Προς το παρών κρατά το γλέντι για πάρτη σου. Το γλέντι που σας έριξαν στο υπουργείο είναι αξεπέραστο, μου αρέσει που ρωτουσατε δεξιά κ αριστερά ηλικίες κ τους λέγατε είσαστε μέσα!
Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών
Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών
Όλοι κάποιον θέλουν να βάλουν όπως ο Φαραντακης ή κάπου να τον βάλουν όπως έκανε ο Μπαρδάκης. Σημασία έχει εάν τους υπόλοιπους τους αρέσει. Αν τους αρέσει θα βρεθούν και άλλοι στην συνέχεια! 

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τι ειναι αυτά που γράφετε; Βγήκε μια προκήρυξη, ο άνθρωπος είχε δικαίωμα συμμετοχής, εκανε τα χαρτιά του, ειχε μόρια, πέρασε τις δοκιμασίες και μπήκε. Τι ***** γραφετε;
Βρε είστε στα καλά σας μερικοί; Τι γράφετε;
Πάντα θα υπάρχει ένας χαζός τελικά να λεει τις βλακειες του ανώνυμο εννοείται. Ο άλλος απο πάνω λεει μας έριξε γλέντι το Υπουργείο και σίγουρα ειναι κανενας 40χρονος που παλεύει και αυτος για την εργασιακή αποκατάσταση απο τον καναπέ του. Ρε κάντε ενα σταυρό που υπάρχουν κάποιοι και τρέχουν και αφήστε τα υπόλοιπα, κότες του πληκτρολογίου.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Και εγώ 40αρης είμαι αδερφέ μπήκα στα 33 έχω 7 αντιπυρικες και έχω βάλει πολύ κόσμο μέσα... πολλούς με μια- δύο αντιπυρικες. Δεν το καταλαβαίνω αυτό που εννοείς μήπως τώρα δεν είμαστε συνάδελφοι και είμαι απλά και εγώ ένας γερασμενος 40χρονος? Περιμέναμε τόσα χρόνια αυτή τη στιγμή και η ήττα που φάγαμε είναι μεγάλη. Από το υπουργείο πρώτα οι οποίοι το χειρίστηκαν πολύ διπλωματικά το θέμα και δεύτερον από του "φίλους" μας συνδικαλιστές που ήταν σε όλες τις πορείες παρών και μας στήριζαν αλλά τελικά έρχονταν επειδή κάναμε μπουγιο, τρώγαμε ξύλο εμείς και αυτοί έκαναν τη δουλειά τους!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:35 pm Βρε είστε στα καλά σας μερικοί; Τι γράφετε;Πάντα θα υπάρχει ένας χαζός τελικά να λεει τις βλακειες του ανώνυμο εννοείται. Ο άλλος απο πάνω λεει μας έριξε γλέντι το Υπουργείο και σίγουρα ειναι κανενας 40χρονος που παλεύει και αυτος για την εργασιακή αποκατάσταση απο τον καναπέ του. Ρε κάντε ενα σταυρό που υπάρχουν κάποιοι και τρέχουν και αφήστε τα υπόλοιπα, κότες του πληκτρολογίου.
Οχι φυσικά και δεν εισαι γερασμένος. Και εννοείται πως πρεπει να βρεθεί λύση για εμας. Μην ξεχνάς πως Ψαρόπουλος , Τζελεπης , Ανδριόπουλος κλπ στο ΔΣ του ΠΑΣΣΥΠ ειναι απο 38 εως 45 ετων. Δεν νομίζω πως αυτοι παλεύουν για να ειναι άνεργοι. Ας σκεφτούμε λογικά παιδια.Desperado7 έγραψε: Κυρ Ιούλ 13, 2025 1:30 pmΚαι εγώ 40αρης είμαι αδερφέ μπήκα στα 33 έχω 7 αντιπυρικες και έχω βάλει πολύ κόσμο μέσα... πολλούς με μια- δύο αντιπυρικες. Δεν το καταλαβαίνω αυτό που εννοείς μήπως τώρα δεν είμαστε συνάδελφοι και είμαι απλά και εγώ ένας γερασμενος 40χρονος? Περιμέναμε τόσα χρόνια αυτή τη στιγμή και η ήττα που φάγαμε είναι μεγάλη. Από το υπουργείο πρώτα οι οποίοι το χειρίστηκαν πολύ διπλωματικά το θέμα και δεύτερον από του "φίλους" μας συνδικαλιστές που ήταν σε όλες τις πορείες παρών και μας στήριζαν αλλά τελικά έρχονταν επειδή κάναμε μπουγιο, τρώγαμε ξύλο εμείς και αυτοί έκαναν τη δουλειά τους!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:35 pm Βρε είστε στα καλά σας μερικοί; Τι γράφετε;Πάντα θα υπάρχει ένας χαζός τελικά να λεει τις βλακειες του ανώνυμο εννοείται. Ο άλλος απο πάνω λεει μας έριξε γλέντι το Υπουργείο και σίγουρα ειναι κανενας 40χρονος που παλεύει και αυτος για την εργασιακή αποκατάσταση απο τον καναπέ του. Ρε κάντε ενα σταυρό που υπάρχουν κάποιοι και τρέχουν και αφήστε τα υπόλοιπα, κότες του πληκτρολογίου.
Ποσο σοβαρά μπορει να σε παρει εσένα άνθρωπος με αυτά που γράφεις; Λες να τον βάλουν. Που τον εβαλαν; Με το ίδιο σκεπτικό έβαλαν και 1500 τοτε ακομα στην εμοδε. Κανεις δεν έβαλε κανέναν. Πάλεψαν τα παιδια, είχαν τα μορια, έκαναν προετοιμασία περασαν τα αθλήματα, ιατρικά , ψυχοτεχνικά και μπήκαν. Τόσο απλα. Τωρα αν εσεις απο τα κόμπλεξ σας βλέπετε παντού φάντασματα και ρουσφέτια σε τέτοιες διαδικασίες διαφανείς τοτε προφανώς και θα σας κοροϊδεύουμε ολοι.
Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)
Συνάδελφε η ΑΥΕΠΣ πέρα από το δικαίωμα να σου δώσει μέχρι 6 μήνες αναρρωτική το επόμενο είναι εν δεν εχεις πεθάνει από την πείνα από τα λεφτά που θα παίρνεις από το ΙΚΑ ή να κάνεις χαρακίρι από μόνος σου ή εάν το πρόβλημα υγείας δεν είναι ιάσιμο να σε πετάξουν έξω σαν κύων. Αυτό ισχυει για όσους είναι στο ενιαίο μισθολόγιο ενώ στο ειδικό μισθολόγιο τους βγάζουν σε ελαφρά υπηρεσία. Γι αυτό θα τρως καλά θα κοιμάσαι καλά και θα δουλεύεις τα απαραίτητα γιατι όταν εισαι εποχικός και ΠΠΥ εάν μεγαλώσεις το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο.
Η απάντηση είναι μια ερώτηση.... Γιατι όριο ηλικίας στην ΕΜΟΔΕ 35 και στους ΠΕΘ 30. 

Τα γνωρίζω αυτά συνάδελφε, το θέμα είναι γιατί να ζούμε μέσα σε αυτό το άγχος και την αβεβαιότητα. Το διάστημα που είμαι στην ανεργία φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου ειδικά όσο πλησιάζουν τα υγειονομικά. Έχω οικογένεια αδερφέ πόσο ακόμα?Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:27 pm Συνάδελφε η ΑΥΕΠΣ πέρα από το δικαίωμα να σου δώσει μέχρι 6 μήνες αναρρωτική το επόμενο είναι εν δεν εχεις πεθάνει από την πείνα από τα λεφτά που θα παίρνεις από το ΙΚΑ ή να κάνεις χαρακίρι από μόνος σου ή εάν το πρόβλημα υγείας δεν είναι ιάσιμο να σε πετάξουν έξω σαν κύων. Αυτό ισχυει για όσους είναι στο ενιαίο μισθολόγιο ενώ στο ειδικό μισθολόγιο τους βγάζουν σε ελαφρά υπηρεσία. Γι αυτό θα τρως καλά θα κοιμάσαι καλά και θα δουλεύεις τα απαραίτητα γιατι όταν εισαι εποχικός και ΠΠΥ εάν μεγαλώσεις το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο.
Έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά και ΠΠΥ να ήσουν το ίδιο πρόβλημα θα είχες και πιο μακάκας θα αισθανόσουν γιατι σαν εποχικός κάποιους μήνες τους εχεις γραμμένους στα ............ εδώ ταιριάζει ο Θούριος του Ρήγα.
Γιατί το 30 είναι για τους πολίτες. Δεν υπάρχει διευκρίνιση για εποχικούς, θα σου πετάξουν ένα 35 για εποχικούς και κάποιοι θα πανηγυρίζουν ότι το ανέβασαν! Θυμισου τη κουβέντα μου!
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Ο πατρινός σας δούλεψε καλά. Ακύρωσε την συγκέντρωση και μετά έκανε τον τρελό όταν του λέγαμε να κάνει άλλη συγκέντρωση. Προφανώς ήθελε να σώσει το τομάρι του και να μπει στην εμοδε. Και τώρα σας μοστράρει και τη μερσεντές
Αυτο θα πρέπει να ρωτήσεις το Αρχηγείο και τους υπόλοιπους εκτος απο το ΠΑΣΣΥΠ που λέγανε για όρια ακομα και 26. Ψαρόπουλος και Μπαρδάκης μεσα στη Βουλή τους ξεβρακωσαν με επιχειρήματα και τους εξέθεσαν. Θεωρώ πως το όριο οταν ερθει η ώρα της προκήρυξης τον Οκτώβριο θα αλλαξει
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Πω πω τι έγκλημα εκανε ο άνθρωπος οδηγεί το αυτοκίνητο του! Γι αυτο θα είμαστε μια ζωή εποχικοι. Ήθελε να σώσει το τομάρι του λεει. Ο άνθρωπος έδωσε σε μια προκήρυξη που τον έπιανε η ηλικία, πέρασε αθλητικές δοκιμασίες, γιατρούς, ψυχοτενικα όπως και άλλοι τόσοι αλλα θα έρθει κάποιος lovos σε ενα ανώνυμο forum να πει οτι εσωσε το τομάρι του. Μήπως του πηρε και η νεα δημοκρατια το αμαξι του; χαχαχαχα ειστε απίστευτοι μερικοί ρε! Μην ξεχνάμε πως μιλαμε για ΠΑΣΟΚο ο οποίος εχει ερθει σε ανοιχτή ριξη με τη ΝΔ και μπράβο του που τα καταφερε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες