Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

πω ρε παιδια πως περασε ετσι ο καιρος
NikhtasK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από NikhtasK »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 10:13 pm
NikhtasK έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 9:53 pm Λιγο αδιαφορη η ερωτηση αλλα οποιος γνωριζει η τι εκανε θα το εκτιμουσα να μου πει.

Ειμαι σε ολα ετοιμος,Μονο ενα rapid test COVID-19 48 ωρων εμεινε,δεν διευκρινιζει πουθενα αν μπορουμε να το βγαλουμε απο φαρμακειο με το ΑΜΚΑ μας κτλ.

Αναφερει μονο Δημοσια Νοσοκομεια,Κεντρα Υγειας,Καθορισμενα Περιφερειακα Ιατρεια η Στρατιωτικα Νοσοκομεια Δωρεαν.

Αυριο Καλου-Κακου θα παω στο Νοσοκομειο για να ειμαι Ασφαλης.

Προφανώς μπορείς να πας και σε φαρμακείο. Όχι δεν θα πας αύριο. 48 ώρες πριν το θέλουν όχι όποτε γουστάρεις εσύ. Κολλάτε όμως σε κάτι πράγματα, μακάρι να ήτανε "προβλήματα" αυτά, μακάρι .......

Μονος σου αδερφουλη Υποθετεις πραγματα μονος σου μιλας,αντε παμε ξανα τα ιδια που εχουμε πει...

Στο Κ.Ε.Ε.Δ Παρουσιαζομαι 14 του μηνα,48 ωρες ειναι 2 μερες πριν,δεν θα παω οποτε εγω γουσταρω Προφανως Χαχαχαχα.

Τα κολληματα ισως εσυ τα βρισκεις καπου,δεν πειραζει θα σε ξεκολλησει ο Στρατος η θα πας Σπιτι σου.

Επισκέπτης

NikhtasK έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 10:43 pm
NikhtasK έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 9:53 pm Λιγο αδιαφορη η ερωτηση αλλα οποιος γνωριζει η τι εκανε θα το εκτιμουσα να μου πει.

Ειμαι σε ολα ετοιμος,Μονο ενα rapid test COVID-19 48 ωρων εμεινε,δεν διευκρινιζει πουθενα αν μπορουμε να το βγαλουμε απο φαρμακειο με το ΑΜΚΑ μας κτλ.

Αναφερει μονο Δημοσια Νοσοκομεια,Κεντρα Υγειας,Καθορισμενα Περιφερειακα Ιατρεια η Στρατιωτικα Νοσοκομεια Δωρεαν.

Προφανώς μπορείς να πας και σε φαρμακείο. Όχι δεν θα πας αύριο. 48 ώρες πριν το θέλουν όχι όποτε γουστάρεις εσύ. Κολλάτε όμως σε κάτι πράγματα, μακάρι να ήτανε "προβλήματα" αυτά, μακάρι .......

Μονος σου αδερφουλη Υποθετεις πραγματα μονος σου μιλας,αντε παμε ξανα τα ιδια που εχουμε πει...

Στο Κ.Ε.Ε.Δ Παρουσιαζομαι 14 του μηνα,48 ωρες ειναι 2 μερες πριν,δεν θα παω οποτε εγω γουσταρω Προφανως Χαχαχαχα.

Τα κολληματα ισως εσυ τα βρισκεις καπου,δεν πειραζει θα σε ξεκολλησει ο Στρατος η θα πας Σπιτι σου.

ενταξει ηρεμα
Επισκέπτης

NikhtasK έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 10:43 pm

θητεια ειδικες δυναμεις εκανες?
Επισκέπτης

Καλησπέρα σας γνωρίζει κάποιος πότε θα γίνει η ορκωμοσία ;;;
Pa34

Δημοσίευση από Pa34 »

Ξέρει κανείς με ακρίβεια πότε τελικά είναι η ορκομωσία;
Arxisminias
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 115
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Arxisminias »

214 άτομα σήμερα παρουσιαστήκανε αεροπορία 36 μείον και 2 φύγανε με του που μπήκανε μας κάνει 38 σε καλό δρόμο είμαστε από αύριο αρχίζουν τα όργανα 
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Arxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 10:35 pm 214 άτομα σήμερα παρουσιαστήκανε αεροπορία 36 μείον και 2 φύγανε με του που μπήκανε μας κάνει 38 σε καλό δρόμο είμαστε από αύριο αρχίζουν τα όργανα 

Έχω γνωστή μέσα....έχει και στα κορίτσια καψώνια? αχαχα δεν ξέρω αν θα αντέξει... :lol:

Arxisminias
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 115
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Arxisminias »

episkeptis1 έγραψε: Τρί Ιούλ 15, 2025 8:40 am
Arxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 10:35 pm 214 άτομα σήμερα παρουσιαστήκανε αεροπορία 36 μείον και 2 φύγανε με του που μπήκανε μας κάνει 38 σε καλό δρόμο είμαστε από αύριο αρχίζουν τα όργανα 

Έχω γνωστή μέσα....έχει και στα κορίτσια καψώνια? αχαχα δεν ξέρω αν θα αντέξει... :lol:

Είναι για όλους το ίδιο πράγμα ο μήνας θα είναι δύσκολος !!!

Pa34

Δημοσίευση από Pa34 »

Αφού υπάρχουν καψονια γιατί απόστρατους που έχω ρωτήσει εγώ λένε ότι πλέον απαγορεύονται τα καψονια ειδικά όταν πρόκειται για εκπαίδευση 
Επισκέπτης

Ο καθένας το "καψώνι" το ερμηνεύει όπως θέλει. Τα καψώνια απαγορεύονται. Οτιδήποτε λαμβάνει χώρα μέσα προβλέπεται 100% από τους κανονισμούς και τις αρχές της εκπαίδευσης. Τώρα εάν ορισμένοι και ορισμένες νόμιζαν ότι θα κάνουν τουρισμό μέσα, ειδικά τον πρώτο καιρό, καλώς κάνουν και αποχωρούν, διότι δεν κάνουν για το στράτευμα. 
GZ1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από GZ1 »

Καλημέρα. Για ΣΞ γνωρίζει κάποιος πόσα άτομα έχουν παρουσιαστεί εχθές? 
Pa34

Δημοσίευση από Pa34 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 15, 2025 9:17 am Ο καθένας το "καψώνι" το ερμηνεύει όπως θέλει. Τα καψώνια απαγορεύονται. Οτιδήποτε λαμβάνει χώρα μέσα προβλέπεται 100% από τους κανονισμούς και τις αρχές της εκπαίδευσης. Τώρα εάν ορισμένοι και ορισμένες νόμιζαν ότι θα κάνουν τουρισμό μέσα, ειδικά τον πρώτο καιρό, καλώς κάνουν και αποχωρούν, διότι δεν κάνουν για το στράτευμα. 

Ναι συμφωνώ απλά λένε κάποιοι για απάνθρωπα καψωνια και μου έκανε εντύπωση γιατί και εγώ ως γυναίκα δεν έχω πάει φαντάρος για να ξέρω 
Επισκέπτης

Pa34 έγραψε: Τρί Ιούλ 15, 2025 9:35 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 15, 2025 9:17 am Ο καθένας το "καψώνι" το ερμηνεύει όπως θέλει. Τα καψώνια απαγορεύονται. Οτιδήποτε λαμβάνει χώρα μέσα προβλέπεται 100% από τους κανονισμούς και τις αρχές της εκπαίδευσης. Τώρα εάν ορισμένοι και ορισμένες νόμιζαν ότι θα κάνουν τουρισμό μέσα, ειδικά τον πρώτο καιρό, καλώς κάνουν και αποχωρούν, διότι δεν κάνουν για το στράτευμα. 

Ναι συμφωνώ απλά λένε κάποιοι για απάνθρωπα καψωνια και μου έκανε εντύπωση γιατί και εγώ ως γυναίκα δεν έχω πάει φαντάρος για να ξέρω 

Καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι υπερβολές εκατέρωθεν. Ξαναλέω, εάν κάποιοι - ες ερμηνεύουν την όποια πίεση που όλοι δέχονται σε ένα νέο περιβάλλον και δη στρατιωτικό, ως "απάνθρωπα καψώνια", τότε δεν μπορούν να ανήκουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον και καλώς κάνουν και παραιτούνται. Η βασική εκπαίδευση έχει λίγο τρέξιμο. Απόλυτα φυσιολογικό στο βαθμό που προβλέπεται. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Στρατιωτικοί θέλετε να γίνετε (υποτίθεται). 
Pa34

Δημοσίευση από Pa34 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 15, 2025 9:43 am
Pa34 έγραψε: Τρί Ιούλ 15, 2025 9:35 am

Καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι υπερβολές εκατέρωθεν. Ξαναλέω, εάν κάποιοι - ες ερμηνεύουν την όποια πίεση που όλοι δέχονται σε ένα νέο περιβάλλον και δη στρατιωτικό, ως "απάνθρωπα καψώνια", τότε δεν μπορούν να ανήκουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον και καλώς κάνουν και παραιτούνται. Η βασική εκπαίδευση έχει λίγο τρέξιμο. Απόλυτα φυσιολογικό στο βαθμό που προβλέπεται. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Στρατιωτικοί θέλετε να γίνετε (υποτίθεται). 

Ναι συμφωνώ αλλά εμείς οι κοπέλες που δεν ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα πως θα γίνει; Αυτό εννοώ!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες