Επιλαχόντες 9Κ/2021
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Πότε υπολογίζετε να βγει ο δεύτερος πίνακας; Αφού γίνει παράδοση δικαιολογητικών από τα παιδιά που μπήκαν από το πρώτο πίνακα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
γνωριζουμε οτι θα βγει και δευτερος πινακας διοριστεων?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Καλημέρα,και καλή εβδομάδα,περιμένουμε να βγει και δεύτερος πίνακας,αλλά δεν ξέρουμε πότε
καλησπερα σε ολους απο την προκηρυξη 2021 9k εχουν καλυφθει ολες γιατι λενε οτι θα βγει νεα προκηρυξη στο πρώτο εξάμηνο του 2026, γνωριζει καποιος αν θα ανοιξουν νεα προκηρυξη;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
παιδια οποιος εχει νεοτερα ας ενημερωνει να ξερουμε αν θα υπαρξει νεος πινακας με επιλαχοντες ή εαν θα βγει νεα προκυρηξη.
-
- Υποδεκανέας
Καλησπέρα,έχω ακούσει ότι το 2026 θα βγει νέα προκήρυξη με 1700 άτομα,το λέω με κάθε επιφύλαξη.Επισης σήμερα τηλεφώνησα στο υπουργείο,και μου είπαν,ότι αυτόν τον μήνα θα μπουν οι εσωτερικοί φρουροί,και αμέσως μετά θα βγει νέος πίνακας,μου είπαν επίσης να πάρω τηλ,τέλη Σεπτεμβρίου
Σε ποιο νούμερο τηλεφώνησες στο υπουργείο και σου είπαν μπορείς να μου στείλεις
Παιδιά καλησπέρα η εκπαίδευση τών σωφρονιστικών και των εξωτερικών εξακολουθεί να γίνεται στην σχολή αστυφυλάκων στην Κομοτηνή? Υπάρχει περίπτωση η νέα σειρά που θα βγάλει να κάνει κάτω στην Τρίπολη εκπαίδευση ή είναι μόνο για ειδικούς φρουρούς?AnastasiAkiriAziDOu έγραψε: Τρί Σεπ 09, 2025 9:42 pm Καλησπέρα,έχω ακούσει ότι το 2026 θα βγει νέα προκήρυξη με 1700 άτομα,το λέω με κάθε επιφύλαξη.Επισης σήμερα τηλεφώνησα στο υπουργείο,και μου είπαν,ότι αυτόν τον μήνα θα μπουν οι εσωτερικοί φρουροί,και αμέσως μετά θα βγει νέος πίνακας,μου είπαν επίσης να πάρω τηλ,τέλη Σεπτεμβρίου
-
- Υποδεκανέας
Καλημέρα,στην Κομοτηνή θα εκπαιδεύονται,μόνο η δοκιμή αστυνομικοί,πήρα τηλ και μου το επιβεβαίωσαν,η σχολική για τους εξωτερικούς,μου είπαν ότι θα γίνει στον Ελαιώνα Θηβών
Ρε τι γράφετε πια εδώ μέσα. Τί Κομοτηνή. Θήβα είναι η εκπαίδευση για εσωτερικούς κ εξωτερικούς. Εσύ με το όνομα ΑναστασίαΚυριαζιδου πήρες τηλ κ ρώτησες κ σου είπαν ότι θα μπουν αυτό τον μήνα οι εσωτερικοί;
-
- Υποδεκανέας
Υπουργείο προστασίας του Πολίτη (2131307163)
-
- Υποδεκανέας
Ναι στην Κομοτηνή μου είπαν θα εκπαιδεύονται μόνο δόκιμοι αστυνομική,και στην Θήβα θα εκπαιδεύονται οι σωφρονιστικοί
μπορει καποιος να μου πει αν θα ανοιξουν νεες προκηρυξεις?
γιατί αυτό ακούγεται η αν γνωρίζεις κανενα τηλεφωνο να παρω
γιατί αυτό ακούγεται η αν γνωρίζεις κανενα τηλεφωνο να παρω
-
- Υποδεκανέας
Ναι μου τι είπαν από το υπουργείο σας έχω στείλει,και το τηλ πάρτε τηλ,να το επιβεβαιώσετε
Πήρα μόλις τηλέφωνο στο υπουργείο σε αυτό το νούμερο, τους ρώτησα αν θα υπάρξει νέα προκήρυξη για σωφρονιστικούς στο μέλλον και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι για νέα προκήρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες