Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 5:24 pm Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία!! Αν είμαι από περιοχή που δεν ζητούν άτομα μπορώ να κάνω κανονικά την αίτηση μου; Επίσης ποια θα είναι τα δικαιολογητικά;; 
Ευχαριστώ πολύ !

Επισκέπτης έγραψε:
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 10:32 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 12:00 pm

Είμαι κοπέλα, είχα δώσει και πανελλήνιες και με έκοψαν για το 1 αυτό εκατοστό. Ελπίζω να είναι λίγο πιο ελαστικά τα πράγματα στη συγκεκριμένη προκήρυξη γιατί το έχω παλέψει πολύ να καταταγώ στο σώμα.
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου

Κοίτα δεν έχεις κάτι να χάσεις, κάνε αίτηση πάλεψε το μέχρι τέλους και ποτέ δεν ξέρεις. Καλή επιτυχία σου εύχομαι

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, εύχομαι σε όλους μας καλή επιτυχία!

Επισκέπτης

Μα καλά δεν έχει φτιαχτεί ένα σωματείο που να διεκδικεί μονιμότητα από τους παλιότερους σφοχ; Έλεος πια σε αυτή τη χώρα 
Επισκέπτης

Δε φεύγει κανείς από την αστυνομία. 
John12

Δημοσίευση από John12 »

Ποιος ειναι ο καθαρος μισθος ενος συνοριακου;

Επισκέπτης

Ότι παίρνει ένας ειδικός φρουρός 
Επισκέπτης

John12 έγραψε: Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:41 pm Ποιος ειναι ο καθαρος μισθος ενος συνοριακου;

Γνωστός μου που υπηρετεί ως συνοριοφύλακας στη Κω εδώ και 5 χρόνια, παίρνει γύρω στα 1200.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:11 pm
John12 έγραψε: Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:41 pm Ποιος ειναι ο καθαρος μισθος ενος συνοριακου;

Γνωστός μου που υπηρετεί ως συνοριοφύλακας στη Κω εδώ και 5 χρόνια, παίρνει γύρω στα 1200.

Έχουμε καμία εικόνα για το πότε θα μονιμοποιηθούν αυτοί που πήραν το 2020; Από Λέσβο είμαι και λογικά θα βγάλει και άλλη προκήρυξη το 2026 για να πάρει και άλλους στο βόρειο Αιγαίο όπως θα πάρει και στον Έβρο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:47 pm

Έχουμε καμία εικόνα για το πότε θα μονιμοποιηθούν αυτοί που πήραν το 2020; Από Λέσβο είμαι και λογικά θα βγάλει και άλλη προκήρυξη το 2026 για να πάρει και άλλους στο βόρειο Αιγαίο όπως θα πάρει και στον Έβρο.

Αυτοί που υπηρετούν στην Λέσβο δεν θα μονιμοποιηθούν, είναι ορισμένου χρόνου μέχρι το 2027 που είναι το ευρωπαϊκό κονδύλι.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:47 pm

https://migration.gov.gr/ypoyrgeio-meta ... s-to-2027/

Επισκέπτης

Με το νέο μισθολόγιο και συν την αύξηση το 2026 50€ μαζί με 4 νυχτερινά και 2 πενθήμερα κοντά στα 1180€ μισθος
Επισκέπτης

Λίγο πάνω από χιλιάρικο παιδιά 
Επισκέπτης

Εγώ ξέρω παιδιά με 5 χρόνια φτάνουν τα 1300 με ότι κάνουν μέσα στο μήνα 
Επισκέπτης

Παιδιά μια διευκρίνηση αν έχετε την καλοσύνη, πτυχίο Α.Ε.Ι δεν μοριοδοτείται, σωστά;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 28, 2025 8:51 pm Παιδιά μια διευκρίνηση αν έχετε την καλοσύνη, πτυχίο Α.Ε.Ι δεν μοριοδοτείται, σωστά;

Ευτυχώς όχι δεν μοριοδοτειται
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 28, 2025 9:17 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 28, 2025 8:51 pm Παιδιά μια διευκρίνηση αν έχετε την καλοσύνη, πτυχίο Α.Ε.Ι δεν μοριοδοτείται, σωστά;

Ευτυχώς όχι δεν μοριοδοτειται

Καταλαβαίνω το λόγο της ανακούφισης, αλλά για άτομα σαν εμένα και δη κοπέλες που δεν έχουμε την έξτρα μοριοδότηση λόγω στρατιωτικής θητείας, θα μπορούσε να είναι μια επιπλέον ευκαιρία. Πάντα φιλικά, ελπίζω να καταλαβαίνετε πώς το εννοώ.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες