το σωμα πληροφορικης ξερετε μηπως αν εχει τοποθετησεις και Εβρο, νησια?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:39 amΚαλύτερα στο στρατό ξηράς. Είναι από τις θεωρητικά καλές ειδικότητες αυτή που πέρασες στο ΣΞ. Στο ΠΝ επειδή δεν υπάρχει κόσμος και ειδικά τα πρώτα χρόνια θα κάνεις πολλά ταξίδια και το πιθανότερο πράγματα που δεν θα σχετίζονται με την ειδικότητά σου, διότι υπάρχει ανάγκη για αγγαρειομάχους, συν ότι έχει τα πιο κομπλεξικά στελέχη επίσης. Να έχετε επίσης υπόψη σας ότι τώρα με το νέο νομοσχέδιο θα παίρνετε βαθμούς ακόμα πιο αργά σε σχέση με τους παλιούς. Όλα πρέπει να τα ζυγίσετε.Effie έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:53 pm Πέρασα διαχείριση λογιστικού στο ΠΝ και τεχνιτρια τηλεπικοινωνιων στο ΣΞ, ποία ειδικότητα πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο; Ειμαι σε δίλημμα γιατί απο τη μία η διαχείριση λογιστικού ειναι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου, απο την άλλη ο στρατός ξηράς έχει πιθανότητες μετάθεση με τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Επίσης με φοβίζει το ενδεχόμενο να πρέπει να εγκαταλείπω συχνα τη στερια για να κανω ναυτικά ταξίδια(οχι απλά να βρίσκομαι μέσα σε πλοίο αγκυροβοημένο στη Στεριά).
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Καλημέρα παιδιά μου ήρθε σημείωμα κατάταξης πα τσεκάρετε και εσείς τα δικά σας
καλημέρα παιδιά!!!
μου ήρθε ένα sms στο κινητό που λέει ότι θέλουν μέχρι την Δευτέρα πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια?
τι χαρτί είναι αυτό και από που βγαίνει??
μου ήρθε ένα sms στο κινητό που λέει ότι θέλουν μέχρι την Δευτέρα πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια?
τι χαρτί είναι αυτό και από που βγαίνει??
Βγαίνει από gov ή ΚΕΠ ή στο Δήμο σου. Από που στο στείλανε ΣΞ ή ΠΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GZ1 την Παρ Ιούλ 04, 2025 11:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ έλαβα σημείωμα από ΠΑ και ΠΝ μέχρι στιγμής. Έχω περάσει και ΣΞ και κοινό σώμα πληροφορικής αλλά δεν έχω λάβει κάτι από εκεί.
ΠΑ... πατάω πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια...και λέει ότι βγαίνει μέσα από πιστοποιητικό γέννησης? Τον αριθμό του δημοτολόγιου θέλουν?GZ1 έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 11:32 amΒγαίνει από gov ή ΚΕΠ ή στο Δήμο σου. Από που στο στείλανε ΣΞ ή ΠΑ
Πιστοποιητικό γέννησης και γράφει αριθμό δημοτολόγιουepiskeptis1 έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 11:51 amΠΑ... πατάω πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια...και λέει ότι βγαίνει μέσα από πιστοποιητικό γέννησης? Τον αριθμό του δημοτολόγιου θέλουν?GZ1 έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 11:32 amΒγαίνει από gov ή ΚΕΠ ή στο Δήμο σου. Από που στο στείλανε ΣΞ ή ΠΑ
Που θα βάλεις και ποια ειδικότητα?GZ1 έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 11:57 amΠιστοποιητικό γέννησης και γράφει αριθμό δημοτολόγιουepiskeptis1 έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 11:51 amΠΑ... πατάω πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια...και λέει ότι βγαίνει μέσα από πιστοποιητικό γέννησης? Τον αριθμό του δημοτολόγιου θέλουν?GZ1 έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 11:32 am
Βγαίνει από gov ή ΚΕΠ ή στο Δήμο σου. Από που στο στείλανε ΣΞ ή ΠΑ
πάντως στο πιστοποητικό γέννησης αναφέρει ότι ο τάδε δήμαρχος πιστοποιεί ότι ο κάτωθι δημότης είναι εγγεγραμμένος στο Δημοτολόγιο του Δήμου κλπ. Λογικά αυτό δεν ειναι??
παίζει να μας δώσουν κατάσταση επιβίβασης για να κατέβουμε εμείς από τον βορά? 
γτ στην θητεία είχα κατέβει τζάμπα

γτ στην θητεία είχα κατέβει τζάμπα
Θα ρωτήσεις στο φρουραρχειο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες