Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα εάν η προκήρυξη βγει μέχρι το τέλος του 2025?
Μπορεί παρακαλώ κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα?
Μία ερώτηση σε όποιον ξέρει, από πού προκύπτει ότι σε αυτή την προκήρυξη θα είναι απαραίτητη ξένη γλώσσα και το χαρτί υπολογιστών; Τα έχω και τα 2, απλώς ποτέ σε καμία προκήρυξη συνοριοφυλάκων δεν ήταν απαραίτητα.
Τσεκαρετε σημερινό ΦΕΚ τεύχος Β εκεί είναι οι νέες θέσεις για προκήρυξη συνοριακους
Admin μην κοιμάσαι πιάσε μια μπυρα … Διέγραψε την παραπληροφόρηση κανένα ΦΕΚ δεν βγήκε
Γνωρίζει κανένας εάν η προκήρυξη βγει μέχρι το τέλος του 2025 για να προλάβουμε οι 97άρηδες?
Γνωρίζει κάποιος να απαντήσει παρακαλώ. Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έγινε ευχαριστώ.Αν υπάρξει κάποια ενημέρωση ας το γράψει κάποιος. Και αν γίνετε να μην γράφετε άσχετα θέματα ή να μαλώνετε μεταξύ σας. Υπάρχει πολύς κόσμος όπως εγώ που αγχώνετε για το ηλιακό όριο.
Φίλε μου, δεν χάνεις και τίποτα. Ειδικα αν ενδιαφέρεσαι για Αθήνα, τόσοι αστυνομικοι παραιτούνται, ακόμα να πιάσετε το νόημα;
Εντάξει ρε φίλε όμως το 90% από αυτούς που παρατηρούνται είναι από επαρχία όπως και τώρα τα παιδιά που μπήκαν από επαρχία στην 900αρα των ειδικών φρουρών την κοπάνανε με ελαφρά πηδηματακια πριν είναι πολύ αργά και χρειαστεί να πληρώσουν τεράστιο χρηματικό πρόστιμο. Κάποιος ο οποίος είναι από Αθήνα δεν έχει θέμα με την αστυνομία, οκ πρέπει να σου αρέσει και λίγο το επάγγελμα γιατί αν μπαίνεις με την λογική του δημοσίου από πού και να είσαι θα βαρεσεις παραίτηση. Οπότε το καταλαβαίνω το παιδί, πάντως αγορίνα μου δεν ξέρουμε εγώ από όσους έχω ρωτήσει που υποτίθεται ότι ξέρουν λένε αρχές με μέσα Οκτωβρίου ελπίζω να ισχύει γιατί είμαι και εγώ του 97 και φέτος δεν θα μπορώ να κάνω χαρτιά μόνο να περιμένω τον πίνακα των ειδικών φρουρών πού ειλικρινά με την τύχη που έχουμε δεν μας δίνω και πολύ τύχη.
Τι εννοείς να περιμένεις τον πίνακα ; Ο πίνακας έχει φτάσει κοντά 3000Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 3:49 amΕντάξει ρε φίλε όμως το 90% από αυτούς που παρατηρούνται είναι από επαρχία όπως και τώρα τα παιδιά που μπήκαν από επαρχία στην 900αρα των ειδικών φρουρών την κοπάνανε με ελαφρά πηδηματακια πριν είναι πολύ αργά και χρειαστεί να πληρώσουν τεράστιο χρηματικό πρόστιμο. Κάποιος ο οποίος είναι από Αθήνα δεν έχει θέμα με την αστυνομία, οκ πρέπει να σου αρέσει και λίγο το επάγγελμα γιατί αν μπαίνεις με την λογική του δημοσίου από πού και να είσαι θα βαρεσεις παραίτηση. Οπότε το καταλαβαίνω το παιδί, πάντως αγορίνα μου δεν ξέρουμε εγώ από όσους έχω ρωτήσει που υποτίθεται ότι ξέρουν λένε αρχές με μέσα Οκτωβρίου ελπίζω να ισχύει γιατί είμαι και εγώ του 97 και φέτος δεν θα μπορώ να κάνω χαρτιά μόνο να περιμένω τον πίνακα των ειδικών φρουρών πού ειλικρινά με την τύχη που έχουμε δεν μας δίνω και πολύ τύχη.
https://www.youtube.com/watch?v=xgUCIagy2oI
+100 για Έβρο. Μάλλον φέτος.
+100 για Έβρο. Μάλλον φέτος.
Μάλλον για άλλον πίνακα μιλάς εσύ γιατί ο πίνακας πού λέμε είναι στο 1900 κάτι...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 10:31 pmΤι εννοείς να περιμένεις τον πίνακα ; Ο πίνακας έχει φτάσει κοντά 3000Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 3:49 amΕντάξει ρε φίλε όμως το 90% από αυτούς που παρατηρούνται είναι από επαρχία όπως και τώρα τα παιδιά που μπήκαν από επαρχία στην 900αρα των ειδικών φρουρών την κοπάνανε με ελαφρά πηδηματακια πριν είναι πολύ αργά και χρειαστεί να πληρώσουν τεράστιο χρηματικό πρόστιμο. Κάποιος ο οποίος είναι από Αθήνα δεν έχει θέμα με την αστυνομία, οκ πρέπει να σου αρέσει και λίγο το επάγγελμα γιατί αν μπαίνεις με την λογική του δημοσίου από πού και να είσαι θα βαρεσεις παραίτηση. Οπότε το καταλαβαίνω το παιδί, πάντως αγορίνα μου δεν ξέρουμε εγώ από όσους έχω ρωτήσει που υποτίθεται ότι ξέρουν λένε αρχές με μέσα Οκτωβρίου ελπίζω να ισχύει γιατί είμαι και εγώ του 97 και φέτος δεν θα μπορώ να κάνω χαρτιά μόνο να περιμένω τον πίνακα των ειδικών φρουρών πού ειλικρινά με την τύχη που έχουμε δεν μας δίνω και πολύ τύχη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες