Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών
Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών
Ο επισκέπτης εγραψε !<<Παραλήρημα>>
Πρέπει να εισαι μεγάλος μα πολύ μεγάλος πιο μεγάλος δεν γίνεται! Για πες μας και τον βαθμό του απολυτηρίου σου πρέπει να είναι κοντά στο 13 τον μέσο όρο που βγάλατε όλοι μαζί! Δεν το λέω εγώ αλλά η στατιστική που έκαναν οι μόνιμοι από τις σχόλες πριν την διαβούλευση!!!! Αν νομίζεις ότι ο νόμος 3938 τροποποιήθηκε για να γίνουν εποχικοί στην παρούσα κατάσταση Π.Ε.Θ ε τότε σου αξίζει αυτό που λένε! Ότι εισαι για την βουλή πάνω σε χρυσό ...........
Πρέπει να εισαι μεγάλος μα πολύ μεγάλος πιο μεγάλος δεν γίνεται! Για πες μας και τον βαθμό του απολυτηρίου σου πρέπει να είναι κοντά στο 13 τον μέσο όρο που βγάλατε όλοι μαζί! Δεν το λέω εγώ αλλά η στατιστική που έκαναν οι μόνιμοι από τις σχόλες πριν την διαβούλευση!!!! Αν νομίζεις ότι ο νόμος 3938 τροποποιήθηκε για να γίνουν εποχικοί στην παρούσα κατάσταση Π.Ε.Θ ε τότε σου αξίζει αυτό που λένε! Ότι εισαι για την βουλή πάνω σε χρυσό ...........
Πριν λίγες ημέρες ο κύβος ερρίφθη. Το θέμα των ΠΠΥ τελειώνει μέσα στο 2026! Μην γράφετε σε σελίδες και νήματα εποχικών.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Πες στους μόνιμους από τις σχολές να βγουν από τα γραφεία και να έρθουν μια μερα μαζί μας σε φωτιά να δούμε τελικά αν τα πτυχία σβήνουν καλύτερα! Άντε μερελαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 17, 2025 7:26 pm Ο επισκέπτης εγραψε !<<Παραλήρημα>>
Χαχααχαχαχαααχαχαχα! Πως μπορεί κάποιος να ξεδει αυτό που μόλις ειδα 
Καμια του Φαραντάκη θα ειναι αυτος μαζεύει κατι παρατράγουδα τέτοια. Θα φάγανε χθες τη φολα που δεν πάτησε άνθρωπος στη συγκέντρωση και τωρα προσπαθούν να κινησουν αλλου το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για να μην του κράζουν.
Οσα δικια και αν εχει η κοπέλα τα χάνει μόνο με τον τρόπο της στο βίντεο. Εγω, εγω, εγω, εγω 150 φορές εγω. Εν τω μεταξύ απ οτι κατάλαβα ακούγοντας τη προσεκτικά φωνάζει γιατι κάποια σελίδα ανώνυμη είπε κατι που επιβεβαιώνει και η ιδια.
Το πρόβλημα οπότε ποιο είναι γιατι δεν καταλαβα, μπορει κάποιος να εξηγησει;
Πρέπει να ειναι η κοπέλα που εβγαλε ανακοίνωση και το πασσυπ οτι τη στηρίζει. Κάτι εκανε ο φαραντακης παλι κατι έγραψε σε καποια ανακοίνωση δεν κατάλαβα τι ακριβώς εχει γινει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες