ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων
Παιδες τωρα τελειωσα απο καλαματα. Πηρα μεταθεση για ροδο.1ο ταγμα πολυ καλο,2ο ταγμα καταμαυρο, χαλια. Υπομονη αν βρεθειτε στο 2ο. Εχει καψωνια, καμψεις, αγγαρειες, φωνες και ολα προβλεπομενα. Απαγορευεται κ το σλιπινγκ μπαγκ στο 2ο ταγμα. Υπομονη μεχρι να την κανετε. Τα κινητα επιτρεπονται αρκει να μην εχουν καμερα.
Εχει δικιο ο kostas παιδια, προσπαθηστε να μεινετε μακρυα τουλαχιστον απο το 2ο ταγμα του κεδβ καλαματας, ο διοικητης (κοντοπυργιας) ειναι απαλευτος, οι ανθυπολοχαγοι καλα παιδια αλλα περνουν εντολες απο ανωθεν οποτε δεν εχουν πολλα περιθωρια. Πολυ τρεξιμο και ειδικα στο 2ο ταγμα για να πας στις σκοπιες σου βγαινει η παναγια καθ'οτι το στρατοπεδο ειναι ανηφορικο οσο δεν παει.
Το στρατόπεδο είναι μαύρο... Δεν θελω να σας στεναχωρήσω αλλά θα πάθετε μεγάλο σοκ. Η βασική ήταν παλούκι, πολλές φωνές, ξύπνημα με χρονομέτρηση του αξιωματικού στο ισόγειο. Ένας πανικός και καθόλου καθησιό,'ολη μέρα αγγαρία και τρέξιμο.
Αλλά έχοντας περάσει από όλα αυτά έχω να σας πω ότι θα δεθείτε πολύ μεταξύ σας μέσα από όλο αυτό το παλούκι και θα δείτε ότι το ότι σας παίδεψαν όσο και αν βρίζατε εκείνη την στιγμή τελικά έκανε καλό. Αρκετοί δεν το βλέπουν έτσι ωστόσο, δεν συνειδητοποιούν το απαραίτητο της θητείας και όλα αυτά που τους προσφέρει απλά γιατί έχουν το μυαλό τους στην ζωή που είχαν έξω. Αυτή ξεχάστε την. Δείτε το σαν ένα παιχνίδι χωρίς δυνατότητα υποχώρησης, ένα roleplay όπως αυτό που βλέπετε στις ταινίες (+ την βαρεμάρα της σκοπιάς,+ το λίγο φαγητό,+ τις κάμψεις). Ότι θελετε ρωτήστε όσο προλαβαίνετε.
Αλλά έχοντας περάσει από όλα αυτά έχω να σας πω ότι θα δεθείτε πολύ μεταξύ σας μέσα από όλο αυτό το παλούκι και θα δείτε ότι το ότι σας παίδεψαν όσο και αν βρίζατε εκείνη την στιγμή τελικά έκανε καλό. Αρκετοί δεν το βλέπουν έτσι ωστόσο, δεν συνειδητοποιούν το απαραίτητο της θητείας και όλα αυτά που τους προσφέρει απλά γιατί έχουν το μυαλό τους στην ζωή που είχαν έξω. Αυτή ξεχάστε την. Δείτε το σαν ένα παιχνίδι χωρίς δυνατότητα υποχώρησης, ένα roleplay όπως αυτό που βλέπετε στις ταινίες (+ την βαρεμάρα της σκοπιάς,+ το λίγο φαγητό,+ τις κάμψεις). Ότι θελετε ρωτήστε όσο προλαβαίνετε.
2ο τάγμα ήσουν;Βόρειος έγραψε:Το στρατόπεδο είναι μαύρο... Δεν θελω να σας στεναχωρήσω αλλά θα πάθετε μεγάλο σοκ. Η βασική ήταν παλούκι, πολλές φωνές, ξύπνημα με χρονομέτρηση του αξιωματικού στο ισόγειο. Ένας πανικός και καθόλου καθησιό,'ολη μέρα αγγαρία και τρέξιμο.

Επίσης θα ήθελα να πω πως έχω εκνευριστεί αρκετά με το γεγονός του ότι με έχουν βάλει στο κέντρο διαβιβάσεων. Έχω κάνει τόσα χρόνια σπουδές και μεταπτυχιακά για να γίνω ψυχολόγος. γιατί κατέληξα εκεί; Υπάρχει περίπτωση να πάρω πάραυτα ειδικότητα ψυχολόγου εφόσον δεν με έστειλαν Άρτα;

Εμ; Η ελιτ παει στο οπλο των διαβιβασεων

Χεχε. Θύμισε το μου αυτό όταν θα με έχεις να κάνω κάμψεις!(Δόξα τον πανάγαθο αθλούμαι) 

Και εγω ακτινολογος σπουδασα και περιμενα να παω Αρτα (ετσι μου χανε πει) αλλα Καλαματα ειδα. Χαρτι δεν ηρθε, το ειδα online. Ξερει κανεις ποσο καιρο καθομαστε εκει; Το τι παιζει με αδειες φανταζομαι θα το δω εκει περα, ε;
Φιλε που μπηκες και το ειδες online;
Δωσε την διευθηνση...
Δωσε την διευθηνση...
ΕΔΩ
http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi2.asp
Μπορει καποιος να μου πει το οτι με εστειλαν στη μοναδα διαβιβαστων σημαινει οτι ολη τη θητεια μου θα την περασω στη συγκεκριμενη μοναδα αλλα σε διαφορετικο μερος; Ετσι παει η οπου να ναι μπορει να με πανε;
Καλησπερα παιδια παρουσιαζομαι 9/2 καλαματα διαβιβασεις. μια συντομη ερωτηση μπαινοντας διαβ. χωρις κονε ποσες οι πιθανοτητες να παραμεινεις στις διαβ ανευ κονε μετα τη βασικη εκπαιδευση; Ευχαριστω εκ των προτερων και συγχαρητηρια για το φορουμ ιδιαιτερα χρησιμο!
Φιλε παρουσιαστηκα περυσι στις 10 φεβρουαριου, εχω απολυθει εδω και 3 μηνες (μειωμενη θητεια-πολυτεκνος) Οταν ημουν καλαματα ανηκα στο 2ο ΤΕΝ - 3ο λοχο. Τα στελεχη που ειχαμε στο 2οΤΕΝ ηταν πιο προβλεπομενα απο το 1ο. Πλςεον οι εκπαιδευτες εχουν αλλαξει. Γενικα πολυ φωνη, καμψεις, πολλη αγγαρεια και αρκετες (οχι ομως πολλες) υπηρεσιες. Μας πηγαινε 1-1 αλλα μπορει να χανεις εξοδους λογω νυχτερινων ασκησεων. Το καλο ειναι οτι οι 40 μερες της εκπαιδευσης περασαν γρηγορα. Τα ασχημα του κεδβ ειναι:
Η φρουρα... Ατελειωτες φρουρες και ατελειωτες ανηφορες για τον γυρισμο στο λοχο
Οι ανηφορες γενικοτερα. Μια περιπολος η ενα σκοπετο θε σε πεισει, αφου ο δεκανεας αλλαγης εκανε ολο τον κυκλο οπως βεβαια προβλεπεται.
Καμπανες δεν επεφταν πολλες αλλα αν γινοταν η αρχη... Αν εισαι ενταξει θα περασεις σχετικα ησυχα. Και στο κατω κατω στρατος ειναι, δεν ειναι διακοπες. Καλη τυχη και μην μασας!
Η φρουρα... Ατελειωτες φρουρες και ατελειωτες ανηφορες για τον γυρισμο στο λοχο
Οι ανηφορες γενικοτερα. Μια περιπολος η ενα σκοπετο θε σε πεισει, αφου ο δεκανεας αλλαγης εκανε ολο τον κυκλο οπως βεβαια προβλεπεται.
Καμπανες δεν επεφταν πολλες αλλα αν γινοταν η αρχη... Αν εισαι ενταξει θα περασεις σχετικα ησυχα. Και στο κατω κατω στρατος ειναι, δεν ειναι διακοπες. Καλη τυχη και μην μασας!
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το χρονο σου! Αντε καλη θητεια να εχουμε
Γεια σας παιδιά συγχαρητήρια για το forum τώρα το ανακάλυψα και γω που είθε η ώρα μου να παρουσιαστώ!
Μπήκα στο σίτοι του στρατού και λέει ότι παρουσιάζομαι 9/2 στις διαβιβάσεις κεδβ/εοδ αλλα δεν λέει περιοχή. Το χαρτί δεν έχει έρθει ακόμα. Καλαμάτα εννοεί η υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστώ και αλλού
Γνωρίζει κανεις κάτι; Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτερων και καλή θητεία σε όλους.
Μπήκα στο σίτοι του στρατού και λέει ότι παρουσιάζομαι 9/2 στις διαβιβάσεις κεδβ/εοδ αλλα δεν λέει περιοχή. Το χαρτί δεν έχει έρθει ακόμα. Καλαμάτα εννοεί η υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστώ και αλλού
Γνωρίζει κανεις κάτι; Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτερων και καλή θητεία σε όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης