Σε ρώτησα γιατί και εγώ είμαι αρκετά σκεπτικός διότι δεν περνάω στην πόλη μου και είναι ζόρικα. Είναι και η φύση της δουλειάς περίεργη. Μάλλον θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ.ale3andros12 έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 9:02 pmΚαλησπέρα φίλε μου, γενικά ένα θέμα μου είναι το οικονομικό που από ότι ακούστηκε θα πάρουμε κάποια παραπάνω λεφτά. Γενικά ειναι θέμα χαρακτήρα δοκιμάστε το και βλέπετε.
Επιλαχόντες 9Κ/2021
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Σε ποια πόλη έχεις περάσει φίλε? Απλά το θέμα είναι γιατί το κάνουν πολλοί αυτό, παίρνετε τις θέσεις και μετά παραιτείστε και δεν αφήνετε κάποιον που έχει δηλώσει να πάρει την θέση στην πόλη του. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο αν γίνουν οι προκηρύξεις χωρίς ΑΣΕΠ πιστεύω να λυθεί και να μην δηλώνονται θέσεις προτίμησης.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 10:04 pmΣε ρώτησα γιατί και εγώ είμαι αρκετά σκεπτικός διότι δεν περνάω στην πόλη μου και είναι ζόρικα. Είναι και η φύση της δουλειάς περίεργη. Μάλλον θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ.ale3andros12 έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 9:02 pmΚαλησπέρα φίλε μου, γενικά ένα θέμα μου είναι το οικονομικό που από ότι ακούστηκε θα πάρουμε κάποια παραπάνω λεφτά. Γενικά ειναι θέμα χαρακτήρα δοκιμάστε το και βλέπετε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης