Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Haja

Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Δημοσίευση από Haja »

Υπάρχει πιθανότητα του χρόνου για τους 600 να το πάνε τπ
ηλικιακό 35 με 40
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Haja έγραψε: Παρ Οκτ 24, 2025 9:35 pm Υπάρχει πιθανότητα του χρόνου για τους 600 να το πάνε τπ
ηλικιακό 35 με 40

Ποτέ δεν ξέρεις...αν και άποψη μου πιστεύω πως θα ανεβει έστω 35
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Παιδιά ποιος είναι ο ποιο βύσματικος σταθμός για Αθήνα 

Επισκέπτης

Haja έγραψε: Σάβ Οκτ 25, 2025 7:43 pm Παιδιά ποιος είναι ο ποιο βύσματικος σταθμός για Αθήνα 

Τι εννοείς πιο βυσματικος σταθμός της Αθήνας; Αθήνα είναι, έχει παντού δουλειά. Και αν κάπου έχει λιγότερη, θα είναι μακριά απ το κέντρο.
Επισκέπτης

το ποίο βυσματικο στην Αθήνα είναι το αρχηγείο η να είσαι οδηγός σε κάνα λεωφορείο και να βλέπεις την φωτιά με τα κιάλια οι υπόλοιπες υπηρεσίες έχουν πάνω κάτω την ίδια δουλειά με κάποιος εξαιρέσεις όπως ο πρώτος στο κεντρο
Επισκέπτης

Πρώτος μισθός Π.Ε.Θ. θα είναι στα 1050 όσα δηλαδή παίρνουν και οι μόνιμοι που βγαίνουν από σχολές . Κάθε τρία χρόνια ανεβαίνεις κλιμάκιο αλλά επειδή θα είναι σταθερός ο βαθμός για 7 χρόνια ή αύξηση θα είναι 40€ . Με γάμο 50€ και πρώτο παιδί 70€ δεύτερο 50€ . Οκ με το οικονομικό ; Πάμε παρακάτω ! Αν λοιπόν πούμε ότι είναι οκ το οικονομικό στην 7ετια με την μονιποποιηση οι ΠΕΘ μπαίνουν σε καθεστώς μεταθέσεων μόνιμων υπαλλήλων . Να είστε έτοιμοι και για μετάθεση 2 χρονάκια νησί όπως τα παιδιά των σχολών τώρα . Αυτά δεν τα λέω εγώ ούτε τα βγάζω από το μυαλό μου , διαβάστε το ΦΕΚ αναγράφονται όλα μέσα με παραπομπές σε εκάστοτε άρθρα . 
Χρόνια πολλά σε όλους 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 28, 2025 9:15 am Πρώτος μισθός Π.Ε.Θ. θα είναι στα 1050 όσα δηλαδή παίρνουν και οι μόνιμοι που βγαίνουν από σχολές . Κάθε τρία χρόνια ανεβαίνεις κλιμάκιο αλλά επειδή θα είναι σταθερός ο βαθμός για 7 χρόνια ή αύξηση θα είναι 40€ . Με γάμο 50€ και πρώτο παιδί 70€ δεύτερο 50€ . Οκ με το οικονομικό ; Πάμε παρακάτω ! Αν λοιπόν πούμε ότι είναι οκ το οικονομικό στην 7ετια με την μονιποποιηση οι ΠΕΘ μπαίνουν σε καθεστώς μεταθέσεων μόνιμων υπαλλήλων . Να είστε έτοιμοι και για μετάθεση 2 χρονάκια νησί όπως τα παιδιά των σχολών τώρα . Αυτά δεν τα λέω εγώ ούτε τα βγάζω από το μυαλό μου , διαβάστε το ΦΕΚ αναγράφονται όλα μέσα με παραπομπές σε εκάστοτε άρθρα . 
Χρόνια πολλά σε όλους 

όταν θα βγεί η προκήρυξη για τους 600 λογικά δεν θα έχει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως είναι και οι πενταετείς 

Ortizz

Δημοσίευση από Ortizz »

Πότε πιστεύετε θα βγει για τους 600; 
υπάρχει μήπως περίπτωση να πάρει από τους επιλαχόντες των 150 αντί να βγάλει καινουρια; 
Επισκέπτης

Ortizz έγραψε: Τρί Οκτ 28, 2025 1:32 pm Πότε πιστεύετε θα βγει για τους 600; 
υπάρχει μήπως περίπτωση να πάρει από τους επιλαχόντες των 150 αντί να βγάλει καινουρια; 

Δεν νομίζω....αφού έχουν ανακοινωθεί στο προγραμματισμό για το 2026....!!!

Επισκέπτης

Ortizz έγραψε: Τρί Οκτ 28, 2025 1:32 pm Πότε πιστεύετε θα βγει για τους 600; 

Λογικά μετά την αντιπυρικη του 2026...!!!!
xristoss1996
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από xristoss1996 »

Πειρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι τα μορια του οδηγού για κάθε μήνα προυπηρεσίας οι εποχικοι δεν τα πέρνουν .Και μου εκανε εντύπωση .
Ισχυει οντως κατι τετοιο ?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 28, 2025 9:15 am Πρώτος μισθός Π.Ε.Θ. θα είναι στα 1050 όσα δηλαδή παίρνουν και οι μόνιμοι που βγαίνουν από σχολές . Κάθε τρία χρόνια ανεβαίνεις κλιμάκιο αλλά επειδή θα είναι σταθερός ο βαθμός για 7 χρόνια ή αύξηση θα είναι 40€ . Με γάμο 50€ και πρώτο παιδί 70€ δεύτερο 50€ . Οκ με το οικονομικό ; Πάμε παρακάτω ! Αν λοιπόν πούμε ότι είναι οκ το οικονομικό στην 7ετια με την μονιποποιηση οι ΠΕΘ μπαίνουν σε καθεστώς μεταθέσεων μόνιμων υπαλλήλων . Να είστε έτοιμοι και για μετάθεση 2 χρονάκια νησί όπως τα παιδιά των σχολών τώρα . Αυτά δεν τα λέω εγώ ούτε τα βγάζω από το μυαλό μου , διαβάστε το ΦΕΚ αναγράφονται όλα μέσα με παραπομπές σε εκάστοτε άρθρα . 
Χρόνια πολλά σε όλους 

Χρόνια πολλά πάσα μου μην παραπληροφορεις τον κόσμο για να μην κάνει τα χαρτιά του.

Επισκέπτης

xristoss1996 έγραψε: Τετ Οκτ 29, 2025 11:25 am Πειρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι τα μορια του οδηγού για κάθε μήνα προυπηρεσίας οι εποχικοι δεν τα πέρνουν .Και μου εκανε εντύπωση .

Εγώ τα έλεγα και μου έγραφε ένας έξυπνος ιστορίες για άγριους.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 29, 2025 1:32 pm
xristoss1996 έγραψε: Τετ Οκτ 29, 2025 11:25 am Πειρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι τα μορια του οδηγού για κάθε μήνα προυπηρεσίας οι εποχικοι δεν τα πέρνουν .Και μου εκανε εντύπωση .

Ναι δεν τα παίρνει γιατί δεν ένσημα βαρέα τι πίνετε και δεν μας δίνετε.Τα παίρνει κανονικα

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 29, 2025 1:54 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 29, 2025 1:32 pm

Ναι δεν τα παίρνει γιατί δεν ένσημα βαρέα τι πίνετε και δεν μας δίνετε.Τα παίρνει κανονικα

Και εγώ που ρώτησα ,γελούσαν γιατί εάν δεν τα πάρει ο οδηγός πυροσβεστικού ποιος θα τα πάρει?Τώρα εσείς θα περάσετε ψυχοτεχνικα είναι απορίας αξιο

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες