Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
-
ortizz
Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
Σε δεύτερη φάση η ζωή στην Αθήνα για 7 χρόνια με 1300-1400 πως είναι;
χρειάζεται και δεύτερη δουλειά ;
και ρωτάω για κάποιον μόνο του χωρίς οικογένεια.
χρειάζεται και δεύτερη δουλειά ;
και ρωτάω για κάποιον μόνο του χωρίς οικογένεια.
-
Haha
Η Αθηνά έχει μόνο δυστυχία φίλε μου από όλες τις απόψεις
-
Επισκέπτης
Άνετα βγαίνεις. Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και βγαίνω με 900€ και ενοίκιο. Εάν δεν είσαι πολύ σπάταλος βγαίνεις ΑΝΕΤΑ.
-
Επισκέπτης
Πρώτον δε θα είναι 1300-1400 ευρώ κάθε μήνα,Δεύτερον τα ενοίκια της Αθήνας πάνε πάνω από 500 ευρώ εάν θες να ζεις σε ένα αξιοπρεπή σπίτι,τρίτον η ζωή στην Αθήνα είναι πιο ακριβή από κάθε άλλη πόλη..Οπότε για το άνετα που λες μην είσαι και τόσο σίγουρος
-
Επισκέπτης
Απόλυτα σίγουρος είμαι για αυτά που λέω. Σεβαστή η άποψή σου. Ο καθένας έχει τη δική του. Εάν θεωρείς ότι με 1000+ δεν θα βγαίνεις πολύ απλά πας παρακάτω και δεν κάνεις τα χαρτιά σου για Π.Ε.Θ. Απλά τα πράγματα.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 23, 2025 2:28 pmΠρώτον δε θα είναι 1300-1400 ευρώ κάθε μήνα,Δεύτερον τα ενοίκια της Αθήνας πάνε πάνω από 500 ευρώ εάν θες να ζεις σε ένα αξιοπρεπή σπίτι,τρίτον η ζωή στην Αθήνα είναι πιο ακριβή από κάθε άλλη πόλη..Οπότε για το άνετα που λες μην είσαι και τόσο σίγουρος
-
Ortizz
Τα χρήματα από ότι μου είπε ένας δικηγόρος που ρώτησα αυτά θα είναι, ίδια με αυτά που παίρνουν οι εμοδεΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 23, 2025 2:28 pmΠρώτον δε θα είναι 1300-1400 ευρώ κάθε μήνα,Δεύτερον τα ενοίκια της Αθήνας πάνε πάνω από 500 ευρώ εάν θες να ζεις σε ένα αξιοπρεπή σπίτι,τρίτον η ζωή στην Αθήνα είναι πιο ακριβή από κάθε άλλη πόλη..Οπότε για το άνετα που λες μην είσαι και τόσο σίγουρος
-
Katerinapo
Γυναίκα με 16000 μόρια πόσες πιθανότητες έχω ;
στα αθλήματα θα είναι αυστηροί λέτε ; Με έλξεις δεν το έχω καθόλου
στα αθλήματα θα είναι αυστηροί λέτε ; Με έλξεις δεν το έχω καθόλου
-
Haja
Παιδιά ποιος είναι κατά την γνώμη σ ο καλύτερος σταθμός να υπηρετήσεις Αθήνα
-
Επισκέπτης
κάτσε ρε μήπως έχεις μπερδευτεί γιατί 16000 μόρια είναι πάρα πολλά από πού τα έχεις όσο για της έλξης πρέπει να αρχίσεις να προπόνηση καθώς στης επιτροπές δεν είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν η αρχή έγινε από την εμοδε το 2023
-
Επισκέπτης
Όπου και εάν πας και έχεις ενοίκιο θα κάνεις και τα έξτρα μετά τους 2-3 πρώτους μήνες . Εξαιρέσεις μερικές πόλεις που εκτός από άσχημες ,βρώμικες θα θες χάπια γιατί δεν θα βλέπεις τpτ ούτε ζωή έχουν.Παντως η Αθήνα εάν τη ψάξεις μπορεί να την βγάλεις φθηνά αλλά θέλει ψάξιμο.Γενικα είναι ακριβή εάν δεν τη ξέρεις,η Θεσσαλονίκη ο.χ. είναι πιο φθηνή πόλη εκτός εάν έχουν αλλάξει τα πράγματα τα τελευταία 4-5 χρόνια.Οποτε πας εφόσον είσαι μόνος και όταν προσαρμοστείς,κάνεις γνωριμίες με συναδέλφους και μη κάνεις και τα έξτρα σου να βγαίνουν οι έξοδοι σου κτλ.Οποιος είναι μόνος μην το σκέπτεται κατά τη γνώμη μου θα είναι ικανοποιητικά τα λεφτά.1300-1400 δεν ξέρω πολλές δουλειές και εάν βάλεις ότι θα τα βγάζεις με 10 μέρες δουλειάς είναι win-win.Και όπως και να έχει στην Αθήνα δεν θα βαρεθεις όπως και να το δεις έχει προοπτικές δραστηριότητες και έχει και δουλειά φυσικά.Εγω εάν ήμουν στη θέση σας θα πήγαινα με τα 1000 Αθήνα ,έτσι και αλλιώς με τις επόμενες σειρές θα παιχτούν αμοιβαίες κτλ.
-
Επισκέπτης
Αθλήματα δεν θα χαρίσουν και αυτό θα είναι το σωστό έχετε από τη στιγμή που βγήκε η προκυρηξη σχεδόν 3 μήνες προετοιμασίας.Εαν δεν έχετε ξεκινήσει ήδη εδώ και 2 εβδομάδες,ξεκινήστε αύριο.Και διατροφή φυσικά γιατί ποιος σας λέει ότι θα είναι ελαστικοί και στα κιλά.
-
Επισκέπτης
Η Αθήνα είναι πανάκριβη και εμείς που μένουμε με τους γονείς μας σκέψου για να βάλουμε λεφτά στην άκρη δεν βγαίνουμε καθόλου και δεν ξοδεύουμε χρήματα εκτός από κάποια έξοδα για να συνεισφέρουμε στο σπίτι. Πλέον όλα είναι στο Θεό εξαιτίας τών μούλων τα τελευταία τρία χρόνια. Πανάκριβα όλα και κακής ποιότητας 1000 φορές να κάνεις αλβανική οικονομία να βάλεις κάνα φράγκο στην άκρη παρά να συνεισφέρεις στην ανάπτυξη της οικονομίας σε αυτή την άθλια χώρα. Ούτε ένα φράγκο στην εστίαση και στο λιανεμποριο. Κάτσε δούλεψε 5 χρόνια να βάλεις 50.000 στην άκρη και γραψτους όλους στα @@@ σου.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 23, 2025 10:27 pm Όπου και εάν πας και έχεις ενοίκιο θα κάνεις και τα έξτρα μετά τους 2-3 πρώτους μήνες . Εξαιρέσεις μερικές πόλεις που εκτός από άσχημες ,βρώμικες θα θες χάπια γιατί δεν θα βλέπεις τpτ ούτε ζωή έχουν.Παντως η Αθήνα εάν τη ψάξεις μπορεί να την βγάλεις φθηνά αλλά θέλει ψάξιμο.Γενικα είναι ακριβή εάν δεν τη ξέρεις,η Θεσσαλονίκη ο.χ. είναι πιο φθηνή πόλη εκτός εάν έχουν αλλάξει τα πράγματα τα τελευταία 4-5 χρόνια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης