Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έχει δίκιο παιδιά το διάβασα και εγώ για 926 προσλήψεις ειδικών φρουρών 
Επισκέπτης

Έχουμε εικόνα πόσοι έχουν μπει ήδη από Α και β πίνακα και πόσοι μένουν?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 21, 2025 7:25 pm Έχουμε εικόνα πόσοι έχουν μπει ήδη από Α και β πίνακα και πόσοι μένουν?

Μέχρι 1930 στην Α ξέρω σίγουρα από φίλο που κάλεσαν 
Επισκέπτης

Από την Α φτάνουν έχει νομίζω συνολικά 3250 η Β δεν ξέρω μέχρι που έχει φτάσει. Η β έχει σύνολο 550 αιτήσεις και αν ισχύσουν οι 929 θέσεις τότε χρειάζεται+185 άτομα λόγω του 20% της κατηγορίας. Αν κάνω λάθος με αριθμούς διορθώστε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 21, 2025 5:16 pm 926 θα παρει οι 20 ειναι αυτοι που περισσεψαν  απο τους 85 του Μαιου γιατι αυτη ηταν 65 ατομα που περασαν 53 Α κατηγορια 80% και 12 Β κατηγορια 20%. Το Μαιο καλεσε 200 ατομα και κριθηκαν ικανα 85 επιτυχοβτες 65 οι 20 περνανε με τους 926 χωρις να ξαναδωσουν προκαταρκτικα γιατι τα χουν περασει. Οι 7 που πηρε ηταν απο ενστασεις.

Ακόμα δεν έχει πάρει κάποιον από τους 85 
Επισκέπτης

καποιονD.Y.K έγραψε: Παρ Νοέμ 21, 2025 6:47 pm Στον παρακάτω σύνδεσμο ο προγραμματισμός προσλήψεων για το έτος 2026

https://www.ypes.gr/wp-content/uploads/ ... 7aneu1.pdf

Γνωρίζεται αν θα πάρει κάποιον από τους 85 που περάσανε πκε το Μάιο;
Επισκέπτης

Οι 85 ειναι το συνολο αυτων που κριθηκαν ικανοι. Απ αυτους οι 65 εχουν περασει απλα δεν εχουν μπει ακομα για εκπαιδευση. Οι υπολοιποι 20 ειναι οι πρωτοι που θα μπουν στην επομενη προκηρυξη αν παρει απο την υπαρχουσα δεξαμενη ( που ειναι το πιο πιθανο γιατι εχει ισχυ για 2 χρονια λογο ΑΣΕΠ ) οι οποιοι δεν θα δωσουν τιποτα εννοω ιατρικα αθληματα ψυχοτεχνικα γιατι ηδη τα χουν δωσει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 22, 2025 12:18 am Οι 85 ειναι το συνολο αυτων που κριθηκαν ικανοι. Απ αυτους οι 65 εχουν περασει απλα δεν εχουν μπει ακομα για εκπαιδευση. Οι υπολοιποι 20 ειναι οι πρωτοι που θα μπουν στην επομενη προκηρυξη αν παρει απο την υπαρχουσα δεξαμενη ( που ειναι το πιο πιθανο γιατι εχει ισχυ για 2 χρονια λογο ΑΣΕΠ ) οι οποιοι δεν θα δωσουν τιποτα εννοω ιατρικα αθληματα ψυχοτεχνικα γιατι ηδη τα χουν δωσει.

Από τους 85 δεν έχει πάρει κανέναν γιατί εγώ ανήκω από τους πρώτους και έχουμε με τα παιδιά ομαδική και δεν έχει καλέσει κανέναν ακόμα 
Επισκέπτης

Δεν ειπε κανεις ουι εχει παρει καποιονναπ τους 85 ειπαμε οι 65 εχουν περασει το ποτε θα τους παρουν το υπουργειο ξερει κσι εχουν μεινει 20 με περασμενα ολα που οταν βγαλει την επομενη προκηρυξη και παρει απ την υπαρχουσα δεξσμενη θα μπουν αυτοι οι 20 πρωτα οι οποιοι εχουν περασει και αυτοι ολες τις διαδικασιες χωρις να δωσουν τιποτα και μετα οι υπολοιποι 906 δινοντας αθληματα ιατρικα και ψυχοτεχνικα μιλαμε παντα αν παρει απ την δεξαμενη ( λογο ΑΣΕΠ ισχυει 2 χρονια μεχρι αυγουστο  2026 )
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες