Ας είμαστε λογικοί παρακαλώ και ας μην λέμε αερολογίες επηρεάζουμε πολύ πιθανόν με τα γραφόμενα μας εδώ μέσα κόσμο μην κάνουμε προσωπικές αντζέντες για να ακούμε στα αυτιά μας αυτό που θέλουμε χαμηλά την μπάλα συνιστώ σε όλους από όλες της μεριές και Κυρίως όχι παραπληροφόρηση γιατί μπορεί να αποθαρρύνουμε κόσμο !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες