Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
Για την ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων απαιτείται μια απλή εγγραφή στο φόρουμ με τη δημιουργία ενός προφίλ.
ucp.php?mode=register
Η διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 1 λεπτό.
ucp.php?mode=register
Η διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 1 λεπτό.
Θέλουν να ρίξουν στα 28 ετη το ηλιακό όριο στιε φυλακές ενω τοσα χρόνια ήταν 32 στείλτε επιστολες σε βουλευτες και υπουργους όσοι επιθυμείτε
Θέλουν να ρίξουν τα όρια, γιατί θα αυξήσουν το συντάξιμο όριο, λόγω προσδόκιμου ζωής, που αυξάνεται. Δηλαδή, δείτε ειρωνεία! Θέλουν να δουλεύεις περισσότερο, απλά. Εφ'όσον έχει αυξηθεί το προδόκιμο και ειδικά στην Ελλάδα, με υπογεννητικότητα και γήρανση του πληθυσμού, είναι, πάνω από δίκαιο, να αυξήσεις τα όρια και στις εκάστοτε προκηρύξεις. Στείλτε όπου μπορείτε, αν και, όσες ερωτήσεις και να κάνει η αντιπολίτευση, στην κυβέρνηση παίζουν, να μην πω με τι!
Νιασιμας φιλαράκι καλησπέρα είσαι παλιός εδω στο φόρουμ και τα λες παντα πολυ ωραία εγω έστειλα και με πήραν τηλ απο ενα βουλευτή μου ειπε οτι θα το μεταφερουν τώρα αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω..μια προκ είχαμε να μας παίρνει ηλικιακα κσι το ξεφτυλισαν και αυτοniasimas έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 7:55 pm Θέλουν να ρίξουν τα όρια, γιατί θα αυξήσουν το συντάξιμο όριο, λόγω προσδόκιμου ζωής, που αυξάνεται. Δηλαδή, δείτε ειρωνεία! Θέλουν να δουλεύεις περισσότερο, απλά. Εφ'όσον έχει αυξηθεί το προδόκιμο και ειδικά στην Ελλάδα, με υπογεννητικότητα και γήρανση του πληθυσμού, είναι, πάνω από δίκαιο, να αυξήσεις τα όρια και στις εκάστοτε προκηρύξεις. Στείλτε όπου μπορείτε, αν και, όσες ερωτήσεις και να κάνει η αντιπολίτευση, στην κυβέρνηση παίζουν, να μην πω με τι!
Από την προσπάθεια δεν χάνει ποτέ κανείς. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Απλώς, η συγκεκριμένη κυβέρνηση, πλέον, απλά δεν ενδιαφέρεται. Για τίποτα και για κανέναν!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 8:30 pmΝιασιμας φιλαράκι καλησπέρα είσαι παλιός εδω στο φόρουμ και τα λες παντα πολυ ωραία εγω έστειλα και με πήραν τηλ απο ενα βουλευτή μου ειπε οτι θα το μεταφερουν τώρα αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω..μια προκ είχαμε να μας παίρνει ηλικιακα κσι το ξεφτυλισαν και αυτοniasimas έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 7:55 pm Θέλουν να ρίξουν τα όρια, γιατί θα αυξήσουν το συντάξιμο όριο, λόγω προσδόκιμου ζωής, που αυξάνεται. Δηλαδή, δείτε ειρωνεία! Θέλουν να δουλεύεις περισσότερο, απλά. Εφ'όσον έχει αυξηθεί το προδόκιμο και ειδικά στην Ελλάδα, με υπογεννητικότητα και γήρανση του πληθυσμού, είναι, πάνω από δίκαιο, να αυξήσεις τα όρια και στις εκάστοτε προκηρύξεις. Στείλτε όπου μπορείτε, αν και, όσες ερωτήσεις και να κάνει η αντιπολίτευση, στην κυβέρνηση παίζουν, να μην πω με τι!
Το ξέρω φιλαράκι οτι δεν ενδιαφέρεται αλλα κανεις τα πάντα..εσυ εστειλες καποια επιστολή??niasimas έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 10:53 pmΑπό την προσπάθεια δεν χάνει ποτέ κανείς. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Απλώς, η συγκεκριμένη κυβέρνηση, πλέον, απλά δεν ενδιαφέρεται. Για τίποτα και για κανέναν!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 8:30 pmΝιασιμας φιλαράκι καλησπέρα είσαι παλιός εδω στο φόρουμ και τα λες παντα πολυ ωραία εγω έστειλα και με πήραν τηλ απο ενα βουλευτή μου ειπε οτι θα το μεταφερουν τώρα αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω..μια προκ είχαμε να μας παίρνει ηλικιακα κσι το ξεφτυλισαν και αυτοniasimas έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 7:55 pm Θέλουν να ρίξουν τα όρια, γιατί θα αυξήσουν το συντάξιμο όριο, λόγω προσδόκιμου ζωής, που αυξάνεται. Δηλαδή, δείτε ειρωνεία! Θέλουν να δουλεύεις περισσότερο, απλά. Εφ'όσον έχει αυξηθεί το προδόκιμο και ειδικά στην Ελλάδα, με υπογεννητικότητα και γήρανση του πληθυσμού, είναι, πάνω από δίκαιο, να αυξήσεις τα όρια και στις εκάστοτε προκηρύξεις. Στείλτε όπου μπορείτε, αν και, όσες ερωτήσεις και να κάνει η αντιπολίτευση, στην κυβέρνηση παίζουν, να μην πω με τι!
Το έχω στο παρελθόν, για ειδικούς φρουρούς και ΕΠΟΠ, όταν δεν με έπιανε πια το όριο. Για ΕΠΟΠ, πιο παλιά είχε γίνει ερώτηση και απάντησαν περί γερασμένου προσωπικού και λοιπά. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα, με τις μειωμένες αιτήσεις στις προκ. Για ειδικούς, τζίφος, δεν ασχολήθηκε κανείς.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 5:51 amΤο ξέρω φιλαράκι οτι δεν ενδιαφέρεται αλλα κανεις τα πάντα..εσυ εστειλες καποια επιστολή??niasimas έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 10:53 pmΑπό την προσπάθεια δεν χάνει ποτέ κανείς. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Απλώς, η συγκεκριμένη κυβέρνηση, πλέον, απλά δεν ενδιαφέρεται. Για τίποτα και για κανέναν!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 8:30 pm
Νιασιμας φιλαράκι καλησπέρα είσαι παλιός εδω στο φόρουμ και τα λες παντα πολυ ωραία εγω έστειλα και με πήραν τηλ απο ενα βουλευτή μου ειπε οτι θα το μεταφερουν τώρα αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω..μια προκ είχαμε να μας παίρνει ηλικιακα κσι το ξεφτυλισαν και αυτο
Εσυ δηλαδή δεν εχεις μπει πουθενά?niasimas έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 7:28 pmΤο έχω στο παρελθόν, για ειδικούς φρουρούς και ΕΠΟΠ, όταν δεν με έπιανε πια το όριο. Για ΕΠΟΠ, πιο παλιά είχε γίνει ερώτηση και απάντησαν περί γερασμένου προσωπικού και λοιπά. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα, με τις μειωμένες αιτήσεις στις προκ. Για ειδικούς, τζίφος, δεν ασχολήθηκε κανείς.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 5:51 amΤο ξέρω φιλαράκι οτι δεν ενδιαφέρεται αλλα κανεις τα πάντα..εσυ εστειλες καποια επιστολή??niasimas έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 10:53 pm
Από την προσπάθεια δεν χάνει ποτέ κανείς. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Απλώς, η συγκεκριμένη κυβέρνηση, πλέον, απλά δεν ενδιαφέρεται. Για τίποτα και για κανέναν!
Οχι φίλε μου, παρά τις τόσες προσπάθειες. Επιλαχών είμαι τώρα στους φετινούς εποχικούς και αναμένουμε.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 8:37 pmΕσυ δηλαδή δεν εχεις μπει πουθενά?niasimas έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 7:28 pmΤο έχω στο παρελθόν, για ειδικούς φρουρούς και ΕΠΟΠ, όταν δεν με έπιανε πια το όριο. Για ΕΠΟΠ, πιο παλιά είχε γίνει ερώτηση και απάντησαν περί γερασμένου προσωπικού και λοιπά. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα, με τις μειωμένες αιτήσεις στις προκ. Για ειδικούς, τζίφος, δεν ασχολήθηκε κανείς.
Στείλε και εσυ καμια επιστολή αδερφε για σωφρονιστικους μπας και το ανεβάσουν το όριο ηλικίας λες να βγει προκ τωρα το 26?niasimas έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 10:36 pmΟχι φίλε μου, παρά τις τόσες προσπάθειες. Επιλαχών είμαι τώρα στους φετινούς εποχικούς και αναμένουμε.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 8:37 pmΕσυ δηλαδή δεν εχεις μπει πουθενά?niasimas έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 7:28 pm
Το έχω στο παρελθόν, για ειδικούς φρουρούς και ΕΠΟΠ, όταν δεν με έπιανε πια το όριο. Για ΕΠΟΠ, πιο παλιά είχε γίνει ερώτηση και απάντησαν περί γερασμένου προσωπικού και λοιπά. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα, με τις μειωμένες αιτήσεις στις προκ. Για ειδικούς, τζίφος, δεν ασχολήθηκε κανείς.
Αύριο έχει υπουργικό, όπου θα παρουσιαστεί και ο προγραμματισμός προσλήψεων για το 26. Σε μερικές μέρες θα ξέρουμε ποιος θα πάρει και πόσους.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 11:53 pmΣτείλε και εσυ καμια επιστολή αδερφε για σωφρονιστικους μπας και το ανεβάσουν το όριο ηλικίας λες να βγει προκ τωρα το 26?niasimas έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 10:36 pmΟχι φίλε μου, παρά τις τόσες προσπάθειες. Επιλαχών είμαι τώρα στους φετινούς εποχικούς και αναμένουμε.
226 λεει στα καταστήματα κράτησης στείλε επιστολες νιασιμας μπας και δικαιωθούμεniasimas έγραψε: Τρί Σεπ 30, 2025 12:17 amΑύριο έχει υπουργικό, όπου θα παρουσιαστεί και ο προγραμματισμός προσλήψεων για το 26. Σε μερικές μέρες θα ξέρουμε ποιος θα πάρει και πόσους.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 11:53 pmΣτείλε και εσυ καμια επιστολή αδερφε για σωφρονιστικους μπας και το ανεβάσουν το όριο ηλικίας λες να βγει προκ τωρα το 26?niasimas έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 10:36 pm
Οχι φίλε μου, παρά τις τόσες προσπάθειες. Επιλαχών είμαι τώρα στους φετινούς εποχικούς και αναμένουμε.
Μπορουμε να δουμε καπου αναλυτικα τον προγραμματισμο των προσληψεων για το 26;
Παιδια πιεστε να ανέβουν τα ορια ηλικίας στους σωφρονιστικους και εξωτερικους θελουν να τα κανουν 28 εμεις του 95 ακόμα και οι 94 αν βγάλει προκ οπως ακούγεται για το 26 προλαβαίνουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης