ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Να εβλεπες για τσολια, ετσι θα γινουν τα πραγματα μαλλον.
Κατσε βρε συ, ακομη δε παρουσιαστηκες κεντρο Παντως εαν το θες τοσο στο Ευχομαι, ελπιζω να μην εχεις καποιο προβλημα υγειας η οτιδηποτε για να βγεις Ι1 (γιατι μονο Ι1 παιρνουν ευζωνες) και επισης ελπιζω να τα καταφερεις και Μαρτη να κανεις εκπαιδευση για να σε δουμε Απριλη στο Συνταγμα, αντε θα περναω να σε χαιρεταω.(ασχτα αν δε σε ξερω )
Σωπα ρε μεγαλε! Δεν θελει βισμα μεγαλε. Να τα εχεις 3 κιλα θελει ακου και κανεναν παλιο, αυτα που κανουμε εμεις και την ακηνισια που κανουμε ουτε στον υπνο σας. Δεν ειναι τυχαιο που περνουν την εκπαιδευση λιγο πανω απο 100 ατομα και μονο
τσολιας έγραψε: Σωπα ρε μεγαλε! Δεν θελει βισμα μεγαλε. Να τα εχεις 3 κιλα θελει ακου και κανεναν παλιο, αυτα που κανουμε εμεις και την ακηνισια που κανουμε ουτε στον υπνο σας. Δεν ειναι τυχαιο που περνουν την εκπαιδευση λιγο πανω απο 100 ατομα και μονο
Κατσε βρε συ, ακομη δε παρουσιαστηκες κεντρο Παντως εαν το θες τοσο στο Ευχομαι, ελπιζω να μην εχεις καποιο προβλημα υγειας η οτιδηποτε για να βγεις Ι1 (γιατι μονο Ι1 παιρνουν ευζωνες) και επισης ελπιζω να τα καταφερεις και Μαρτη να κανεις εκπαιδευση για να σε δουμε Απριλη στο Συνταγμα, αντε θα περναω να σε χαιρεταω.(ασχτα αν δε σε ξερω )
Θα με καταλαβεις, καστανος με πρασινα ματια! Φιλε τσολια οτι και να λες εχω εμπειριες απο πολυ δισκολα πραγματα, οπωτε δεν πιστευω να μην αντεξω.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Εσενα τσιριπιμπινα, το αγορι σου τι υψος εχει και τι κιλα; Περιπου.
1.93 υψος Απο κιλα ειναι παραπανω απ'οσα πρεπει για το υψος του αλλα εκει δε τιθεται θεμα για να πας τσολιας. Οπως ειπε κ ο ευζωνας που πηγε στο κεντρο να επιλεξει τους υποψηφιους τσολιαδες, ειχε ατομο 140 κιλα και τον εκανε 90. Κατι τετοιο, δε θυμαμαι ακριβως. Εσυ γιατι ρωτας; Αφου λες πως αναλογικα εισαι πολυ καλος για να πας τσολιας
Ηθελα μια ακομη αποψη, εχω ακουση οτι μεχρι και 1,85 τους περνουν. Αν ισχιει αυτο σιγουρα δεν θα εχω προβλημα μιας και ειμαι 1,93. Το μονο κριτιριο επιλογης για τσολια ειναι το υψος; Και ξερεις εαν εχει πολλους που το δηλωνουν;