Σε προηγούμενες σειρές, τα έπαιρναν, αλλά τα έδιναν κανένα δίωρο καθημερινά, για επικοινωνία. Μετά την ορκωμοσία, κανονικά.
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Styga
Γενικά, μόνον όσοι έχουν θέμα με τις τοξικολογικές, θα φύγουν. Στο σχολείο μαχητή, θα βαθμολογηθείς ανάλογα, και θα ενημερωθεί ο φάκελλός σου.
Styga
-
Επισκέπτης
ή σοβαρο τραυματισμοEleonora έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 12:01 amΓενικά, μόνον όσοι έχουν θέμα με τις τοξικολογικές, θα φύγουν. Στο σχολείο μαχητή, θα βαθμολογηθείς ανάλογα, και θα ενημερωθεί ο φάκελλός σου.
-
Επισκέπτης
Eleonora πόσες μέρες άδειας ορκωμοσίας θα πάρουμε ξέρεις ;;
-
Si87
Αα ωραία ευχαριστώ πολύ Ελεονώρα για την απάντηση σου γιατί είχα ένα άγχος! Ευτυχώς δεν έχω θέμα με τίς τοξικολογικές οπότε πιστεύω είμαι μια χαρά!Eleonora έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 12:01 amΓενικά, μόνον όσοι έχουν θέμα με τις τοξικολογικές, θα φύγουν. Στο σχολείο μαχητή, θα βαθμολογηθείς ανάλογα, και θα ενημερωθεί ο φάκελλός σου.
-
Anonimh
-
Επισκέπτης
Καλημέρα στις οδηγίες που μας έστειλαν μαζί με το σημείωμα κατάταξης έγραφε μόνο τα χαρτιά που θέλουν. Από πράγματα κτλ που θα έχουμε μαζί μας τι γίνεται? Στη θητεία έγραφε λίστα κανονικά με το τι θα έχουμε μαζί τώρα αυτοσχεδιάζουμε??
Απο που σου ήρθε το e-mail? ΣΞ ΠΑ Ή ΠΝ
-
Eyyehdheheje
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Καλημερα, μπορείς να μας πεις τι ζήτησαν από χαρτιά για να ξέρουμε κ εμείς που δεν μας έχουν στείλει μέιλ από στρατό ξηράς; Για να αρχίζουμε να τα ετοιμάζουμε μην τρέχουμε τελευταία στιγμή
-
Stef7
Καλησπέρα,μόλις μου ήρθε Σημείωμα Κατάταξης ΣΞ
-
Επισκέπτης
εγω εχω λαβει email απο το ναυτικο εδω και μερες αλλα δεν μου ηρθε σημειωμα.απο ναυτικο πηρατε ολοι?
-
Επισκέπτης
οχι. μονο αεροπορια εγω και email σκετο απο το ναυτικο χωρις σημειωμαNikolaosk έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 12:24 pmΟι υπόλοιποι έχετε λάβει σημείωμα για ΣΞ ?
Στο Μάιλ σου ήρθε ή μπήκες στην στρατολογία ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης