Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
makisss

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από makisss »

Καλή επιτυχία σε όλους... Εγώ μπήκα να σας πω ότι καλά είναι να καταθέσετε τα χαρτιά σας είτε κύριο είτε επικουρικό πίνακα ... ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα... Ο γιος μου όταν τα έκανε με το 20% όλοι τον θεωρούσαν πολύ φάουλ... Κι όμως μπήκε και μάλιστα με πολύ καλή σειρα..Αν έχεις τα μόρια μην κολλάς και καντα... Να ξέρετε ότι καλούν και από τον επικουρικό πίνακα όχι πολλούς αλλά ειδοποιήουν αρκετούς .. Καλή επιτυχία σε όλους...  
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

makisss έγραψε: Δευ Δεκ 01, 2025 2:10 pm Καλή επιτυχία σε όλους... Εγώ μπήκα να σας πω ότι καλά είναι να καταθέσετε τα χαρτιά σας είτε κύριο είτε επικουρικό πίνακα ... ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα... Ο γιος μου όταν τα έκανε με το 20% όλοι τον θεωρούσαν πολύ φάουλ... Κι όμως μπήκε και μάλιστα με πολύ καλή σειρα..Αν έχεις τα μόρια μην κολλάς και καντα... Να ξέρετε ότι καλούν και από τον επικουρικό πίνακα όχι πολλούς αλλά ειδοποιήουν αρκετούς .. Καλή επιτυχία σε όλους...  

Πώς καλούν ρε άνθρωπε? Εγώ που τα έχω κάνει σε όλες τις προκηρύξεις τών ΣΦ του Έβρου και πέρσι που έβγαλε για βόρεια Ελλάδα ήμουν επικουρικό και έμαθα ότι δεν κάλεσε κανέναν. Μην λέτε ασυναρτησίες και σου μιλάει άνθρωπος που έβαλε στην θέση τους κάτι ζώα που λέγανε ότι οι δημότες Αττικής δεν είναι στον κύριο πίνακα πριν μία βδομάδα... Μόνο και μόνο για να μην κάνει τα χαρτιά του πολύς κόσμος, τέλος πάντων ας τα κάνει όποιος θέλει στον επικουρικό ποτέ δεν ξέρεις αλλά πραγματικά είναι μία στις χίλιες μη σου πω και παραπάνω.

Επισκέπτης

Λοιπόν εδώ είμαστε και όλοι εσείς που λέτε πίπες ότι δεις έχουν ελπίδες του επικουρικού πίνακα
Θέλω να σε δω μετά τα αθλήματα όταν θα δείτε ότι θα μπουν αρκετά άτομα και από τον επικουρικό 
Στην προκήρυξη του 20 στην Αττική είχαν μπει γύρω στα 20-25 άτομα από επικουρικό πίνακα μην λέτε χαζομάρες...άκου μια στις χίλιες....
Επισκέπτης

3780 Α κατηγορία Αθήνα με εντοπιότητα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 01, 2025 3:09 pm Λοιπόν εδώ είμαστε και όλοι εσείς που λέτε πίπες ότι δεις έχουν ελπίδες του επικουρικού πίνακα
Θέλω να σε δω μετά τα αθλήματα όταν θα δείτε ότι θα μπουν αρκετά άτομα και από τον επικουρικό 
Στην προκήρυξη του 20 στην Αττική είχαν μπει γύρω στα 20-25 άτομα από επικουρικό πίνακα μην λέτε χαζομάρες...άκου μια στις χίλιες....

Καταρχάς θα μιλάς καλύτερα γιατί εγώ δεν έβρισα ούτε είπα ότι λες πίπες. Πρώτον, δεύτερον το 2020 οι συνοριοφύλακες ήταν η πρώτη προκήρυξη και ο κόσμος δεν ήξερε τι έπαιζε για αυτό και δεν είχε πολλές αιτήσεις, αυτό που λες ισχύει για τα νησιά Αθήνα δεν μπήκε κανείς από επικουρικό πίνακα σοβαρέψου!!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 01, 2025 3:09 pm 3780 Α κατηγορία Αθήνα με εντοπιότητα 

Πώς δεν μπήκες ειδικός φρουρός με τέτοια μόρια?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 01, 2025 5:25 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 01, 2025 3:09 pm Λοιπόν εδώ είμαστε και όλοι εσείς που λέτε πίπες ότι δεις έχουν ελπίδες του επικουρικού πίνακα

Καταρχάς θα μιλάς καλύτερα γιατί εγώ δεν έβρισα ούτε είπα ότι λες πίπες. Πρώτον, δεύτερον το 2020 οι συνοριοφύλακες ήταν η πρώτη προκήρυξη και ο κόσμος δεν ήξερε τι έπαιζε για αυτό και δεν είχε πολλές αιτήσεις, αυτό που λες ισχύει για τα νησιά Αθήνα δεν μπήκε κανείς από επικουρικό πίνακα σοβαρέψου!!!!

Και όμως μπήκε και αρκετός μάλιστα μπες ψάξε και μετά έλα πες μου 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 01, 2025 3:09 pm 3780 Α κατηγορία Αθήνα με εντοπιότητα 

Πώς δεν μπήκες ειδικός φρουρός με τέτοια μόρια?

Γιατί δεν είχα τελειώσει την θητεία μου έως δόκιμος ειδικών δυνάμεων 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 01, 2025 6:03 pm

Και όμως μπήκε και αρκετός μάλιστα μπες ψάξε και μετά έλα πες μου 

Ρε συ με δουλεύεις? Ήμουν επιλαχών και δεν μπήκα εγώ και άλλα τόσα άτομα και για Πέτρου Ράλλη αλλοδαπών και Αμυγδαλέζα και μπήκαν από επικουρικό πίνακα? Μήπως εννοείς μόνο για τα νησιά πού αληθεύει αυτό πού λες? Ξαναλέω.

Επισκέπτης

Που πιστεύετε θα κυμανθούν οι βάσεις για Θεσσαλονίκη-Αθήνα;
Επισκέπτης

Το θέμα είναι αφήνεις την δουλειά σου για κάτι αβέβαιο, γιατί όταν τελειώσει το κονδύλι κανείς δεν ξέρει τι γίνεται 
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 02, 2025 11:49 am Το θέμα είναι αφήνεις την δουλειά σου για κάτι αβέβαιο, γιατί όταν τελειώσει το κονδύλι κανείς δεν ξέρει τι γίνεται 

ούτε στον ιδιωτικό τομέα είναι όλα σίγουρα...και φυσικά για να βγάλεις καλά λεφτά θέλει προσπάθεια δεν στα δίνουν έτσι...

Επισκέπτης

Όποιος δεν θέλει να κάνει τα χαρτιά του επειδή θεωρεί ότι υπάρχει αβεβαιότητα ας μην τα κάνει. Ας κάτσει εκεί που δουλεύει που υπάρχει σιγουριά και βεβαιότητα. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 02, 2025 11:49 am Το θέμα είναι αφήνεις την δουλειά σου για κάτι αβέβαιο, γιατί όταν τελειώσει το κονδύλι κανείς δεν ξέρει τι γίνεται 

Αυτό είναι το θέμα. Η αβεβαιότητα, το άγχος και επίσης τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά που των Σ0Χ με των μονίμων δεν έχουν καμία σχέση. 

Επισκέπτης

Λοιπόν όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ορισμένου χρόνου που σημαίνει αβεβαιότητα και άγχος κάθε χρόνο για το εάν σε ανανεώνουν....οποίος θέλει κάτι πιο σίγουρο εάν είναι επιλαχών στους ειδικούς φρουρούς τώρα που θα καλέσουν όλο τον πίνακα ας μπει εκεί 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες