Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Παιδιά θα ήθελα τη άποψη σας. Είχα περάσει σαν Ειδικός Φρουρός αλλά όσο ήμουν στην εκπαίδευση με κάλεσαν και στην πυροσβεστική, τα ζύγισα και αποφάσισα να μπω στην ΕΜΟΔΕ μακριά απο τον τόπο μου. Σε αυτή την προκήρυξη έβγαλε όμως θέσεις στον τόπο μου και σκέφτομαι εάν αξίζει να πάω. Τι πιστεύετε αξίζει το ρίσκο για μια θέση ορισμένου χρόνου; Ευχαριστώ.
-
Επισκέπτης
Για εποπ δεν έκανες ;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:32 pm Παιδιά θα ήθελα τη άποψη σας. Είχα περάσει σαν Ειδικός Φρουρός αλλά όσο ήμουν στην εκπαίδευση με κάλεσαν και στην πυροσβεστική, τα ζύγισα και αποφάσισα να μπω στην ΕΜΟΔΕ μακριά απο τον τόπο μου. Σε αυτή την προκήρυξη έβγαλε όμως θέσεις στον τόπο μου και σκέφτομαι εάν αξίζει να πάω. Τι πιστεύετε αξίζει το ρίσκο για μια θέση ορισμένου χρόνου; Ευχαριστώ.
-
Stratonomos124
Καλησπέρα.
Να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά , και όταν με το καλό γίνει η πρόσληψη, καλές και ηρεμες βαρδιες.
Ενδιαφέρομαι να λάβω και εγώ μέρος στην προκυρηξη. Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει ποια είναι τα καθήκοντα του συνοριοφύλακα σε έναν αερολιμένα? Τι κάνει? Πχ έλεγχος διαβατηρίων, Έλεγχος αποσκευών,Φύλαξη εγκαταστάσεων?
Ευχαριστώ πολύ
Να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά , και όταν με το καλό γίνει η πρόσληψη, καλές και ηρεμες βαρδιες.
Ενδιαφέρομαι να λάβω και εγώ μέρος στην προκυρηξη. Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει ποια είναι τα καθήκοντα του συνοριοφύλακα σε έναν αερολιμένα? Τι κάνει? Πχ έλεγχος διαβατηρίων, Έλεγχος αποσκευών,Φύλαξη εγκαταστάσεων?
Ευχαριστώ πολύ
-
Επισκέπτης
Χαχαχ όχι δεν με ενδιέφερε ο στρατόςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:37 pmΓια εποπ δεν έκανες ;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:32 pm Παιδιά θα ήθελα τη άποψη σας. Είχα περάσει σαν Ειδικός Φρουρός αλλά όσο ήμουν στην εκπαίδευση με κάλεσαν και στην πυροσβεστική, τα ζύγισα και αποφάσισα να μπω στην ΕΜΟΔΕ μακριά απο τον τόπο μου. Σε αυτή την προκήρυξη έβγαλε όμως θέσεις στον τόπο μου και σκέφτομαι εάν αξίζει να πάω. Τι πιστεύετε αξίζει το ρίσκο για μια θέση ορισμένου χρόνου; Ευχαριστώ.
-
Επισκέπτης
Εγώ στη θέση σου θα το ρίσκαρα. Είναι πολύ σημαντικό το να υπηρετείς στον τόπο σου στις μέρες μας. Το οικονομικό ο βασικότερος παράγοντας.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:32 pm Παιδιά θα ήθελα τη άποψη σας. Είχα περάσει σαν Ειδικός Φρουρός αλλά όσο ήμουν στην εκπαίδευση με κάλεσαν και στην πυροσβεστική, τα ζύγισα και αποφάσισα να μπω στην ΕΜΟΔΕ μακριά απο τον τόπο μου. Σε αυτή την προκήρυξη έβγαλε όμως θέσεις στον τόπο μου και σκέφτομαι εάν αξίζει να πάω. Τι πιστεύετε αξίζει το ρίσκο για μια θέση ορισμένου χρόνου; Ευχαριστώ.
-
Επισκέπτης
Επισκέπτης έγραψε:Για εποπ δεν έκανες ;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:32 pm Παιδιά θα ήθελα τη άποψη σας. Είχα περάσει σαν Ειδικός Φρουρός αλλά όσο ήμουν στην εκπαίδευση με κάλεσαν και στην πυροσβεστική, τα ζύγισα και αποφάσισα να μπω στην ΕΜΟΔΕ μακριά απο τον τόπο μου. Σε αυτή την προκήρυξη έβγαλε όμως θέσεις στον τόπο μου και σκέφτομαι εάν αξίζει να πάω. Τι πιστεύετε αξίζει το ρίσκο για μια θέση ορισμένου χρόνου; Ευχαριστώ.
-
AthanasiaNik
- Πολίτης

- Posts in topic: 1
Επισκέπτης Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πότε θα βγει η προκήρυξη συνοριοφυλάκων για τον Έβρο? Ευχαριστώ.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 12:20 amΕγώ στη θέση σου θα το ρίσκαρα. Είναι πολύ σημαντικό το να υπηρετείς στον τόπο σου στις μέρες μας. Το οικονομικό ο βασικότερος παράγοντας.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:32 pm Παιδιά θα ήθελα τη άποψη σας. Είχα περάσει σαν Ειδικός Φρουρός αλλά όσο ήμουν στην εκπαίδευση με κάλεσαν και στην πυροσβεστική, τα ζύγισα και αποφάσισα να μπω στην ΕΜΟΔΕ μακριά απο τον τόπο μου. Σε αυτή την προκήρυξη έβγαλε όμως θέσεις στον τόπο μου και σκέφτομαι εάν αξίζει να πάω. Τι πιστεύετε αξίζει το ρίσκο για μια θέση ορισμένου χρόνου; Ευχαριστώ.
Παιδιά θα ήθελα τη άποψη σας. Είχα περάσει σαν Ειδικός Φρουρός αλλά όσο ήμουν στην εκπαίδευση με κάλεσαν και στην πυροσβεστική, τα ζύγισα και αποφάσισα να μπω στην ΕΜΟΔΕ μακριά απο τον τόπο μου. Σε αυτή την προκήρυξη έβγαλε όμως θέσεις στον τόπο μου και σκέφτομαι εάν αξίζει να πάω. Τι πιστεύετε αξίζει το ρίσκο για μια θέση ορισμένου χρόνου; Ευχαριστώ.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται να κάνει αίτηση για συνοριοφύλακες άτομο που παραιτήτηκε μετά από ένα μήνα απο την εκπαίδευση ειδικών φρουρών.
-
Επισκέπτης
Ναι φίλε κανονικά μπορειςPICKNIK έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 8:13 am Θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται να κάνει αίτηση για συνοριοφύλακες άτομο που παραιτήτηκε μετά από ένα μήνα απο την εκπαίδευση ειδικών φρουρών.
-
Bgt
Είμαι πολύ κοντά στο να με καλέσουν από την είδη υπάρχουσα λίστα από την προκήρυξη ειδικών φρουρών του 24.Αξιζει να κάνω τα χαρτιά μου για αυτή την προκήρυξη;
-
Επισκέπτης
Φίλε εγώ στη θέση σου θα έκανα κανονικά αίτηση. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει περιμένοντας κάτι που (λογικά) θα γίνει, αλλά οι ευκαιρίες περνάνε από μπροστά μας και φτάνουμε κάποια στιγμή να μετανιώνουμε για πράγματα που ΔΕΝ κάναμε όταν έπρεπε. Άρα για εμένα συμμετέχεις κανονικά για ΣΦ. Η απόφαση όμως δική σου.
-
Επισκέπτης
Είμαι κοπέλα, είχα δώσει και πανελλήνιες και με έκοψαν για το 1 αυτό εκατοστό. Ελπίζω να είναι λίγο πιο ελαστικά τα πράγματα στη συγκεκριμένη προκήρυξη γιατί το έχω παλέψει πολύ να καταταγώ στο σώμα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 6:56 pmΚαλησπέρα. Σε εμάς τους ειδικούς φρουρούς όταν είχαμε δώσει αθλήματα μας είχαν μετρήσει και στο ύψος. Θυμάμαι είχαν κόψει έναν επειδή ήταν 168 ενώ το όριο ήταν 170. Αν εισαι άντρας 162 μπορεί να σε κόψουν. Αν είσαι κοπέλα για 1 εκατοστό μπορεί να σε περάσουν
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου
-
Επισκέπτης
Επισκέπτης έγραψε:Είμαι κοπέλα, είχα δώσει και πανελλήνιες και με έκοψαν για το 1 αυτό εκατοστό. Ελπίζω να είναι λίγο πιο ελαστικά τα πράγματα στη συγκεκριμένη προκήρυξη γιατί το έχω παλέψει πολύ να καταταγώ στο σώμα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 6:56 pm
Καλησπέρα. Σε εμάς τους ειδικούς φρουρούς όταν είχαμε δώσει αθλήματα μας είχαν μετρήσει και στο ύψος. Θυμάμαι είχαν κόψει έναν επειδή ήταν 168 ενώ το όριο ήταν 170. Αν εισαι άντρας 162 μπορεί να σε κόψουν. Αν είσαι κοπέλα για 1 εκατοστό μπορεί να σε περάσουν
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες