Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το θέμα είναι ποτέ θα καλέσει ποτέ θα βγει ένα φεκ κάτι ένα επίσημο κάλεσμα να ηρεμήσουμε...
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πήρε τώρα κι άλλα άτομα εκτός από τα 7 που πήρε πρόσφατα από τους 85 που περιμένουν?
User100

Δημοσίευση από User100 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 13, 2025 6:56 pm Πήρε τώρα κι άλλα άτομα εκτός από τα 7 που πήρε πρόσφατα από τους 85 που περιμένουν?

Πότε πήρε 7 άτομα ;
User100

Δημοσίευση από User100 »

Καλησπέρα, κάποιος που πέρασε ήδη πκε αν γνωρίζει, πέρασαν άτομα με τατουάζ τους γιατρούς; Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις, δεν έχω τατουάζ, απλά το άκουσα και μου έκανε εντύπωση εφόσον έγραφε για τατουάζ η προκήρυξη 
Επισκέπτης

Έχει κοντά μήνα που πήρε 7 άτομα από τους 85 στην Κομοτηνή 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 14, 2025 2:47 pm Έχει κοντά μήνα που πήρε 7 άτομα από τους 85 στην Κομοτηνή 

Και πως δεν έχει ακουστεί κάτι τόσο καιρό 

Επισκέπτης

Ισχύει για αυτούς τους 7 το έχουν πει τα παιδιά που πήγαν σε μια ομαδική 
Επισκέπτης

User100 έγραψε: Παρ Νοέμ 14, 2025 2:31 pm Καλησπέρα, κάποιος που πέρασε ήδη πκε αν γνωρίζει, πέρασαν άτομα με τατουάζ τους γιατρούς; Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις, δεν έχω τατουάζ, απλά το άκουσα και μου έκανε εντύπωση εφόσον έγραφε για τατουάζ η προκήρυξη 

Ότι θέλουν κάνουν μια περνάνε μια κόβουν... Αν σε κόψουν πας ΣτΕ και κερδίζεις με κλειστά μάτια... 100% των υποθέσεων που πήγαν στε βγήκαν αποφάσεις υπέρ του υποψηφίου 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:16 pm
User100 έγραψε: Παρ Νοέμ 14, 2025 2:31 pm Καλησπέρα, κάποιος που πέρασε ήδη πκε αν γνωρίζει, πέρασαν άτομα με τατουάζ τους γιατρούς; Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις, δεν έχω τατουάζ, απλά το άκουσα και μου έκανε εντύπωση εφόσον έγραφε για τατουάζ η προκήρυξη 

Ότι θέλουν κάνουν μια περνάνε μια κόβουν... Αν σε κόψουν πας ΣτΕ και κερδίζεις με κλειστά μάτια... 100% των υποθέσεων που πήγαν στε βγήκαν αποφάσεις υπέρ του υποψηφίου 

Εννοείς αυτοί που τους κόβουν σε μη εμφανή σημεία. Γιατί αν σε κόψει ο άλλος γιατί έχεις τατουάζ σε εμφανή σημείο είναι καλυμμένος το γράφει μέσα στο ΦΕΚ άλλωστε.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:16 pm

Εννοείς αυτοί που τους κόβουν σε μη εμφανή σημεία. Γιατί αν σε κόψει ο άλλος γιατί έχεις τατουάζ σε εμφανή σημείο είναι καλυμμένος το γράφει μέσα στο ΦΕΚ άλλωστε.

Επισκέπτης

Έχουμε κάποιο νέο;

Επισκέπτης

Έχουμε κανένα νέο;
Επισκέπτης

926 ειδικοί φρουροί για το 2026. Άνετα θα βγει και νέα προκήρυξη δεν φτάνει ο πινακας
Επισκέπτης

926 θα παρει οι 20 ειναι αυτοι που περισσεψαν  απο τους 85 του Μαιου γιατι αυτη ηταν 65 ατομα που περασαν 53 Α κατηγορια 80% και 12 Β κατηγορια 20%. Το Μαιο καλεσε 200 ατομα και κριθηκαν ικανα 85 επιτυχοβτες 65 οι 20 περνανε με τους 926 χωρις να ξαναδωσουν προκαταρκτικα γιατι τα χουν περασει. Οι 7 που πηρε ηταν απο ενστασεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στον παρακάτω σύνδεσμο ο προγραμματισμός προσλήψεων για το έτος 2026

https://www.ypes.gr/wp-content/uploads/ ... 7aneu1.pdf
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες