Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)
Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)
Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει…Εγώ που έχω Γ κατηγορία δίπλωμα και επαγγελματική εμπειρία αλλά δεν έχω Δ δε μοριοδοτουμαι και έχω τα ίδια μόρια με άτομα που δεν έχουν καν επαγγελματικο δίπλωμα; Δηλαδή στέκει να επιτρέπεται να κάνουν χαρτιά σε προκυρηξη για οδηγούς άτομα τα οποία δεν έχουν ούτε καν δίπλωμα αυτοκινήτου;
Τώρα εσύ θες να μπεις Πυροσβεστική και να πας και σε φωτιά όταν δεν μπορείς να διαβάσεις ούτε μια προκυρηξη σωστά.Ε ρε τι έχουν να δουν τα μάτια μας με τους ανόητους που θα μαζευτούν παλι
Παιδιά ένας με ένα χρόνο οδηγός έξω σε φορτηγό με λαχανικά περνάει τους πάντες στα
μορια χαχαχαχα
και άλλος με 5 αντιπυρικές μένει απέξω
μορια χαχαχαχα
και άλλος με 5 αντιπυρικές μένει απέξω
Βρέ παιδιά δεν έχετε καταλάβει οτι η προϋπηρεσία σεν είναι προαοπετούμενο αλλά απλά μοριοδοτείται. Το είχα ξαναγράψει η προοπτική είναι το σώμα να γίνει σαν την ΕΜΟΔΕ. Νέοι, γυμνασμένοι και κατά το δυνατόν μορφωμένοι. Τα παπούδια του δημοτικού θέλουν να ξεφορτωθούν . Μην ελπίζετε οτι για τους 600 θα αλλάξει κάτι. Οι μεγάλοι να παλαιψουν την εποχικότητα.
Επιτέλους ένα σωστό σχόλιο επειδή έγινε το λάθος και έγινε η Πυροσβεστική ίδρυμα θα συνεχιζόταν το ίδιο λάθος.Το πάρτυ τελείωσε να φεύγουν σιγά σιγά να γίνει σώμα ασφαλείας.Πηγαινεις σε μια φωτιά και όλοι περιμένουν την Εμοδε γιατί άραγε?Γιατί το 60% είναι ακατάλληλοι όχι για Πυροσβεστική ούτε για περίπτερο δεν κάνουν.Ελπιζω να μην λυγίσει το υπουργείο και να προχωρήσει η κάθαρση.Πολλα δάση χάθηκαν πολλές περιουσίες καταστράφηκαν γιατί τα πρώτα οχήματα είχαν ακατάλληλους.
Παιδια τρομερό πραγματικά. Δείτε εδώ! Καλά εκει στο Αρχηγείο και στο Υπουργείο πρεπει να έχουν φοβερά μυαλά αυτοί που αποφασίζουν
https://www.facebook.com/share/p/1H8LQtDhbx/
https://www.facebook.com/share/p/1H8LQtDhbx/
Ρε δικιέ μου δεν είναι η προκήρυξη των ΠΕΘ για πειράματα όπως με την προκήρυξη των εποχικων με άπειρους οδηγούς της τελευταίας στιγμής. Δεν θα προσλάβουν στελέχη για να τους κανουν συνοδηγούς. 0ι μάχιμοι μπορούν να πάνε στην ΕΜΟΔΕ. Η προυπηρεσια ήταν και είναι το βασικό κριτήριο στους οδηγούς σε όλες τις προκηρύξεις μη ανακριτικών γενικών καθηκόντων η οποίες είχαν 40% οδηγούς και 60% μάχιμους . Σήμερα είναι η ΕΜΟΔΕ μάχιμοι και η ΠΕΘ οδηγοί με ανεβασμένα τα όρια ηλικιας για να μπουν πιο πολλοί εποχικοί!
Όσο για την ΕΜΟΔΕ και εάν την περιμένουν για να σβησει τις φωτιές αυτό θα το κρίνει κάποιος με τις στατιστικές που υπάρχουν σε καμένες εκτάσεις πριν ΕΜΟΔΕ και μετά που έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Πριν την Εμοδε υπήρχαν από το 1998 τα πεζοπόρα ( και πριν από αυτους οι ομάδες δασεργατών και οι δασοκομάντος ως ταχεία επέμβαση με ελικόπτερα) από παλιούς έμπειρους εποχικούς δασοπυροσβέστες παλιάς κοπής άριστοι γνώστες στα αλυσοπρίονα και στα τσεκούρια και σε ότι άλλο είχε σχέση με το δάσος και το ανάγλυφο. Υπήρχαν δάση και δασοπυροσβέστες τουλάχιστον 40 χρόνια πριν γίνεται οι ΕΜΟΔΕ πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα και η κατάσβεση γινόταν χωρίς η με περιορισμένο αριθμό αεροπλάνων. Εδώ ταιριάζει έκανε η μύγα κώλο και έχεσε όλο τον κόσμο!
Όσο για την ΕΜΟΔΕ και εάν την περιμένουν για να σβησει τις φωτιές αυτό θα το κρίνει κάποιος με τις στατιστικές που υπάρχουν σε καμένες εκτάσεις πριν ΕΜΟΔΕ και μετά που έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Πριν την Εμοδε υπήρχαν από το 1998 τα πεζοπόρα ( και πριν από αυτους οι ομάδες δασεργατών και οι δασοκομάντος ως ταχεία επέμβαση με ελικόπτερα) από παλιούς έμπειρους εποχικούς δασοπυροσβέστες παλιάς κοπής άριστοι γνώστες στα αλυσοπρίονα και στα τσεκούρια και σε ότι άλλο είχε σχέση με το δάσος και το ανάγλυφο. Υπήρχαν δάση και δασοπυροσβέστες τουλάχιστον 40 χρόνια πριν γίνεται οι ΕΜΟΔΕ πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα και η κατάσβεση γινόταν χωρίς η με περιορισμένο αριθμό αεροπλάνων. Εδώ ταιριάζει έκανε η μύγα κώλο και έχεσε όλο τον κόσμο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης