Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ale3andros12 έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 9:02 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 6:59 pmΓεια σου Αλεξανδρε. Εισαι απο τα ατομα που εγραφαν συχνα εδω μεσα. Καταλαβαινω οτι πολλα ειναι και θεμα χαρακτηρα, αλλα εσυ γιατι σκεφτεσαι να φυγεις; Μπορεις να μας δωσεις καποιες πληροφοριες να ξερουμε;

Καλησπέρα φίλε μου, γενικά ένα θέμα μου είναι το οικονομικό που από ότι ακούστηκε θα πάρουμε κάποια παραπάνω λεφτά. Γενικά ειναι θέμα χαρακτήρα δοκιμάστε το και βλέπετε.

Σε ρώτησα γιατί και εγώ είμαι αρκετά σκεπτικός διότι δεν περνάω στην πόλη μου και είναι ζόρικα. Είναι και η φύση της δουλειάς περίεργη. Μάλλον θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ. 
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 10:04 pm
ale3andros12 έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 9:02 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 6:59 pmΓεια σου Αλεξανδρε. Εισαι απο τα ατομα που εγραφαν συχνα εδω μεσα. Καταλαβαινω οτι πολλα ειναι και θεμα χαρακτηρα, αλλα εσυ γιατι σκεφτεσαι να φυγεις; Μπορεις να μας δωσεις καποιες πληροφοριες να ξερουμε;

Καλησπέρα φίλε μου, γενικά ένα θέμα μου είναι το οικονομικό που από ότι ακούστηκε θα πάρουμε κάποια παραπάνω λεφτά. Γενικά ειναι θέμα χαρακτήρα δοκιμάστε το και βλέπετε.

Σε ρώτησα γιατί και εγώ είμαι αρκετά σκεπτικός διότι δεν περνάω στην πόλη μου και είναι ζόρικα. Είναι και η φύση της δουλειάς περίεργη. Μάλλον θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ. 

Σε ποια πόλη έχεις περάσει φίλε? Απλά το θέμα είναι γιατί το κάνουν πολλοί αυτό, παίρνετε τις θέσεις και μετά παραιτείστε και δεν αφήνετε κάποιον που έχει δηλώσει να πάρει την θέση στην πόλη του. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο αν γίνουν οι προκηρύξεις χωρίς ΑΣΕΠ πιστεύω να λυθεί και να μην δηλώνονται θέσεις προτίμησης.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης