Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Dimiya

Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Δημοσίευση από Dimiya »

niasimas έγραψε: Σάβ Νοέμ 15, 2025 10:12 pm Για όσους γνωρίζουν φυσικά, τι μέλλον αναμένεται για τους εποχικούς,μιας και κάποιοι από εμάς, είναι επιλαχώντες και περιμένουν την σειρά τους, για να μπουν. Τι ακούγεται, γιατί σαν να έχει πέσει πολύ βουβαμάρα!

Φίλε μου και εγώ επιλαχών είμαι... αναμένουμε από την νέα αντιπυρικη τώρα... υπομονή..!!!

Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Dimiya έγραψε: Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:06 pm
niasimas έγραψε: Σάβ Νοέμ 15, 2025 10:12 pm Για όσους γνωρίζουν φυσικά, τι μέλλον αναμένεται για τους εποχικούς,μιας και κάποιοι από εμάς, είναι επιλαχώντες και περιμένουν την σειρά τους, για να μπουν. Τι ακούγεται, γιατί σαν να έχει πέσει πολύ βουβαμάρα!

Φίλε μου και εγώ επιλαχών είμαι... αναμένουμε από την νέα αντιπυρικη τώρα... υπομονή..!!!

Παιδιά αν είστε μικροί να περιμένετε. Αν είστε πάνω απο τα τριάντα να ξέρετε ότι μέλλον στην Πυροσβεστική πέραν της εποχικότητας δεν υπάρχει. Σκεφτείτε καλά και πάρτε τις αποφάσεις σας  .Σας εύχομαι το καλύτερο. 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης